E ezem Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2008 8 0 1 Nisan 2009 Konu Sahibi ezem #1 kronik sinüzitim var ve son zamanlarda görme alanı kaybı başladı sanki. bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirimsenağlama
kronik sinüzitim var ve son zamanlarda görme alanı kaybı başladı sanki. bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirimsenağlama
emilia Emina Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 900 5 1 Nisan 2009 Konu Sahibi ezem #2 bendede geçen sinüzit olmuştu,doktora gittim ....verdi şimdilik geçt,benim sadece başım ağrıyordu, gözle alakalı sorunum olmadı bi doktora danış, Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2009
bendede geçen sinüzit olmuştu,doktora gittim ....verdi şimdilik geçt,benim sadece başım ağrıyordu, gözle alakalı sorunum olmadı bi doktora danış,
melecik Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2009 20 0 44 9 Nisan 2009 Konu Sahibi ezem #3 bende de kronik bu sünizit. ve gözlerim de yoğun ağrılar var bana ileri boyutta oldu icin doktorum ameliyat demişti ama dikkat etmessen tekrar lıyormuş.acıkcası ta tedavisini duyadım hic.
bende de kronik bu sünizit. ve gözlerim de yoğun ağrılar var bana ileri boyutta oldu icin doktorum ameliyat demişti ama dikkat etmessen tekrar lıyormuş.acıkcası ta tedavisini duyadım hic.
Thetis Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2009 1.839 0 26 Haziran 2010 Konu Sahibi ezem #4 benim gözlerim çok ağrıyor başım ağrıdığı zaman. maşallah çok çok iyi görüyorum ama ağrı yapıyor :sinifsinif:
benim gözlerim çok ağrıyor başım ağrıdığı zaman. maşallah çok çok iyi görüyorum ama ağrı yapıyor :sinifsinif: