arkadaşlığınızdan önce türkçenizi düzeltin bence bu nasıl yazmak böyle şekerimMerhaba arkadaşlar benm canımı çok sıkan bir konu var .Bii arakdaşım vardı.Biz bunla küser barışırıdk am şuc bende ona güvenilmeyeceğini bile bile muhattap olurum .İşine geldi gibi davranan biri iyi yanları yok mu var ne gibi zor anlarından göz gördülük yannda olur gayet iyi davranır böle hiç sinsi oldugunu anlmazsın ama bian inanırsın ya acaba değişti mi yok ama yok aynı terane .Arkadaşının ayrılmış sevgilisyle cıkack biri yinede affetm ama zerre güvenmedim.Ama bianda işi gücü bırakıp geliyor o da yalnız klammak için iyi oldugundan filan değil .Böle kendi dediği olmayınca hemen başa kalkar.Yani bende hem ailem bakıyorum hem düğünüm olacak zroluk çekiyorum lafa geldimi tarlamız bahçemz dururmuz çok ii icrat cebnde prası yok ama hcbıseyden de mahrum kalmıor özenti bide .Sonra işte bu yurtta kalıyor eve çıkacak sagdan soldan borc dilenio banda dedi bnde yok bilisn maddi olarak yannda olamam ama manevi yanndaym dedm bozuldu buna yok yani ev ararkn bende netten aradm buldm no attm arasn die hiç param yok diodu 50 var paylaşm diodm işimi görmez diodu böle biri hep naptn nettn die srdum yani ihmal etmedm da sonra nişanlm geldi onlaa tatle gittm vay efendm bn iyi gün insanyms hc arayıp sromams nankorlkle sucladı beni çok sinrlendm hıcbsy yapmams olsam neyse nzmn ev aramaya gidik desem birileriyle takılıo tlfla sordm hep amacı para vermedm gezdm onu kıskanıyor.msj atıom tık yok snra iş yermn oradan gectı agmza gelnı dedım birini bulunca bırını satan birisi ve hıc kız arkadası yok cunku hep sinsilk cıkar peşnde sevgilini emanet edip bakkala dahi göndermcen biri cıvık asırı labali vs vs benm sana ihitiyacm yok dio bend dedm kı ondan mı para istednn senn goodmnlara itiycın olur dedm arabalarda gezer anca ıkı yemek para gorsun satar babasını bile hayatında ortam gormems benm sayemde elıt kıslerle tanstı onlarla gezerek bana hava atıyor kısknclgndan bok rengıydı kap kara sarısın yapmıstı benm platınde sonra koyu yaptm gıttı koyu yaptı bende agzma ne geliyrsa dedım özentı yılan dedm şimdi ben hatalym böle biriyle muhaatp oldum ıcın ama yedıremorm hallerını böle ıhtyacı yokms aglak gunlerınde ben vardım ama Allah belasını versn zaten sevenı yok soytarılk ısı gücü cok doldum sonc kımseye deger vermıceksn en yakınm dedğin yılan cıkıooo ınsanlara güvenım sıfır
yormlarınızı okudum benim türkçem gayet düzgün sadece hızlı yazdım tdk da filan mı çalışıyorsun tatlım :) bende kıskançlık yok çünkü çok sinir etti ne alırsam aynısnı alıyor ne yaparsam aynınsını yapıyor ben onu seckin insanlarla tanıştırdım iki insanla gezip tozunca ihtiyacım yok oluyor bana ama para isterken ihtiyacı var bende hata hatalarda dolu bi insanı hala hayatımda tutmam ama hiç bizmanda güvenmedim çok sinirlendm ya sizin basınıza gelse canınız skılmaz mı kızın neresini kıskanım ya ben bundan bunu mu çıkardınız bana kıskanc diyenlerin hepsinde Allah bilir ne kıskançlıklar vardır ya gelmişler burada uslup yerlerde filan filan canm cok sıkıldı cok sinirlendim hayatımda yaptıgım hıc bişeyi başa kalkmadım çok öfkelendım kıskanmam ben sinsi sadece yaşadımı ben biliorum küfürlü yazdım kbkmyın düzeltcem
Noktalama işaretleri kullanırsanız kendinizi daha iyi ifade edersiniz. Böyle yazmaya devam ettiğiniz sürece kimse sizi anlamayacaktır.Yazımı hızlı yazmıştım kusura bakmayın yanlışlarda dolu olmuş düzelttim ben sadece zor günlerinde ben vardım ama bi para istedi vermedim diye suçlu arkadaş oldum ve ben onu düşünüp yardımlarda bulunurken bana kalkıp sana ihtiyacım yok demesi hayatında göremiceği gidemiceği yerlere götürdüm tanıştırdım iş cevremden dolayı ama kalkıp bana sana ihtiyacım yok diyor ben maddi son zamanda olamasamda en zor anlarında yanındaydım lafa canım sıkıldı kıskanclığa gelirse ben onu zerre kıskanacak kadar aklıma takmadım ki söz konusuda olamaz ki kıskanım arkadaslarımı hiç kıskanmadım ben bu zamana kadar kıskanırsan arkadaşın olamaz zaten ama ne yapsam ne etsem aynısını alıyordu bunları görüp demem mi kıskançlık oldu onu iyi şekilde giremiceği ortamlara girdirdim diye mi kıskanç oldum kıskanç olsam bunların hiçbirini yapmam ne yani kıskanç diyen bayanlar siz hiç kıskanmıyor gibi konusuyorsunuz da burada bana kıskanç diyenlerin çogu kim bilir kimleri kıskanıyordur görümcesini kıskanan mı arkadaşını kıskananmı igneyi kendinize batırın bi ya kendiniz kıskanç değilseniz başkasını kıskançlıkla suçlayın olay kıskanma değilll
Ooo ego tavan yapmış çok fenaYazımı hızlı yazmıştım kusura bakmayın yanlışlarda dolu olmuş düzelttim ben sadece zor günlerinde ben vardım ama bi para istedi vermedim diye suçlu arkadaş oldum ve ben onu düşünüp yardımlarda bulunurken bana kalkıp sana ihtiyacım yok demesi hayatında göremiceği gidemiceği yerlere götürdüm tanıştırdım iş cevremden dolayı ama kalkıp bana sana ihtiyacım yok diyor ben maddi son zamanda olamasamda en zor anlarında yanındaydım lafa canım sıkıldı kıskanclığa gelirse ben onu zerre kıskanacak kadar aklıma takmadım ki söz konusuda olamaz ki kıskanım arkadaslarımı hiç kıskanmadım ben bu zamana kadar kıskanırsan arkadaşın olamaz zaten ama ne yapsam ne etsem aynısını alıyordu bunları görüp demem mi kıskançlık oldu onu iyi şekilde giremiceği ortamlara girdirdim diye mi kıskanç oldum kıskanç olsam bunların hiçbirini yapmam ne yani kıskanç diyen bayanlar siz hiç kıskanmıyor gibi konusuyorsunuz da burada bana kıskanç diyenlerin çogu kim bilir kimleri kıskanıyordur görümcesini kıskanan mı arkadaşını kıskananmı igneyi kendinize batırın bi ya kendiniz kıskanç değilseniz başkasını kıskançlıkla suçlayın olay kıskanma değilll