• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim laçka oldu dayanamıyorum artık

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
ne zamandır yazıp yazıp siliyordum bugünkü doktor randevumdan ağlayarak çıkınca dayanamadım artık paylaşmak istedim.

benim derdim burdaki bir çok arkadaşım gibi bebek sahibi olamamak.

bi türlü düzgün bir tedavi, düzenli bir doktor bir hastane bulamadım kendime. bugünkü doktoru boğmamak için zor tuttum kendimi nasıl çıktım o odadan hatırlamıyorum.

en baştan başlarsam öncelikle rahim girişinden alınan bir polip, peşinden gelen bir gebeliğin sebebi belli olmayan bir düşükle sonlanması ve ardından gebe kalamamam neticesinde hastane maceram başladı. ki öncesinde defalarca kontrole gitmeme rağmen her şey normal diyip evime gönderilmiştim.

tetkikler sonucu eşimde varikosel çıktı hem de ileri seviyede. neyse sorun buymuş en azından belli oldu dedik ameliyat için doktor araştırmaya başladık ki spermiyogram sonucu iyi çıktı. tahlil sırası bana geçti.

kan tahlili sonucu bende prolaktin yüksekliği çıktı, ilaç kullandım bir ayın sonunda kan testimde düştüğünü gördük sevindik .
(o süreçte adanadaydım, kan tahlilini adanada bir hastanede yaptırdım. bugünkü doktora bunu defalarca söylememe rağmen duymadı bile ısrarla adetin üçüncü günü gel de düşmüş mü bakalım dedi. düşmüş diyorum sonucu gösteriyorum hala gel kan ver diyor adam)

maalesef sevincimiz kısa sürdü. çünkü hsg sonucumda bir tüpte 6-10 mm polip tespit edildi.bugünkü doktor histeroskopi ve gerekirse laparoskopi dedi. oysa filmi çeken doktor 1 cm altındaki polipler önemsiz demişti aynı şeyi en yakın arkadaşım (kendisi doktor) da söylemişti.

ayrıca yine bugünkü doktor o kadar ilgisiz alakasızdı ki yumurta takibim yapılacaktı dememe rağmen bakmadı bile.

neden sürekli doktor değiştiriyorsun derseniz hastanede bir doktoru tekrar bulabilmek imkansız çünkü sirkülasyon halindeler hem poliklinik hem de hastane değiştiriyorlar sürekli.

özellikle benzer şeyleri yaşamış arkadaşlara soruyorum ben ne yapayım şimdi? hastanem vakıf üniversitesi hastanesi hem maddi hem manevi olarak bana hitap ettiği için seçmiştim fakat değiştirmeyi düşünüyorum artık.

ya da bu hastanedeki prof.a mı gitmeliyim? çok bunaldım ne testi yaptırsam bi sorun çıkıyor. en son amh testim kaldı onu da yaptırınca "2 yumurtan kalmış kardeş senden bi yol olmaz" diyecekler diye korkuyorum.

travma oldu resmen artık bu hastane olayı bende hem doktorlar hem sürekli bir yerimde bir şey çıkması yüzünden.

istanbul avrupa yakasında (fatih civarı) bizden milyon dolarlar istemeyecek güvenilir iyi bir hastane ve doktor önerilerinizi bekliyorum. ayrıca bu yollardan geçenler beni neler bekliyor? nelere dikkat etmeliyim tedavimde? bundan sonrası nasıl olmalı?

uzun oldu kusura bakmayın ama çok cahil ve tecrübesizim o yüzden bu konuda her türlü bilgiye açığım. teşekkürler.

