- Emoji Skoru
- 4.466
- Puanlar
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.981
bizimki de akşam geç gelecek ama yemek yiyecek mi bilmiyorum mail attım inşallah yer ya hiç yapasım yok
bugün tavuk yedi öğlen köfte de dün yedi
kahvaltı yarın evdeyiz sabha yaparız hepsi aklıma geldi ama yakın zaman da yedik eşime kalsa yine yer ama ben sevmiyorum 2 gün üstüste aynı yemeği :26:
gıda boyası - Google'da Ara
böyle işte ama sıvısı da var bulursan onu da alabilirsin aynı
haklisin 2 gün üst üste bende sevmem :S
hmmm bi corba yap yaninada buzlukta böregin falan varsa ondan cikart, hafif yemis olursunuz hemdeçok ihtiyaciniz var ya neyse
yada bayat ekmeklerin varsa tost yap çorbayla
göz asinaligi oldu simdi, sanirim sivilari var burda.. iyi bari alip denemek isterim renk renko neydi ya mükkemmel gözüküyor! yeme ama dekor için koy tabaklara
akşama yemek yemeyecekmiş birlikte yeriz diye desem mi aşkım sen takıl birlikte yemesekte olur diye
artık bakıcaz bi çaresine balık yaparım belki balıklarda inanılmaz pahalı ya
evet güzel oluyor cıvıl cıvıl
selam kızlar, anca gelebildim:26:
sanki gidiyorum demeye gelmiş gibi olcak ama 10 dk sonra çıkıyorum, yine sohbete gelemedim:44:
Haklısın tatlım, hemen hatırlatayım o zamanahaha oda seni düsünüyor sende seni düsünüyorsun
deme ya hevesini kirma, Allah büyük bakarsin bu seferde menüyü o belirleyip biseyler yapar
hosgeldin canimmm ama sen bugün bana hic cuma oldugunu hatirlatmadino yüzden mutsuzum ben
Haklısın tatlım, hemen hatırlatayım o zaman
EVVETTTTT İŞTE BİR CUMANIN DAHA SONUNA GELDİKKKK:118::118:
Hepinize güzel haftasonları diliyorum, Pazartesi görüşmek üzere diyoruuumm veee haftasonu tatilinin açılışını yapıyoruuummm
Eki Görüntüle 616130
Yaa bu adamların oynaması gerekiyordu, neden oynamadılar anlamadım, çok gereksiz bir foto oldu oynamayınca
Neyse oynayanlarını haftaya cumaya eklerim artık
Görüşmek üzere, mutlu hafta sonları diliyorum
gittim palamut aldım ve bu akşam yemekle uğraşmaktan da kurtulmuş oldum
ithal palamut malesef ama olsun
toz gibi diyorsun evet baharatlarin orda olur belki bakim bidahakine canim
koy koyda azcik gaza gelip bende biseyler yapayim ya tembellestim uzun zamandir misafir gelmiyor diye
patates kizart, yanina köfte tarzi biseyler kizart bide?
yada kahvaltilik?
yada disardan hazir alip eve gitme
ben rahatim, esim is yerinde yemege davetli, aksam geç gelicekbende kendime bi salata yapar tv karsisinda yerim
akşama yemek yemeyecekmiş birlikte yeriz diye desem mi aşkım sen takıl birlikte yemesekte olur diye
artık bakıcaz bi çaresine balık yaparım belki balıklarda inanılmaz pahalı ya
evet güzel oluyor cıvıl cıvıl
günaydınnn
speddyim inşallah dediğin gibi döktürürm evlenince yoksane olur bilmiorum
yendik tabii ki yaa başka şansımız yoktu zaten
dün bizde maç izlemeye gidecektik
ama anlık bir kararla ikea gittikoraya gidincede
maça yetişemedik
ama yendikkkk zaten başka şansımız yoktu
ikeadaki mutfak ve mobilyalara hiç alıcı gözle bakmamışımen ucuz mutfak
kii ufacık kendisi bin küsür tlydi
hele bir tanesi ile aşkk yaşadım resmeno da 5800 tlydi
küsüratını tam hatırlamıyorum
birde nakliye hizmeti veriyorlar ya
kulplar içinde ekstra ücret aldıklarını biliyor muydunuz :O
zaten kulplar ve aydınlatmalar birçok şeyde fiyata dahil değil
ve tek bir kulbun taşınması için 2-3 tl ücret alıyorlar
ünite falanda beğendim onlarda yine pahalı geldi
artık modeller ikeadan olacak
üretim bizden
Günaydınn kızlarr
Sipaydimm haftasonu inanılmaz yagmur vardı burda sel vardı resmen haliyle arkadaşlar gelmedi bende yapmadım renkli pastacıklarıbi dahaki sefere kaldı artıkk neyse bombayı söylüyorum önümüzdeki cumartesi sevgilim ve ailesi geliyrolar
biz ailecek çok stresliyiz yaa
haftasonu sevgilimle yagmur sel dinlemedik gezdikgünlük yemek takımı aldık kütahya porselenden yanında mikrodalga fırın hediyeli 290lira
kendime topik yaptım buarada çeyizlerimeözendim sizden benimde bi anım olsun dedim ama herşeyi unutmuşum yavaş yavaş koycam bide bulamıom resimleri yaa sinir oluom
röflelim bacımm ben birazcık biliodum ikeanın pahalı oldugunu çok güzeller orjınaller ama pahalı birazhatta paketlemede burda eskiden paket başı fiyat alıodu artı nakliye ücreti şimdi nasıl bilmiorum:44:
süperr bir haber bu kuzummmmmmmmmm
çok sevindimm hnaydi hayırlısı
uykusuz geçer bu hafta
iyi günlerde kullan yemek takımını azcık pahalı olmuş ama içine sinmesi önemli olar
saol bebeğimmm yaa
off çok stresliyim Allah'ım inşallah bi sorun çıkmazda bian önce hallolur :78::78::78:
pahalı mı olmuş gerçekten 30parça bide mikrodalga fırın veriyo diye kandık biznapalım artık kısmet tlfda resimleri eklerim biara öyle çok abartı bişiyde deil sade
30 parça mıı :26: :26:
kuzum normalde kütahya porselenin 24 parçaları 60 tl
30 parçaları da 80-100 civarındadır
microdalga da 110-150 arasında var
iyi günlerde kullan inşallahh
sorun çıkmayacak
hiçç düşünme sen onu
ne ikram edeceksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?