Sinüziti olan var mı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
674
247
Öncelikle iyi akşamlar. Benim aslında çocukluğumdan beri bazı dönemler çok geniz akıntım olur bende hep benim sinüzitim var diye gezerdim. Bir kaç aydır çok ağır bişey yaşıyorum ama bu sinüzit mi değil mi bunu bilmiyorum. Başımda hafif bi dönme oluyo ama benim vertigom var o ondan olabilir. Onun dışında baş ağrım hiç geçmiyo her gün mutlaka ağrıyo bazen atak geliyo böyle kaşlarım falan ağrıyo gözüm açılmıyo onu dışında kafamda bi dengesizlik var beni asıl korkutan o. Özellik birden ayağa kalktığımda sanki başım vücuduma ağır geliyo gibi hissediyorum. Geniz akıntım var ama burun tıkanması yada akma yok. Bu sinüzit mi yoksa alakası yokta bu başka bir şey mi

Bende var burun ağrısı baş ağrısı kafa uyuşukluğu göz bile ağrır bulanık görür.üst dişlere vurur ağrısı.boyun omuz ağrısı da yapar. Bende de burun akıntısı olmuyor ama banyodan sonra ilk iki gün her zaman ağır geçiyor sizde de oluyorsa sinüzittir

Sinüzit var kas hizasinda burun çevresinde baskı ve ağrı oluyor. Şuan halı hazırda yaşıyorum bu problemi .
Baş dönmesi olmuyor burun tıkanıklığı burun akıntısı su gibi akıyor sürekli

Pandemi zamanı bir sabah uyandım sol göz kapağım gözümü açamayacağım kadar şiş , göz Dr u acil KBB yolladı sinüzit olmuşsun gözüne vurmuş dedi, hiç ağrım falan yok olamaz dedim ama sonuç maksiller sinüs komple dolmuş ve artık acı ya da ağrı hissetmiyormusum ameliyat dediler.. Sinüzit basit bir şey değil, ilerlerse göze ve beyine zarar verebiliyor, benimki alerji kökenliydi, şüpheniz varsa Dr a görünün ve önlemini alın. Geçmiş olsun.

X