Sinirlerim çok bozuk

başın sağolsun arkadaşım..bende 1 ay önce annemi kaybettim.....çok çok zor geliyor...bende ilk günler çok kötü durumdaydım hala düzelmedik diyebilirim..çiçekleri çok severdi..mezarına bol bol çiçek ektik...dualar okuyorum ona her an....her gün mezarına gidiyorum konuşuyorum onunla...duyuyormu bilmiyorum ama gördüğünü biliyorum...kesinlikle ağlamamaya çalışıyorum annemin yanında...anlatıyorum birşeyler çiçeklerine su veriyorum...onlar bize hiç kıyamazlar bundan emin ol...ve asla kötü olmamızı istemezler....annemi üzmemek için iyi olmaya çalışıyorum yani gücümü ölmüş bile olsa annemden alıyorum....sende öyle yap arkadaşım...babanın mutlu olması için iyi ol....onu düşünerek iyi ol...o senin sadece iyiliğini istiyor arkasından ağlamanı veya hasta olmanı değil...orda üzülmesine izin verme....unutma nerde olursak olalım onlar mutluluğumuzu veya üzüntümüzü hisseder....babacığının yanına iyi olarak git her zaman.....bundan dolayıda onun mutlu olucağını yerleştir kafana....
dünya bu işte...birileri gidiyor birileri geliyor....

Allah sabır versin arkadaslar bende iki yıl üst üste önce annemi sonra babamı kaybettim üzerinden 4 yıl gecti hatırladıkça kötü olurum. hala.

başın sağolsun canım ya
pskiyatristden çok pskoloğa bi git konustukca acılırsın cunku kendı basına belki bu duygulardan kurtulamaya bilirsin
sana verecekleri en fazla rahatlatıcı ilaçlar olur
allah sabır versin

çok sağolun kızlar uzun zamandır yazamamıştım çünkü sayfayı bulamamıştım..okuudm yazdıklarınızı..sağolun.ALLAH razı olsun..
Temmuz da ilaç kullanmaya başladm..düzenli değildi bikaç aydır..deprsyon+karışık anksiyete denildi..psikoloğa yönlendirmediler ..şimdilik ilaçla ddediler

canım benimde babam öldü aynı şeyleri yaşadım hemen hemen alıştırma ilacı kendine fazla..az az iç sonra bırak..ruh gibi oluyorsn canım ya..ele geçirilmiş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…