bütün ailem.akrabalarım arkadaşlarım orda .çok şükür karşı dairedeki komşum var yoksa çok kötüydüm ..
gerzeye niye gidiceksin akraba falan mı var memur falanmısınız nasıl ha deyince qelebildiniz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün ailem.akrabalarım arkadaşlarım orda .çok şükür karşı dairedeki komşum var yoksa çok kötüydüm ..
gerzeye niye gidiceksin akraba falan mı var memur falanmısınız nasıl ha deyince qelebildiniz canım
biraz anladım sanırsam![]()
gerzede arkadaşım vr canım merak ediyom gerzeyi gezmeye gitcez öylegünü birlik..cnm eşim konfeksiyon makinaları teknisyeni valllaherşey bir anda oldu kurba bayramında eşim buraya geldi annesi ne etti bilmiyom yuvam yıkılsada buraya gelcem die direttiii çok çektim çokk
gerzede arkadaşım vr canım merak ediyom gerzeyi gezmeye gitcez öylegünü birlik..cnm eşim konfeksiyon makinaları teknisyeni valllaherşey bir anda oldu kurba bayramında eşim buraya geldi annesi ne etti bilmiyom yuvam yıkılsada buraya gelcem die direttiii çok çektim çokk
eminim kaynanan bi güzel doldurmuştur lanet qelsin böyle annelere yuva yıkmamk ne kolay ya boşver cnm obna inat mutlu ol ki çatlasın sinoba gelirsen beklerimm
eminim kaynanan bi güzel doldurmuştur lanet qelsin böyle annelere yuva yıkmamk ne kolay ya boşver cnm obna inat mutlu ol ki çatlasın sinoba gelirsen beklerimm
arabamız yok canım olsa merkeze kadar gelirdim sanırım ancak gerzeye kdar oda vasıta ile bayada var dimi gerze bafra ne kadar arası ama sen gelisen mutla görüşelim inşalah
arabamız yok canım olsa merkeze kadar gelirdim sanırım ancak gerzeye kdar oda vasıta ile bayada var dimi gerze bafra ne kadar arası ama sen gelisen mutla görüşelim inşalah
bafra sinop arası 2.5 saat gerzeyle sizin aranız 2 saat falan ama tabii ahnqi arbayla qitceqinize baqlı özel arabayla 1.5 saatte bile qidilir ama otobüsler indi bindi derdi falan bayaa uzayabilio yol inanırmısın hele bi firmavar eksik olmasın 4 -5 saatte sinoptan samsuna qetiriyo ya 3 saatlik yolu o yüzden küçük otobüse falan binme derim canım insanı perişan ediyolar![]()
çocuklada ne zor olur desene hele bir yaz gelsin zaten eşimsiz o yolu gidemem ben sadece sinopbirliği gördm burda münübüs tarzı arabaydı başka hangileri gidiyoki acababafra sinop arası 2.5 saat gerzeyle sizin aranız 2 saat falan ama tabii ahnqi arbayla qitceqinize baqlı özel arabayla 1.5 saatte bile qidilir ama otobüsler indi bindi derdi falan bayaa uzayabilio yol inanırmısın hele bi firmavar eksik olmasın 4 -5 saatte sinoptan samsuna qetiriyo ya 3 saatlik yolu o yüzden küçük otobüse falan binme derim canım insanı perişan ediyolar![]()
çocuklada ne zor olur desene hele bir yaz gelsin zaten eşimsiz o yolu gidemem ben sadece sinopbirliği gördm burda münübüs tarzı arabaydı başka hangileri gidiyoki acaba
metro sinop birlik ve türkay sanırım ben bafradayken büyük oobüsler gidiyodu ama saatini bilmek lazım
bende sinopluyum...
bende sinopluyum ama başka bir şehirde yaşıyorum..........
şimdi nerde oturuyorusn sinopta?
kaç yaşındasın?
sinop merkezdeyim canım....29 yasındayım..sen?
bende merkezdeyimbende 24 yasındayım..