Sipaydi ye Yardım lütfen

bizimki de akşam geç gelecek ama yemek yiyecek mi bilmiyorum mail attım inşallah yer ya hiç yapasım yok
bugün tavuk yedi öğlen köfte de dün yedi
kahvaltı yarın evdeyiz sabha yaparız hepsi aklıma geldi ama yakın zaman da yedik eşime kalsa yine yer ama ben sevmiyorum 2 gün üstüste aynı yemeği :26:

gıda boyası - Google'da Ara

böyle işte ama sıvısı da var bulursan onu da alabilirsin aynı

haklisin 2 gün üst üste bende sevmem :S
hmmm bi corba yap yaninada buzlukta böregin falan varsa ondan cikart, hafif yemis olursunuz hemde çok ihtiyaciniz var ya neyse
yada bayat ekmeklerin varsa tost yap çorbayla

göz asinaligi oldu simdi, sanirim sivilari var burda.. iyi bari alip denemek isterim renk renk o neydi ya mükkemmel gözüküyor! yeme ama dekor için koy tabaklara

akşama yemek yemeyecekmiş birlikte yeriz diye desem mi aşkım sen takıl birlikte yemesekte olur diye

artık bakıcaz bi çaresine balık yaparım belki balıklarda inanılmaz pahalı ya

evet güzel oluyor cıvıl cıvıl

selam kızlar, anca gelebildim:26:
sanki gidiyorum demeye gelmiş gibi olcak ama 10 dk sonra çıkıyorum, yine sohbete gelemedim:44:

ahaha oda seni düsünüyor sende seni düsünüyorsun
deme ya hevesini kirma, Allah büyük bakarsin bu seferde menüyü o belirleyip biseyler yapar

selam kızlar, anca gelebildim:26:
sanki gidiyorum demeye gelmiş gibi olcak ama 10 dk sonra çıkıyorum, yine sohbete gelemedim:44:

hosgeldin canimmm ama sen bugün bana hic cuma oldugunu hatirlatmadin o yüzden mutsuzum ben

Haklısın tatlım, hemen hatırlatayım o zaman

EVVETTTTT İŞTE BİR CUMANIN DAHA SONUNA GELDİKKKK :118::118:

Hepinize güzel haftasonları diliyorum, Pazartesi görüşmek üzere diyoruuumm veee haftasonu tatilinin açılışını yapıyoruuummm

Yaa bu adamların oynaması gerekiyordu, neden oynamadılar anlamadım, çok gereksiz bir foto oldu oynamayınca

Neyse oynayanlarını haftaya cumaya eklerim artık

Görüşmek üzere, mutlu hafta sonları diliyorum

gittim palamut aldım ve bu akşam yemekle uğraşmaktan da kurtulmuş oldum

ithal palamut malesef ama olsun

bende diyorum ne bu birbirine dalan insanlar haftasonunda nereye gitcek bu kiz böyle diye düsündüm bi an
severim seni hemen haftasonu moduna geciyorum canim

iyi haftasonlari

gittim palamut aldım ve bu akşam yemekle uğraşmaktan da kurtulmuş oldum

ithal palamut malesef ama olsun

olsun oda güzel, firinda mi yapicaksin

Selam galiba hepiniz uyuyosunuzdur bu saatlerde haftaiçi kalkamam yataktan kerpetyenle ayırırlar bugün cmt sabahın köründe pörtledim gene uyuz olouyorum bu huyuma tadını çıkartın bebeişlerr

kızartma çok zor geliyor bana heryer yağ içinde kalıyor kuzum almıcam diyodum ama çeyizime bi actyfry alcam galiba

adamcık düşünmüş işte daha ne

yedir yedir adama balık yedirde zihni açılsın şef olacak eniştemiz bugüne bugün

buarada burası bugün inanılmaz kapalı kaparanlık dışarısı içim karardı gece şimşekler yağmurlar çok tırstım:18:
belkim gelmeyebilirler bugün :44:
dün gıda boyası alamdım buarada iş çıkışıma sevgilim geldi tamam sonra bakarız sonra bakarız diye unutturdu

ama bugün eve yakın bi aktar var ordan bakıcam

öpüyorumm siziii

çalışanlarımızada rabbim kolaylıklar versin su gibi akıp geçsin bugün zaman sizee röflelim bu senin için başka çalışanımız yok heralde bu haftasonu ben kaçıyorum hepimize iyi haftasonlarıı olsunnn

pazartesi görüşürüzz

Son düzenleme:
sağolll kuzummm :13:

yaptıklarının resmini çek
ekle bize de
ben gibi beceriksize faydası olur belki

speddy teee ne zaman kek yapmıştı rengarek
malzemelerini aldırdım
hala yapcam

ben akşam 10 gibi yattım
sabah 8 de kalktım
pastaneye gittim poğça falan aldım kahvaltı yapmak için
geldik kahvaltıyı yaptık şimdi hesaplara gömülcem

Mutlu ;

günaydın canım önümüzeki hafta sonu çalışıyorum ama ayda 1 kere işte cumartesi günü arkadaşla haftalaımızı değiştirdik yoksa geçtiğimiz hafta gelecektim.
fırında yaptım kokusuz ve kolay oluyor patates kokusunu çekiyor. eşim ayıklamasını sevmediği için çok yemedi ama ben yedim onun yerine :26:
aktarda mutlaka bulursun ana renkler oluyor zaten bende sarı,kırmızı,yeşil var birbirlerine karıştırarakta renk elde edebiliyorsun

Röfleli ;

beceriksiz olduğunu vurgulamışsın bak yaz bun kenara evlenince döktüreceksin çünkü
o dediğin uyuşukluk oluyor bende de var genel olarak üşenirim herşeye hatta eşim diyor senin üşenmekten çocuğun olmaz.

