Anket Sınırsız Estetik Olma Sansi Verilse Ne Yapardiniz?

Sınırsız estetik olma hakki taninsa vucudunuzun nerelerine estetik yaptirirdiniz?

• Yüzüm (Alın, Kaş, Çene, Kulak, Burun, Dudak, vb.)

OY: 13 31,0%
  • Göğüslerim

OY: 20 47,6%
  • Kalçalarım

OY: 13 31,0%
  • Karnım

OY: 16 38,1%
  • Gerdan/Boynum

OY: 3 7,1%
  • Bacaklarım (Diz kapakları dahil)

OY: 11 26,2%
  • Kollarım

OY: 3 7,1%
  • Vajina

OY: 9 21,4%

• Ankete Katılan
    42
aah ah heralde şu hamilelikte çatır çatır çatlayan yerlerime bir çare bulmaya çalışırdım...:bbo:

en çok ihtiyacı olan yer kalçam
ama yaptırmazdım yine de
kendine çok güvenden falan değil de
çok zorunlu olmadıkça bıçak altına yatmam ben, tırsaklığım var o konularda :lepi:

her yerime herşeyi yaptırırdım.ne gerekiyorsa işte
Canım senin hiçbirşeye ihtiyacın yok ,resimlerinden biliyorum .
Bana gelince eskiden bu soru sorulsa hemen atlardım :))Ama şimdi korkarım .Şöyle neşter değmeden sihirli bir değnek olsa kaydirigubbakcemile3
İnsanoğlu ne kadar güzel olsa da doyumsuz oluyor , İş güzellik konusunu fazla takıntı haline getirmemek , yoksa hiçbir estetik operasyonun sonu gelmez .

Ben de rosenoire gibi düşünüyorum. Direkt operasyon olmasa, o şişlikler, ödemler, kesi izleri vs. olmasa sihirli bir değnek gelse hooooop değiştiriverse saniyede...:):) O zaman alabilirim bak:):)...
Şaka bir tarafa, her estetik operasyon sonucu mevcuttan daha kötü olma, "keşke yaptırmasaydım, eski hali çok daha iyiydi" deme riski var, o riski alamadığım ve ameliyattan korktuğum için istemezdim. Estetik bölümünü okuyunca pek çok arkadaşın operasyon sonrasında bunalıma girdiğini, hayal kırıklığına uğradığını görünce bu düşüncem daha bir pekişti...
Kendimi şu an güzel buluyorum, dört dörtlük olmasam da...napalım elimizde bu var:):):)

Gogus ve kalcalar ilk sirayi almis normal olarak. Kendimle barisigim diyen kizlar, siz sanirim soruyu yanlis anlamissiniz. Estetik herhangi bir mudahele icin illaki kendisi ile kus olmasina gerek yok insanin.

her yerime herşeyi yaptırırdım.ne gerekiyorsa işte

bari ihtıyacın olsa.............:mymeka:

dur ben sayıyım hı...

gözler ıııııı ıııı

dudaklar asla...

gögusler hımmm yooo gerek yok..

göbiş ... o ne ki...

kalca basen yok yok....
bence sen gözluk al yeter sanagamyoncuiremsu

sadece gögüs yaptırırdım sanırım....

oda cok degıl sadece bı beden....

75e razıyım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…