Sinirliyim

yok tatlım ben yanısmayı sevmiyorum hoş değil..yoksa kimse kimseyi ezemez kadın pasif değilse..

adam sana küfür etmiş sen susmuşsun. muhtemelen insanların arasında kavga çıkmasın diye yaptın ama olan sana oldu sonunda. tartışma dövüşmeye dönüşmüş. orada bir laf söyleseydin sen de onu tersleseydin belki o da biraz duraksardı,işler bu noktaya gelmezdi. Normalde şiddet var mı bilmiyorum ama o potansiyeli gördüm bu evlilikte... Kızlar allah aşkınıza kendinize bunu yapmayın...

yok tatlım ben yanısmayı sevmiyorum hoş değil..yoksa kimse kimseyi ezemez kadın pasif değilse..
Milletin içinde bir kadına bunları söylemek de ezmedir bence. Ben nerede ve kim olursa olsun karşılık veririm. Yapım böyle...

Milletin içinde bir kadına bunları söylemek de ezmedir bence. Ben nerede ve kim olursa olsun karşılık veririm. Yapım böyle...
işte eşinde söylememeyi öğrenecek canım sonuçta seninde bir onurun var değilmi..

işte eşinde söylememeyi öğrenecek canım sonuçta seninde bir onurun var değilmi..
İyi de bu bir defa olmuş bişey, normalde zaten söylemez. Bana söylediği şey her zaman şakasına söylediği, benim de kıkır kıkır güldüğüm bir laf. Başkalarının içinde de şaka olarak söyledi, ben azarladım. Benim eşimden de evliliğimden yana da bir sıkıntım yok zaten. Sadece şımarmasın diye biraz iplerini elimde tutuyorum, hepsi bu

evet aranızda yaptığınızda tepki vermediğinizden başkalarının yanındada yapmış..erkekler biraz çocuk gibi zaten..

eşi hep böyle biri değilmiş..ilk defa böyle bir durum yaşamışlar ve birbirlerine şiddet uygulamışlar..
"Bana göre" şiddetin birincisi, ikincisi, ellincisi olmaz. O birin ikinin sonu gelmez, çok görüyoruz. Zaten hep sineye çekildiği için olaylar en sonda daha büyük bir şekilde patlak vermiyor mu..? Üzerine kağıt fırlatıp, küfredip daha sonra da yastıkla kafaya vurup yeniden küfreden birine teşekkür etmeyecekti herhalde. O yüzden "ben olsam" kesinlikle sindiremezdim bu davranış şeklini. İnsan bir kadına özellikle eşine önce saygı duymasını bilecek.

bence arkadaşın eşinde öfke kontrol sorunu yok..bir olay sonrası kavga etmişler..daha önce hiç yaşamadıklarını yazmış zaten..isterlerse bunun üstesinden gelebilirler birlikte..

bence arkadaşın eşinde öfke kontrol sorunu yok..bir olay sonrası kavga etmişler..daha önce hiç yaşamadıklarını yazmış zaten..isterlerse bunun üstesinden gelebilirler birlikte..
Ben de aksine sorunu olduğunu düşünüyorum. İnsan böyle ufak bir şey için o kadar insanın içinde kendini ve eşini küçük düşürmez, düşürmemeli. Tabii ki sizin düşünceniz böyle değilse diyecek bir şey bulamıyorum, insanların fikirleri birbirlerinden çok daha farklı olabiliyor. Umarım gelecek daha iyi olur konu sahibi için, hayat onun. Benim yapabileceğim tek şey onun yerinde ben olsam ne yapacağımı söylemek.

Of, gecmisten bir ani hatirladim, hatirlamak istemedigim. Eski erkek arkadasim da buna benzer insanlarin yaninda tamda oyun oynarken `senin yuzunden kaybedicez yapma sunu` dedim diye bana bagarmisti, insanlar da ben de soka girmistim. Okurken o ana gittim sanki cok onur kirici bir sey, ben cekip gidebilmistim ama siz bir de evlisiniz. Inanin söyleyecek söz bulamiyorum cok üzüldüm. Keske arkadaslarinizdan biri haddini bildirseydi.

evlendiğiniz zaman herşey dört dörtlük gidecek diye bir şey yok bazen iniş çıkışlar olabilir..önemli olan çözüm üretebilmek..
bende sizin gibi düşünüyorum yoksa hiçbir kadının şiddet görmesini istemem

Evlilikte tartışmalar, küslükler tabii ki olur. Anlaşmazlık olmazsa da bir sıkıntı olabileceğinin işaretidir bu. Fakat, adamın nikahlı kocam olması onun bana bir defa da olsa şiddet gösterme şansını vermez ona, asla. İş şiddete geldiği zaman töleransım sıfır. Dediğim gibi, bunlar benim düşüncem. Bu sorunları yaşayan kişi konu sahibi ve ilerde yaşama ihtimali olan kişi yine o ki umarım yaşamaz.

Aynen biraz looser olması lazım + o bile bir yere kadar bu ilişki beş seneyi geçmemiştir toplasan. Yanılıyor muyum cydates Fazla naz aşık usandırır. İki üç sene taş olsa dayanır da üç seneden sonra taş olsa çatlar.

açıklama yapmış cydates benden alıntı yapıp, hemen benim mesajımın 2-3 altında

Cok uzucu gercekten.
Ney biliyo musunuz?
Insanlarin yaninda size kufur etmesini gectim.
Bir erkegin bir bayana kufur edecek kadar dusmesi.
Cok seviyesiz,alcak..
Degil size baskalarinin yaninda kufur edip kagit firlatmak size yalnizken bile yapmamasi gereken seyler.
Uzuldum cok.
Bence tavrinizi koyun, bir daha yapmamasi gerektigini anlasin kuser misiniz konusmaz misiniz nasil dersini verirsiniz nasil ders olur onu siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Of bana yapılsa ağzının payını veririm der herkes de, başa gelince insan şoktan birşey yapamaz genelde. Ne yapıcan yani laf söylesen nolcak ağzına vursan nolcak yine ayrı bir rezillik. Öfke problemi olan insanlar adamı böyle uluorta rezil ederler. Ama siz de hile yapıyorsun demeseydiniz keşke açık açık o da bir tuhaf kaçmış sanki :) Arkadaşlarınıza, önce eşimden sonra keyfinizi kaçırdığım için sizlerden özür diliyorum yazsın bence. Toplu mesajla. İçiniz soğur hiç olmazsa.

bekara karı boşamak kolay diye boşuna dememişler. o yüzden arkadaşa bakmayalım :)))

bu erkekler kendni ne saniyo ya. milletin icinde hakaret etme gibi igrenclik hakkini kim veriyor onlara. ayrilsan bosanmak istesen arkandan ayrilmaz it gibi kapida bekler. elinde olunca kiymet bilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…