Sinoplu olan orada yaşayan var mı hadi tanışalım kızlar

slm sinop'un neresindesiniz ben bafradayım en yakın gerze sanırım bize

sinop merkez canım babam gerzeli ama bafrada 3 yıl bulundum severim bafrayı

ben buralı değil 3 ay oldu geleli çok az kişi tanıdım kimsem yoktu keşke yine bafrada olsan tanışırdık gerçi ben evli ve çoculuyum ama yaşım 24

ben buralı değil 3 ay oldu geleli çok az kişi tanıdım kimsem yoktu keşke yine bafrada olsan tanışırdık gerçi ben evli ve çoculuyum ama yaşım 24

çok gençmişsin canım benim de tüm arkadaşlarım bafrada diyebilirim orda okulumun büyük bir bölümü geçti ballı baba duruyo mu hala ne qünlerdi

yok canım ben istabuluyum eşim bafralı 3 ay önce istanbuldan geldik

ewet milka pastanesine de takılırdık arada geçen face de sayfa açmışlar milka için onu görmüştüm duruyo demekki

evet evet milkayı biliyom beşyolda 3 ayda baya öğrendim bendevalla sen ne okulu okudun burda yaş kaç canım yolun düşer belki tanışırız ben yazın gerzeye gelcem arkadaş var orda

evet evet milkayı biliyom beşyolda 3 ayda baya öğrendim bendevalla sen ne okulu okudun burda yaş kaç canım yolun düşer belki tanışırız ben yazın gerzeye gelcem arkadaş var orda

22 cnm orda bi kuran kursu var altınyaprak diye geçio orda okudum gerzede arkadaşım yok babamın memleketi ama hiç gitmeyiz esnafız zaten adım atamıyoruz dışarı malesef

22 cnm orda bi kuran kursu var altınyaprak diye geçio orda okudum gerzede arkadaşım yok babamın memleketi ama hiç gitmeyiz esnafız zaten adım atamıyoruz dışarı malesef

onu bilmiyom canım ama bizim aprtmanda kızlr var evde sinoptan falan var gelen sende öyle evde falan kalıydun herhalde ablaları var bitane ..siz kendiniz ne iş yapıyonuz

onu bilmiyom canım ama bizim aprtmanda kızlr var evde sinoptan falan var gelen sende öyle evde falan kalıydun herhalde ablaları var bitane ..siz kendiniz ne iş yapıyonuz

açıkça yazamicam burdan ama onlar farklı bizimki yatılı yurttu canım biz halı mobilya mutfak aletleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…