Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm sinop'un neresindesiniz ben bafradayım en yakın gerze sanırım bize
sinop merkez canım babam gerzeli ama bafrada 3 yıl bulundum severim bafrayı![]()
ben buralı değil 3 ay oldu geleli çok az kişi tanıdım kimsem yoktu keşke yine bafrada olsan tanışırdık gerçi ben evli ve çoculuyumama yaşım 24
çok gençmişsin canım benim de tüm arkadaşlarım bafrada diyebilirim orda okulumun büyük bir bölümü geçti ballı baba duruyo mu halane qünlerdi
yok canım ben istabuluyum eşim bafralı 3 ay önce istanbuldan geldik![]()
ballı baba derken öyle birşey duydum dondurmacı dimi![]()
ewet milka pastanesine de takılırdık arada geçen face de sayfa açmışlar milka için onu görmüştüm duruyo demekki![]()
tayin falan mı ewet tahmin edebiliyorum hele ewde hiç vakit qeçmez al kızını türkeş parkına felan çık sen de![]()
eşimin memleket hasreti depreştiben zaten türkeş parkına yakınım otogara çok yakınım[/QUOT
olsun canım huzur olsun sinoba nazaran daha büyüktür bafra ben de arkadaşlarımın yanına inş bi fırsat bulursam gidicem bafraya![]()
evet evet milkayı biliyom beşyolda 3 ayda baya öğrendim bendevallasen ne okulu okudun burda yaş kaç canım yolun düşer belki tanışırız ben yazın gerzeye gelcem arkadaş var orda
bizim buraya geliş baya olaylı şuan iyiyiz şükür herşey kızımız içi n ilk başlarda çok bunaldım ama.. :26:eşimin memleket hasreti depreştiben zaten türkeş parkına yakınım otogara çok yakınım[/QUOT
olsun canım huzur olsun sinoba nazaran daha büyüktür bafra ben de arkadaşlarımın yanına inş bi fırsat bulursam gidicem bafraya![]()
22 cnm orda bi kuran kursu var altınyaprak diye geçio orda okudum gerzede arkadaşım yok babamın memleketi ama hiç gitmeyiz esnafız zaten adım atamıyoruz dışarı malesef
bizim buraya geliş baya olaylı şuan iyiyiz şükür herşey kızımız içi n ilk başlarda çok bunaldım ama.. :26:
ewet istanbul nere baafra nere olsun nappcan sağlık olsun
onu bilmiyom canım ama bizim aprtmanda kızlr var evde sinoptan falan var gelen sende öyle evde falan kalıydun herhalde ablaları var bitane ..siz kendiniz ne iş yapıyonuz
bütün ailem.akrabalarım arkadaşlarım orda .çok şükür karşı dairedeki komşum var yoksa çok kötüydüm ..ewet istanbul nere baafra nere olsun nappcan sağlık olsun
açıkça yazamicam burdan ama onlar farklı bizimki yatılı yurttu canım biz halı mobilya mutfak aletleri falan