Canim, ben de fatih civarinda oturuyorum. 5 aylik hamileyim. Capa da Medilife hastanesi var. Ozel ama sigortayla anlasmali. Muayene ucreti 40 lira. Ben Fahriye Ayik Sezer Hanim a gidiyorum ve gayet memnunum. Ilgili,guleryuzlu bir doktor. Dilersen bir arastir.
Rabbim sifa versin. Insaallah en yakin zamanda bebisini kucagina alirsin hayrlisiyla.

doktor hakkında bilgim yok ama..Rabbim size sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda yüzünüz güler inşallah

Canim, ben de fatih civarinda oturuyorum. 5 aylik hamileyim. Capa da Medilife hastanesi var. Ozel ama sigortayla anlasmali. Muayene ucreti 40 lira. Ben Fahriye Ayik Sezer Hanim a gidiyorum ve gayet memnunum. Ilgili,guleryuzlu bir doktor. Dilersen bir arastir.
Rabbim sifa versin. Insaallah en yakin zamanda bebisini kucagina alirsin hayrlisiyla.
Ah çok sağolasın mutlaka bakıcam dediğin yere

Süreç hakkında bilgim yok ama hallolur hayırlısıyla.Tedaviye geçemediğin için haklı olarak gerilmişsin.Allah kısa zamanda nasip eder inşallah.

Süreç hakkında bilgim yok ama hallolur hayırlısıyla.Tedaviye geçemediğin için haklı olarak gerilmişsin.Allah kısa zamanda nasip eder inşallah.
Evet evet aynen dediğiniz gibi. Prolaktini düşürdüm bir adım attım derken hop polip çıktı. Bugün yumurtama baksa hiç değilse prolaktin düşmesinin işe yarayıp yaramadığını anlayacaktık.

Sıfıra sıfır elde var sıfır bunaldım çok. Sağolun inşallah

Umarım en kısa zamanda isteğine kavuşursun.
İstanbul için bir şey tavsiye edemem, bu yaşadığın süreçler hakkında da bilgim yok açıkçası. Ama çikolata kistinden dolayı çok jinekolog değiştirdim, memnun kalmadım. En son çözümü kadın doğum dal merkezine gitmekte buldum. Kocaman bir hastane, sırf jinekologlardan oluşuyor. Seç beğen al, beğenmezsen değiştir. Dosyan orda olduğu için doktorun değişse de sorun yaşamıyorsun. Muayeneye 45 tl veriyorum. Kan tahlili falan olursa da bi 40 lira daha alıyorlar. Şimdiye kadar daha fazlasını ödemedim. Burda varsa istanbulda da vardır kesin böyle bir merkez.

Sultanbeyli devlet hastanesi, mustafa türkmen.

Ben iki kez gittim çok şirin çok ilgili bir doktordu deneyimli birine benziyor, ayrıca il dışından bebeği olmayan bir sürü hasta geliyordu kendisine hatta bi kadın ilk çocuğum onun sayesinde oldu ikinci için başka doktorlara gittim olmadı buraya geldim hamile kaldım yine demişti.

Umarım en kısa zamanda isteğine kavuşursun.
İstanbul için bir şey tavsiye edemem, bu yaşadığın süreçler hakkında da bilgim yok açıkçası. Ama çikolata kistinden dolayı çok jinekolog değiştirdim, memnun kalmadım. En son çözümü kadın doğum dal merkezine gitmekte buldum. Kocaman bir hastane, sırf jinekologlardan oluşuyor. Seç beğen al, beğenmezsen değiştir. Dosyan orda olduğu için doktorun değişse de sorun yaşamıyorsun. Muayeneye 45 tl veriyorum. Kan tahlili falan olursa da bi 40 lira daha alıyorlar. Şimdiye kadar daha fazlasını ödemedim. Burda varsa istanbulda da vardır kesin böyle bir merkez.

Hmm ben de bir araştırayım jinemed gibi yerler duyuyorum buralarda da vardır kesin şubesi.

aslında benim üniversite hastanesi istememdeki sebep muayane ücretinden ziyade yarın bi gün bu iş aşılamaya tüp bebeğe dayanırsa onların yüksek fiyatından korkmam. bilmiyorum özel yerlerde nasıl ne kadar tüp bebek aşılama vs gerçi buralarda ne kadar onu da bilmiyorum ya :/

şimdi doktorun git yaptır dediği laparoskopiyle histeroskopi toplam 5 bin hatta daha fazla tutuyor özelde.

ne bileyim ya bi akıl da git 5 bine onu yaptıracağına tip bebek yaptır kurtul diyor off

Sultanbeyli devlet hastanesi, mustafa türkmen.

