Sinsi Arkadaş

sitem güzel. ama Türkçede noktalama işaretleride var hatırlatıyım dedim.
ve son olarak madem rahatsızsın bu kadar, her hareketide batıyo ozaman görüşme arkadaşım.

Zaten görüşmeyi kestim .Her insan şansları hak eder değil mi şans verdim de noldu .Pardon da siz TDK da filan mı çalışıyordunuz açıklama yaptım hızlı yazdım dedim kusur bulmak isteyenler avcı gibi kusur çok arıyorsanız yazıda aynalar sizin sonuçta resmi evrakta sözleşme yapmıyoruz değil mi hızlı yazdım sadece.

Ben ögreneceğimi ögrendim tatlım ögrenmeye çok açsan senide götüreyim .Bak hayatında bir ilk olmuş oldu ,tanıştığıma memnun oldum ben bayan itici :) Ben sadece nankörlüğe gelemiyorum .Ben paylaşımcıyım bak kıskançlıkla suçlanıyorum ama arkadaşlarımı yanımda götürüp bide nankör oluyorum.Benim sağladığım ortamlarla bana böle çirkin davranılmasına gelemiyorum işte benim sayemde gidemiceği yerlede hayatında göremiceği yerlerde havalara girmesitavır takınması

Bu cevabı okuyunca arkadaşınız haklı diyorum.

Arkadaşınız normal değil de sizin de pek normal olduğunuzu söyleyemem. Anormallikte kapışıyorsunuz. Ve onu bilmemde sizin onu kıskandığınız bir hayli net anlaşılıyor, üzgünüm.

Şu seçkin/elit çevrenizden biraz bahseder misiniz?
Arkadaşınızı kimlerle tanıştırdınız kimdir bu insanlar, hangi statülerde ve ne tarz yaşamların içindeler gerçekten merak ettim..

Neden pohpohlamak zorundaymisiz gibi tepkiler veriyorsun ki

Cnm bnce sni cq kskanio bi daha arkdslk yapma onnla

Reactions: K_G
Bu arada b.k rengi nedir foto atsana
tanistirdigin seckin kisilerden de bahsedersen...

Ya ben beni pohpohlayın diye yazmadım sadece canımı sıkan şeyleri yazdım bu bana göre doğru size göre yanlıştır.Çok bilmiş takılanlar kendinize hiç baktınız mı hayatınz heralde kıskançlık üzerine hemen şıp diye anlaşılıyor .Statülerimi gezdiğim çevremi burada ballandıra ballandıra anlatmak isterdim ama şimdi onuda kıskananlar çıkar :))) Evet tencere kapak misaliyiz tatlım tencerelerden nasılda anlıyorsun çok kapak yapılmış sana heralde Siz beni eleştirceğinize kendinize bakın be!!! Kıskançlıkla suçluyorlar kıskansam çevreme sokmam konuşmam bana türkçe dersi verinsene ya çok hoşuma gider gidin kendi dertlerinizle uğraşın burada gelmiş çoluğuna cocuğuna, eşine ,kaynanasına sevgilisine laf söyleyemen içinde tutanlar nasılda milleti eleştiriyor,,,,,,yazım hoşunuza gitmek zorunda değil okumayında zorlayan mı var.B*k rengine gelince esmer tenli insanlar hangi özgüven patlamasıyla gider sarı yumurta sarısı yapar ve yıllarca saçı koyurenken kıskanç diyorum bi insan sizin ne alıyorsanız aynısını alırsa naparsınız bu beğenme değil ki özenme düpe düz zaten bunlar benm icin önemli değil ama kalkıp ben onun zor zamanlarında yanındayken istediği bişeyi yapmadım diye sana ihtiyacım yok demesine tepkim ve herşeyi gözüme battı bu yani.

Son düzenleme:

Hayatta hiç kendini sorguladın mı nerede yanlış yapıyorum diye? Bu sivri dillilikle zor işin. Burda seni tanımayan insanlar objektif yorum yapıyor. Kendi dertlerinizle uğraşın diyorsun. Ama sen gelmişsin bize çok büyük sandığın dertlerini anlatıyorsun. İyi bir çevren varsa beden bu kıza takıldın kaldın ki? Burda sosyal statülerimizden kopup birbirimizle konuşuyoruz. İyi bir mesleğin vardır. Baban zengindir. Nişanlın zengindir. Güzel bir düğünün olacaktır. Ama biz seni niye kıskanalım yavrum. Biz görmedik ki senin statünü görmeden bilmeden yorumlar geldi. Tipini de görmedik güzelliğini kıskanalım. Tek görebildiğimiz bozuk türkçenle, mahalle teyzesi üslubun. Onu da kıskanacak değiliz.

