• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinüzit :(

HarleyQyinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
62
7
26
2 yıldır sinüzit yüzünden baş ağrıları çekiyorum. Doktora gittim verdiği ilaçları kullandım ilk geçer gibi oldu fakat sonra -dikkat etmeme rağmen- yine baş ağrıları başladı. Acı kavunun iyi geldiğini okudum ama kuşkuluyum. Zehirli bir bitkiymiş. Acaba bu yöntemi kullanan var mı? Beni bilgilendirseniz sevinirim. Bu ağrı yüzünden kafamı duvarlara vurmak istiyorum :'(

ben 2007 den beri sinüzitle uğraşıyordum her kış ayda bir grip olurum sesim kendine gelene kadar bidaha hasta olurdum çok hassas bünyem var gittiğiniz birçok doktor demiştir stressiz ortam klimasız sigarasız ortam ne kadar dikkat edersen et olmuyor saçlar ıslak dolaşılmıcak bu en önemlisi ben 21 şubatta deviasyon ameliyatı oldum burnumun içinde eğrilik vardı et vardı falan ameliyattan sonra sinüs temizleyici kit ve şişe almış eşim doktora danışarak tabiki burda marka vermek uygun değildir diye yazamıyorum o temizleyiciyi kullandıktan sonra çok rahatladım baş ağrılarım çok çok azaldı sizde doktorunuza danışarak alın derim

Arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yazınız. Eğer iyi gelecek başka bir yöntem varsa yazın lütfen. Artık hiç çekilmiyor :mad:

ben 2007 den beri sinüzitle uğraşıyordum her kış ayda bir grip olurum sesim kendine gelene kadar bidaha hasta olurdum çok hassas bünyem var gittiğiniz birçok doktor demiştir stressiz ortam klimasız sigarasız ortam ne kadar dikkat edersen et olmuyor saçlar ıslak dolaşılmıcak bu en önemlisi ben 21 şubatta deviasyon ameliyatı oldum burnumun içinde eğrilik vardı et vardı falan ameliyattan sonra sinüs temizleyici kit ve şişe almış eşim doktora danışarak tabiki burda marka vermek uygun değildir diye yazamıyorum o temizleyiciyi kullandıktan sonra çok rahatladım baş ağrılarım çok çok azaldı sizde doktorunuza danışarak alın derim
Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için

Sinüzit benimde kış mevsiminde en kötü kabusum. Doktorun verdiği ilaçlar malesef işe yaramıyor. 6 veya 7 ayrı doktora gittim. Hepside değişik ilaçlar verdi. Burun spreyleri haplar vs. Ama ne yazıkki işe yaramıyor. Deniz suyunun iyi geldiğini söylediler, geçen yaz burnuma su çektim ama bu kış yine aynı şeyleri yaşıyorum. Bunun kesin çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi? Deniz suyu işe yaramıyor

Back