Ben iki kez gittim çok şirin çok ilgili bir doktordu deneyimli birine benziyor, ayrıca il dışından bebeği olmayan bir sürü hasta geliyordu kendisine hatta bi kadın ilk çocuğum onun sayesinde oldu ikinci için başka doktorlara gittim olmadı buraya geldim hamile kaldım yine demişti.

sultanbeyli nerde acaba uzak bile olsa bir umut olsun yeter ki eşimle gider geliriz önemli değil. ben hastalığımı düşünmek istemiyorum, istiyorum ki doktoruma güveneyim doktorum benim için en iyisini bilir diyeyim.

inanın çocuk sahibi olamamak bi yana bu işlerle uğraştığıma moralim bozuluyor...

Hmm ben de bir araştırayım jinemed gibi yerler duyuyorum buralarda da vardır kesin şubesi.

aslında benim üniversite hastanesi istememdeki sebep muayane ücretinden ziyade yarın bi gün bu iş aşılamaya tüp bebeğe dayanırsa onların yüksek fiyatından korkmam. bilmiyorum özel yerlerde nasıl ne kadar tüp bebek aşılama vs gerçi buralarda ne kadar onu da bilmiyorum ya :/

şimdi doktorun git yaptır dediği laparoskopiyle histeroskopi toplam 5 bin hatta daha fazla tutuyor özelde.

ne bileyim ya bi akıl da git 5 bine onu yaptıracağına tip bebek yaptır kurtul diyor off

Valla henüz bebek yapma denemesi yapmadığım için hiç bir fikrim yok dediğim gibi bu konularda. Ama 3 tüp bebek denemesini sgk karşılıyor diye biliyorum. Özelde de yaptırsan (tüp bebek merkezlerinde falan) karşılıyormuş. Ne kadar doğrudur bikmem, bi araştırabilirsin. Dediğin testler de belki o kapsama giriyordur. Özel hastaneler sen söylemediğin sürece bunu sgk karşılıyor demiyor çünkü.

Valla henüz bebek yapma denemesi yapmadığım için hiç bir fikrim yok dediğim gibi bu konularda. Ama 3 tüp bebek denemesini sgk karşılıyor diye biliyorum. Özelde de yaptırsan (tüp bebek merkezlerinde falan) karşılıyormuş. Ne kadar doğrudur bikmem, bi araştırabilirsin. Dediğin testler de belki o kapsama giriyordur. Özel hastaneler sen söylemediğin sürece bunu sgk karşılıyor demiyor çünkü.

özelde de karşıladığını bilmiyordum, ben bi araştırayım.

teşekkürler..

Bende sızın gıttıgınız hastaneye cocuk doktoruna ve kbb ye cocuklarımı hatta cıldıyeye bıle oraya götürmüştüm

Amelıyatınıda orda yaptırdım

Çok ilgili doktorları ben cok memnunum

Bı deneyın pişman olacagınızı sanmıyorum

Umarım en yakın zamanda sağlıklıca alıtsınız yavrunuzu kucagınıza

sultanbeyli nerde acaba uzak bile olsa bir umut olsun yeter ki eşimle gider geliriz önemli değil. ben hastalığımı düşünmek istemiyorum, istiyorum ki doktoruma güveneyim doktorum benim için en iyisini bilir diyeyim.

inanın çocuk sahibi olamamak bi yana bu işlerle uğraştığıma moralim bozuluyor...
Biraz uzak kalıyor anadolu yakasında sancaktepe kartal civarında, dediğim gibi bebek tedavisinde doktorun çok adını duydum. Dilerim bebeğiniz de sağlığınız da yerine gelir :)

Bende sızın gıttıgınız hastaneye cocuk doktoruna ve kbb ye cocuklarımı hatta cıldıyeye bıle oraya götürmüştüm

Amelıyatınıda orda yaptırdım

Çok ilgili doktorları ben cok memnunum

Bı deneyın pişman olacagınızı sanmıyorum

Umarım en yakın zamanda sağlıklıca alıtsınız yavrunuzu kucagınıza
inşallah:KK51:

baktım az önce hastaneye infertilite ve tüp bebek uzmanları da varmış. arayıp randevu alacağım yarın. teşekkür ederim...

Back
X