Umarım statüne uygun arkadaşlar edinebilirsin bir gün.

Ben kendimi sorguladım zaten yanlışa doğru dedim terkar konuşarak.Yazılanları okumuyorsunuz heralde yazanlarında benden kalır yani yok kendimi de savunmayayım mı ? Yorum değil direk suçluyorlar ben kendi gördüklerimi yaşadıklarımı biliyorum bana göre yanlış yani.Zaten bunla takılmam çok samimice değildi .Fırsat buldukça bana kullandığı kelime sinirlerimi zıplattı .Ben sinirlenip içimi dökmüşüm türkçeme kadar laf geldi hızlı hızlı yazdım diye yanlış yazmış olamaz mıyım ? İşte ben hayatımda kimseyi kıskanmadım ki öyle kötü bi kalbim yok çok şükür ama kıskançlıkla suçlandım arkadaşımın bana kullanığı kelime onun tüm kötü yanlarını bende ifşa etti. Ben beni kıskanıyorlar demedim kıskanma tiplemi oluyor sadece ? oradaki bayan tiii ye alarak cevap atarsa bende söylerim herkes o zaman beni eleştireceğine kendi konuşma üsluplarına baksın burada kimseden hayat dersi alacak değilim kıskanma üzerine . Mahalle teyzesi üslubun bana terbiye dersi vereceğine siz insanları küçümsememeyi ögrenin hanfendi mahallede hiç yaşamışlığınız yok heralde kraliyet ailesi filan mısınız ? Ve sizin İstanbul türkçenize de hayran kaldım tasvir ve küçümsemelerinizle dolu cümleniz çok haklıca :) teşekkürler :)

Ne kadar da elit (itici) bir baaaggggyaaaannnn ...
Sana senin tarzinda bir yorum yapacagim musadenle ..
Bgnmiyosan burdn yorm istimiciksinnnnnnn bibigm
Kapisssssss ...
Hadi simdi ye kendini ,o burda hakkinda atip tuttugun arkadasin icin ,kizi o kadar kucumseyerek aslinda ne kadar da kiskandigini zaten kendin belli etmis oldun ..
Burdako konusmalarina da dikkat edersen sevinecegim ,senin o ELIT cevrene benzemez,malum burdaki insanlarin tek derdi gorumcesi,kaynananasi,kocasi falan ..Bu ne bicim bir tarz ya ,ne kadar avam,ne kadar iticisiniz..

Ben beni beğensinler diye yorum yapmadım beni de eleştirsinler diye de yorum yapmadım kaptın mı köfteyi tatlım :) Valla kendimi yemiyorum .Buraya yazıklarım kadar onada gereken tepkilerimi verdim. Olay benim çevrem filanda değil insanlar buraya dertlerini sıkıntılarını paylaşıyor yeri geliyor fikir ediniyor kimse kusura bakamasında bana ayar dersi vermez ya sana mı soracağım nasıl konuşacağımı ? Olay kıskançlığa elite çevreye kadar gitti sorun buda dil yaptığıydı.Nankörce tavırları siz size böle bişey yapılsa nankörlük teşekkür mü edecektiniz ? O kadar rahat mısınız ya da gamsız mı ? Napılıyor acaba yazılarda insanlar problemlerini paylaşmıyor mu ? Sende ne kadar biliyorsun öyle ya kendi dertlerine filan sakla kendini benim için kafa yorma tatlım sinir yapmış sende :)) Benim kadar en az sende iticisin aynaya baktın mı hiç :)Burada insanlar yalnız benim için değil hiç acımadan eleştiriler yapılabiliyor hoş olamayan birşey varsa o da budur ? Benim yaptıklarım doğru gelemese olmasa bile çirkince dillendirilirse aynı şeklide konuşurum bende anlatabildim mi ? Kapişşşşşşş hadi :) Hı buraya yorum yapanların eleştirenlerin çoğu önüne geleni eleştirmiş zaten herşeye eleştirisel tavırlar sorunu birazda kendinizde arayın ya insanları eleştirip günlük stresinizi atıyorsunuz heralde ama çok komiksiniz :)

Son düzenleme:
Tamam

Merakını , anlama kıtlığını anlatacak olan bilgeler çıkar merak etme üç nokta ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…