- 25 Şubat 2021
- 89
- 80
- 3
- 22
- Konu Sahibi yitipgiden
Bir süredir buraya da uğramıyordum ama yine dolu hissettiğim bir an oldu. Ben bunu yazarken saat 12 ve şimdiden yıkıcı iki haber aldım. Evet günlerim böyle geçiyor. Daha bir şey kapanmadan diğeri gerçekleşiyor... Ben hep çok optimist biri oldum hatta tüm bunlar olurken bile bunları içimde ve bu blogta yaşayıp insanların yanında yine pozitif kaldım ama şimdi o enerjimi korumakta zorlanıyorum galiba. Öte yandan herkeste çok anlayışsız. Kendilerinin tırnağı kırılsa üç saat dırdır edecek insanların bana gelip ''Ya böyle yapma, şöyle yapma, geçecek.'' demesi inanılmaz trajikomik. E evet ben çocuk değilim zaten geçecek biliyorum, nelerin üstesinden geldim de bir şey olurken de taş değilim ya duygusuz kalamam. Bu kadar insan psikolojisinden bi'haber insanlarla muhatap olduğuma bazen inanılmaz sinirleniyorum. Herkesi zorlayıp üzecek şeyler değişir ve ben bunları konuşmuyorsam bir zahmet bana da kimse konuşmasın. Dedem öldü, daha yas tutamadan annem yoğun bakıma alındı, ona bakarken korona oldum, kuzenlerim de korona oldu, erkek arkadaşım da oldu, ayrıca derste hocayla sıkıntı yaşadım ve artık patlamak üzereyim. Sabrım böyle zorluyor, öfkem tavan yapmış ama çıkıp biri diyor ki ''İsyan etme D''
HAYIR KARDEŞİM BU İSYAN ETMEK DEĞİL AMA ARTIK PATLAMAK ÜZEREYİM ANLASANA!
Cahilce cümleler kurmak yerine empati yapsana. Yani bu halde olsan ne duymak istersin, ona göre davran işte ama yok asla anlayışlı değiller
HAYIR KARDEŞİM BU İSYAN ETMEK DEĞİL AMA ARTIK PATLAMAK ÜZEREYİM ANLASANA!
Cahilce cümleler kurmak yerine empati yapsana. Yani bu halde olsan ne duymak istersin, ona göre davran işte ama yok asla anlayışlı değiller