- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
yormlarınızı okudum benim türkçem gayet düzgün sadece hızlı yazdım tdk da filan mı çalışıyorsun tatlım :) bende kıskançlık yok çünkü çok sinir etti ne alırsam aynısnı alıyor ne yaparsam aynınsını yapıyor ben onu seckin insanlarla tanıştırdım iki insanla gezip tozunca ihtiyacım yok oluyor bana ama para isterken ihtiyacı var bende hata hatalarda dolu bi insanı hala hayatımda tutmam ama hiç bizmanda güvenmedim çok sinirlendm ya sizin basınıza gelse canınız skılmaz mı kızın neresini kıskanım ya ben bundan bunu mu çıkardınız bana kıskanc diyenlerin hepsinde Allah bilir ne kıskançlıklar vardır ya gelmişler burada uslup yerlerde filan filan canm cok sıkıldı cok sinirlendim hayatımda yaptıgım hıc bişeyi başa kalkmadım çok öfkelendım kıskanmam ben sinsi sadece yaşadımı ben biliorum küfürlü yazdım kbkmyın düzeltcem
Pardon da siz TDK da filan mı çalışıyordunuz açıklama yaptım hızlı yazdım dedim kusur bulmak isteyenler avcı gibi kusur çok arıyorsanız yazıda aynalar sizin sonuçta resmi evrakta sözleşme yapmıyoruz değil mi hızlı yazdım sadece.
Arkadaşınız normal değil de sizin de pek normal olduğunuzu söyleyemem. Anormallikte kapışıyorsunuz. Ve onu bilmemde sizin onu kıskandığınız bir hayli net anlaşılıyor, üzgünüm.senn goodmnlara ihtiyacın olur dedm arabalarda gezer anca ıkı yemek para gorsun satar babasını bile hayatında ortam gormems benm sayemde elıt kıslerle tanstı onlarla gezerek bana hava atıyor kıskanclıgından b*k rengıydı kap kara sarısın yapmıstı benm platınde sonra koyu yaptm gıttı koyu yaptı bende agzma ne geliyrsa dedım özentı yılan dedm
Ya ben beni pohpohlayın diye yazmadım sadece canımı sıkan şeyleri yazdım bu bana göre doğru size göre yanlıştır.Çok bilmiş takılanlar kendinize hiç baktınız mı hayatınz heralde kıskançlık üzerine hemen şıp diye anlaşılıyor .Statülerimi gezdiğim çevremi burada ballandıra ballandıra anlatmak isterdim ama şimdi onuda kıskananlar çıkar :))) evet tencere kapak misaliyiz tatlım tencerelerden nasılda anlıyorsun çok kapak yapılmış sana heralde siz beni eleştirceğinize kendinize bakın be kıskançlıkla suçluyorlar kıskansam çevreme sokmam konuşmam bana türkçe dersi verinsene ya çok hoşuma gider gidin kendi dertlerinizle uğraşın burada gelmiş çoluğuna cocuğuna, eşine ,kaynanasına sevgilisine laf söyleyemen içinde tutanlar nasılda milleti eleştiriyor,,,,,,yazım hoşunuza gitmek zorunda değil okumayında zorlayan mı var.
TamamBen beni beğensinler diye yorum yapmadım beni de eleştirsinler diye de yorum yapmadım kaptın mı köfteyi tatlım :) Valla kendimi yemiyorum .Buraya yazıklarım kadar onada gereken tepkilerimi verdim. Olay benim çevrem filanda değil insanlar buraya dertlerini sıkıntılarını paylaşıyor yeri geliyor fikir ediniyor kimse kusura bakamasında bana ayar dersi vermez ya sana mı soracağım nasıl konuşacağımı ? Olay kıskançlığa elite çevreye kadar gitti sorun buda dil yaptığıydı.Nankörce tavırları siz size böle bişey yapılsa nankörlük teşekkür mü edecektiniz ? O kadar rahat mısınız ya da gamsız mı ? Napılıyor acaba yazılarda insanlar problemlerini paylaşmıyor mu ? Sende ne kadar biliyorsun öyle ya kendi dertlerine filan sakla kendini benim için kafa yorma tatlım sinir yapmış sende :)) Benim kadar en az sende iticisin aynaya baktın mı hiç :)Burada insanlar yalnız benim için değil hiç acımadan eleştiriler yapılabiliyor hoş olamayan birşey varsa o da budur ? Benim yaptıklarım doğru gelemese olmasa bile çirkince dillendirilirse aynı şeklide konuşurum bende anlatabildim mi ? Kapişşşşşşş hadi :) Hı buraya yorum yapanların eleştirenlerin çoğu önüne geleni eleştirmiş zaten herşeye eleştirisel tavırlar sorunu birazda kendinizde arayın ya insanları eleştirip günlük stresinizi atıyorsunuz heralde ama çok komiksiniz :)