Sinop///57

ay bende sinop türkeliliyim ama avusturyadayim
ayrica bizim sinoplular cabuk kaybolmus ya:KK43:(

merhaba canım hoşgeldin.Sinoplu Türkiyenin her yerinde ve yurtdışında çok kişi olduğunu biliyorum ama KK de mi yoklar bilmiyorum.a.s.a.s.a.s.

valla olabilir canim
umarim tez zamanda dönerler kk ailesine ne diyim hihoyyyt

bende kızlar bende sinop erfelekliyim..:)

merhaba canım istanbulda çok sinoplu hemşerim var,bak sana şelaleleri getirdim.
sinopayanckelalesieh9.jpg

valla yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza umarim iyi vakit gecirirsiniz
gerci sinoplular daima neselidir iyi vakit gecirmemek mümkün degildir :)))

slm.. aslında sinoplu değilim ama ben yanlış yerde doğmuşum kesinlikle:KK43: tam bir sinop aşığıyım sadece bir hafta kaldım ama doyamadım ilk fırsatta kendimi atacam tekrar oraya ve sinopta yaşlanmak isterim ayyy cidden cennet gibi çok özledim....

valla arkadasim sinopta yetismedigim halde ben de sinop hayraniyim
memleketim diye demiyim ama cok cok güzel bir yer
bence herkesin gidip görmesi gerekir

arkadaşlar bende sinopluyum aslen ayancık tanım bahçeli köyü. fakat her sene türkeli-cayagzı-çatalzeytin tarafında oturuyorum. başka var mı hemseri

a.s. Ben istanbul'luyum ama annem Sinop Boyabatlı... sinop'ta çok tatil yaptım,çok seviyorum.özellikle hamsilos koyunun hayranıyım.gidip görmeyenlere duyrulur,çok şey kaçırıyorsunuz...:1no2:

valla arkadasim sinopta yetismedigim halde ben de sinop hayraniyim
memleketim diye demiyim ama cok cok güzel bir yer
bence herkesin gidip görmesi gerekir

bencede herkes gidip görmeli cennet gibi bir yer iskelesinden aklimana hamsilos koyuna kalesine cezaevine aşıklar parkına gitmeden dönmesinler ama... :)))) bu yaz tekrar gidecem bu seferde ilçelerini gezecem resimlerine baktım ama böyle olmuyo gidip kokusunu almak gerek :) nokulunu yemek gerek cokacimcoook ayyy yine sinop özlemi depreşti içimde:asigim:

Selam arkadaşlar. Ben de Sinop Merkeze bağlaı bi köydenim. Lala Köyü. Muhakkak bilenler vardır. Erfelek ve Ayancık lılar bilirler :) Yeni üyelerden biriyim, yıl sonu olmasından dolayı foruma sık giremiyorum (malumunuz muhasebeciyim de azıcık) Forumda gezinirken bu bölümü gördüm. Aaaa bide baktım bir sürü hemşerim varmış burda Çok mutlu oldum tabi :teytey:

Sinop'um harikadır. Hamsilos Koyu İle, Aklimanı ile, Erfelek teki takım şelaleleriyle bambaşka biyerdir. İstanbul da oturuyorum, ama orda doğdum büyüdüm. Her türlü köy işlerini yaptım :) Ulaşım orda biraz zordur kendine ait aracı olmayanlar için, yolları zordur, ama bu yine de senede birkaç defa gitmeme asla engel olamaz Gidip görmeyenler varsa tavsiye ederim, insanları da medeni ve sıcakkanlıdır Bütün hemşerilerimi yürekten kucaklıyorum Kurban bayramında yine Sinop yolcusuyum, gelmek isteyen varsa buyrun atlasın, götüreyim :))

slm.. aslında sinoplu değilim ama ben yanlış yerde doğmuşum kesinlikle:KK43: tam bir sinop aşığıyım sadece bir hafta kaldım ama doyamadım ilk fırsatta kendimi atacam tekrar oraya ve sinopta yaşlanmak isterim ayyy cidden cennet gibi çok özledim....

aynen sana katılıyorum bende bir hafta kaldım çok sevdim küçük sevimli bir yer bu seneyede gitmek istiyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt

Boyabatlı arkadaşlar sadece merhaba demeyin Boyabata gidince nerelere gidersiniz ne yaparsınız ne yer ne içersiniz birazda bunlardan bahsedelim

slm hemserilerim, bende sinopluyum ama yurtdisinda yasiyorum.imkanlar el verdikçe yazlari gitmeye çalisiyorum, yeryuzunun cenneti guzel sinopa slmlar

X