• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirli olmak hamilelik belirtisi mi?

ofsistimcidden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
2.120
5.029
78
Kızlar bu ay hamile olduğumu ya da kalacağımı hiç düşünmüyordum hatta kesin tutmadı diyorum hala. Regl gecikmesi yaşıyorum ama garanti olsun tekrar hayal kırıklığı yaşayamam diye test bile yapmadım. Normalde neşeli pozitif biriyimdir son günlerde kendimi çok sinirli hissediyorum ve anlamsız bir huzursuzluk mutsuzluk agresiflik var üzerimde. Eğer hamilelik gerginliğiyse işimiz var 9 ay böyle geçmez 😀😀 Hamileliğin erken evrelerinde böyle bir şey yaşayan var mı?

Hamilelikte çok sinirliydim 😂😂 hatta bu doğuma kadar o kadar artmıştı ki saçma sapan her şeye bağırır olmuştum. Bu sinir doğum sonrası baya devam etti. Kızım iki yaşına geldi nerdeyse anca geçiyor 😅😅 Ama tabii bu tek belirti olamaz.

Hamilelikte çok sinirliydim 😂😂 hatta bu doğuma kadar o kadar artmıştı ki saçma sapan her şeye bağırır olmuştum. Bu sinir doğum sonrası baya devam etti. Kızım iki yaşına geldi nerdeyse anca geçiyor 😅😅 Ama tabii bu tek belirti olamaz.
Acayip ağlama isteği ve sinir var 😀 standart regl belirtileri ve regl gecikmesi de var ama bir kaç gün daha geçsin öyle test yapacağım. Ay inşallah bende de öyle olmaz yoksa çevremde insan kalmaz 🙈

Belki de bebek istedigin ve bu yüzden çalıştığın için adet zamanı strese girmişsindir istemeden,bunun sinir halidir.

Belki de bebek istedigin ve bu yüzden çalıştığın için adet zamanı strese girmişsindir istemeden,bunun sinir halidir.
Olabilir, bir süre geçince artık sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan bunaliyor insan. Neyse saldım artık ne zaman olursa

Back
X