Cuma akşam evde film izledim " Umudunu kaybetme " güzeldi
Cumartesi günü de anneme gittim misafiri gelecekti başladığım boyunluğu söktük baştan tekrar örrdük o gün bitti evde otursam devamlı örerim herhalde. akşama da görümcelerle tophaneye gittik gece 4 te yatttık
eve gel karnımız acıktı falan filan
Pazar ; maç vardı kv ile annemler bizdeydi yendik tabiki eşim bjk lı ama yapacak bişey yok öyle çok yoruldum ki haftasonunun tadını hiç yaşayamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birisi gelse de gelmese de sanki hiç haftasonu olmamış gibi geliyr

günaydınnn

speddyim inşallah dediğin gibi döktürürm evlenince yoksa ne olur bilmiorum

yendik tabii ki yaa başka şansımız yoktu zaten

dün bizde maç izlemeye gidecektik
ama anlık bir kararla ikea gittik oraya gidincede
maça yetişemedik
ama yendikkkk zaten başka şansımız yoktu

ikeadaki mutfak ve mobilyalara hiç alıcı gözle bakmamışım en ucuz mutfak
kii ufacık kendisi bin küsür tlydi
hele bir tanesi ile aşkk yaşadım resmen o da 5800 tlydi
küsüratını tam hatırlamıyorum
birde nakliye hizmeti veriyorlar ya
kulplar içinde ekstra ücret aldıklarını biliyor muydunuz :O
zaten kulplar ve aydınlatmalar birçok şeyde fiyata dahil değil
ve tek bir kulbun taşınması için 2-3 tl ücret alıyorlar

ünite falanda beğendim onlarda yine pahalı geldi
artık modeller ikeadan olacak
üretim bizden

Ikea da öyle mobilya için hiç alışveriş etmedim ama en son gittiğimzde mutfak beğendiğim
lavabo-duvarı komple sandalye masası falan hepsi 3000 TL bana çok iyi geldi tek masa sandalyeye 300*400 ten aşağı vermezsin diye düşündüm.
gerçi ben öylesine baktım o ayrı detaylı bakınca istediğin çıkıyor ortaya
dediğin gibi beğenirsin modelini benzerini yaptırırsın sonra ucuza gelmiş olur

taksime gideceğim ama gözümde büyüyor valla ya saat 09.30 da falan çıkmam lazım ancak giderim keşke arasalarda gelme deseler :18:

Günaydınn kızlarr

Sipaydimm haftasonu inanılmaz yagmur vardı burda sel vardı resmen haliyle arkadaşlar gelmedi bende yapmadım renkli pastacıkları bi dahaki sefere kaldı artıkk neyse bombayı söylüyorum önümüzdeki cumartesi sevgilim ve ailesi geliyrolar

biz ailecek çok stresliyiz yaa

haftasonu sevgilimle yagmur sel dinlemedik gezdik günlük yemek takımı aldık kütahya porselenden yanında mikrodalga fırın hediyeli 290lira

kendime topik yaptım buarada çeyizlerime özendim sizden benimde bi anım olsun dedim ama herşeyi unutmuşum yavaş yavaş koycam bide bulamıom resimleri yaa sinir oluom

röflelim bacımm ben birazcık biliodum ikeanın pahalı oldugunu çok güzeller orjınaller ama pahalı biraz hatta paketlemede burda eskiden paket başı fiyat alıodu artı nakliye ücreti şimdi nasıl bilmiorum:44:

süperr bir haber bu kuzummmmmmmmmm
çok sevindimm hnaydi hayırlısı
uykusuz geçer bu hafta

iyi günlerde kullan yemek takımını azcık pahalı olmuş ama içine sinmesi önemli olar

süperr bir haber bu kuzummmmmmmmmm
çok sevindimm hnaydi hayırlısı
uykusuz geçer bu hafta

iyi günlerde kullan yemek takımını azcık pahalı olmuş ama içine sinmesi önemli olar

saol bebeğimmm yaa

off çok stresliyim Allah'ım inşallah bi sorun çıkmazda bian önce hallolur :78::78::78:

pahalı mı olmuş gerçekten 30parça bide mikrodalga fırın veriyo diye kandık biz napalım artık kısmet tlfda resimleri eklerim biara öyle çok abartı bişiyde deil sade

Buarada sözümüz daha hemen olmıcak söz günümüzü ticketta biraz daha ileri atıyım bari

Dün babam tlfda demezmi bana boşuna gelmesinler vermicem kimseye kızımı diyo

Son düzenleme:

30 parça mıı :26: :26:

kuzum normalde kütahya porselenin 24 parçaları 60 tl
30 parçaları da 80-100 civarındadır

microdalga da 110-150 arasında var

iyi günlerde kullan inşallahh

sorun çıkmayacak
hiçç düşünme sen onu

ne ikram edeceksiniz ?

Hadi yaaaaaa çok pis kazıklandık demekki :26: işte benimki sabırsız illa alalım alalım hemen bak kampanyalıymış dedi aldık yoksa ben onu 50kere düşünürdüm burda bi size sorar soruştururdum :26: herşey hemencik olsun istiyor

neyse artık yapcak bişiy yok aldımız yerde baya uzak biyer kimbilir nezaman gideriz :44:

poff annemle ancak tlfda konuşabilioruzz yemek yapalım diyo uzaktan gelcekler diyo ama ne yapalım bilemedik benimki herşeyi yemezde gerçi öyle böyle yer bizde :26::26: bigün izin mi alsam acaba verir mi ki ama hemende bitirmek istemiorum izinlerimi :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…