• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Sinovac Aşısından sonra geçmeyen alerjik rinit yaşayan oldumu?

Balsuratm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
413
357
103
Aylar önce sinovac 1.dozu olduktan sonra geçmeyen burun akıntılarım oldu.Normalde alerjik rinit.Alerjik astım hastası ve devamlı ilaçlarımı kullandiğım için kontrol altinda tutuyorum.Yanlız asıdan sonra burun akıntılarım hala sürüyor.Bir ara başka kontrole gitmistim.dahiliyeci dr sordum önemsemedi aşıdan olmuş olabilirmi dedim evet olabilir dedi.Merak ettim başına böyle bir şey gelen oldumu?

Sanmıyorum canım bahar aylarina giriyoruz alerjilerin bolca arttığı zamanlar. 3 doz sinovac oldum astım hastasıymışsın sizin sıkıntılı aylar zaten yigenimden biliyorum.

Evet alerji mevsimi ama benim şikayetlerim kışın kasım ayında başladı.

Aylar önce sinovac 1.dozu olduktan sonra geçmeyen burun akıntılarım oldu.Normalde alerjik rinit.Alerjik astım hastası ve devamlı ilaçlarımı kullandiğım için kontrol altinda tutuyorum.Yanlız asıdan sonra burun akıntılarım hala sürüyor.Bir ara başka kontrole gitmistim.dahiliyeci dr sordum önemsemedi aşıdan olmuş olabilirmi dedim evet olabilir dedi.Merak ettim başına böyle bir şey gelen oldumu?
Alerji astım vs bunlat için keçiboynuzu kaynatıp içmek çok çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun

Alerji astım vs bunlat için keçiboynuzu kaynatıp içmek çok çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun
Sağolun çok teşekkürler.Bahsettiğiniz kürü bir ara deneyim.Keçiboynuzu özü,pekmezi ve çam kozalağı kullanmıstım ama faydasını görmedim.

Sağolun çok teşekkürler.Bahsettiğiniz kürü bir ara deneyim.Keçiboynuzu özü,pekmezi ve çam kozalağı kullanmıstım ama faydasını görmedim.
Keçiboynuzu inın meyvesi mi denir hani, kuru olan varya omu kaynatıp içiyorsunuz.klorsuz suz olsun Şifa olsun inşaallah

Back