• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim çok bozuk

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
358
Diğer
slm yardıma ihtiyacım var..bilmiyorum ne yapıcam..baştan başlayayım..3 ay kadar önce babamı kaybettim....şimdi annemle ve erkek kardeşimin ailesiyle kalıyorum..her an annemi de kaybedip hayatta tek başıma kalacakmışım gibi geliyo..ve sinirlerim sürekli bozuk...yolda giderken veya başka zaman çevremde sanki birileri bana gülüyo beni çekiştiryo gibi geliyo :(....odaklanamıyorum..unutuyorum..başarısız beceriksiz hissediyorum..
kafam allak bullak..elimi kaldırcak halde değilim...yorgunum...yoruldum...
psikiyatrise mi gitsem..ilaçlarla olacak iş mi?bilmiyorum..
yardım eder misiniz?konuşmaya ihtiyacım var:a015:

başın sağolsun Allah sabırlar versin.babamı ilk kaybettiğimiz zamanlarda bendede oldu bu duygular.sanki telefon çalacak ve anneme bişey oldu diye haber gelecekmiş gibi geliyordu.zamanla bu duygu azaldı ama tamamen kaybolmadı.psikologa gidin.bir zararı olmaz belki konuşmanın faydasını görürsünüz

öncelikle başın sağolsun canım. psikoloğa gitmen sana çok fayda sağlayabilir, eğer ilaç kullanmanı gerektirecek bir durum olursa o zaten seni psikiyatr'a yönlendirir. en kısa zamanda mutlu günlerine dönersin inşallah, sevgiler.

Başın sağolsun kardeşim. Aile içinde kayıp yaşandığında hemen hemen herkezde böyle şeyler oluyor. Şöyle söyleyim zamanla bu olayın şiddeti azalıyor ama geçmiyor. Çünkü ölüm mutlak bir gerçek, Allah geçinden versin ama hepimiz bir gün bir şekilde o anı yaşayacağız, sevdiklerimizi uğurlayacağız, günü geldiğinde biz gideceğiz. En güzeli annene kardeşine sıkı sıkı sarılman, onları ne kadar çok sevdiğini, minnettarlığını her zaman dile getirmen, her anını sevgi ile neşe ile geçirmen.. O zaman içinde bütün zorluklara göğüs gerecek gücü bulabileceksin.

başın sağolsun.doktora gitmelisin ve uygun görürse zaten ilaç verir sana.kızlar haklı azalıyor ama geçmiyor.ertelediğin zaman ileride çok duygusal olup kuşunu,balığını bile kaybetmekten korkar hale geliyorsun.yaşadım bunu.bir uzmanla görüşmenin zararı olmaz.sana allahtan sabır diliyorum.

öncelikle başın sağolsun.. babacığınında mekanı cennet olsun.. ölüm allahın emri bir gun hepimiz bunu tadacağız ya sevdiklerimizi uğurlayarak yada biz gönderileceğiz.. boşuna demiyorlar Allah geride kalanlara sabırlar versin diye.. insanın ailesinden canından birini kaybetmesi gerçekten büyük bir tramva kişi için kimimiz bunun tek başına üstesinden gelebiliyoruz bazılarımızın ise kendini toparlaması gerçekten uzun zaman alıyor yada tıbbi bir destek almamız gerekiyor.. psikologa gitmen senin için geleceğin için cok daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum. her psikolojik olayda ilaçla geçicek diye de birşey yok sen sadece iyi olacağını kendini inandır inanıyorum ki ilaçsız sadece içindekileri profesyonel birine anlatarak bunun ustesinden gelebilirsin.. tekrar başın sağolsun acil şifalar diliyorum a.s.

Canımmm başın sağolsun Rabbim sabır versin sanada babanında yerini iyi etsin, benim mesajında takıldığım konu yolda giderken ve çevrendeki bazı kişilerin senin hakkında konuştuğunu yazmışsın, bu geçici de olabilir, yada büyük bi sorunda olabilir.Arkadaşımdan biliyorum,hemen olayı kısaca anlatıım. Beraber oturuyoruz bana tv deki spikerlerin kendisi hakkında konuştuğunu sandığını söyledi öyle korktum üzüldümki anlatamam, sonra psikolojik bi hastalık teşhisi konulduiğunu duydum. Allah onada şifasını versin ancak kendini bu psikolojiye çok kaptırırsan kendi sağılığından olursun, bakıma muhtaç hale bile gelebilirsin, o yüzden kendini rahatlacak şeylerle meşgul ol ve yanındakilerle geçirecek vaktin varken onlarla mutlu ol canım.Sevdiklerinden korkarken sanada bişeyler olabilir RAbbim korusun ınşaAllah. Kendine iyi bak.

hepinize çok teşekkür ederim..ne yalan söyleyeyim böyle anlarda hiç tanımadığınız bi insandan gelen bir gülücük bir moral sözü bi yığın ilaçtan daha ii geliyo..ALLAH hiç kimsenin başına vermesin.27 yaşındayım , bekarım...ve bazen çok korkuyorum yalnızlıktan..
Lavanda yok henüz spikerlerle kavgam yok :DDD..arkadaşına üzüldüm..ama nasıl desem bazen aşırı sinirli oluyorum..işte o anlarda sanki yanımdakilerin aklından başka şeyler geçiyo ...veya ne bileyim yolda gidiyorum gözgöze geliyorum biriyle nie öyle baktı derdi ne niyeti ne...eskiden çok çok çok sakindim..kolay sinirlenmez tepki vermezdim..ama osn bikaç aydır tahammül etmem çok zorlaştı..ne bileyim bi lokantaya gittiğimde nie geç kaldı die garsonlara çatabiliyorum..eskiden böyle değildim..beklerdim..aklıma gelmio şu anda..ağlamak istiyorum bazen....biraz daha böyle devam ederse hafta başı gidicem galiba...psikiyatriye sanırım çıkmam gerek..muayenehaneye gidemem..ücretler çok yüksekmiş...özelde olur sanırım...tedavi masraflarıını devlet karşılıyo..
Tekrar teşekkür ederim ilginize :))

cnm bazı kişilerde yakınını kaybettiği zaman bu tür değişimler meydana gelebiliyomuş ve haliyle diğer yakınlarimıda kaybederim korkusu sarıyormuş kişiyi , bence vakit geçirmeden ve ilerlemeden bir dr. yardımı al.....

CANIM neden böle düşünüyosun hayatta herkezin bir derdi var kafanı herşeye takma hayattta kimse tek olamaz kendine dış dünyaya ver bu düşüncelerden arınacaksın ve hayata pozitif bak sıkıntılarını düşünmemeye çalış benim de öle sorunlarım vardı hep mücadele ettim kendini ilaçlarla ileştiremzsin birazda kendi elinde kafanı dağıtıcak şelerle uğraşmay açalış canım babana rabbimden mekanı cennet olsun inş. allah annene kardeşine uzun ömür evrsin sıkıntın oldumu burda anlatmay açalış birazda olsa rahatlarsın umuraım iyi gelir

canım Allah yardımcın olsun...
Şu kardeşimin ailesi muhabbetini anlayamadım.
Psikiyatri genelde ilaç veriyor ama psikolojik danışmanlar ilaçsız konuşarak halletmeye özen gösteriyorlar...

canım allah sabır versin öyle düşüncelerle kendini üzme allah geride kalanlara ömür versin hepimiz ölmicezmi bigün sana düşen vazife babanın arkasından dua etmek bence en güzel hediye bence annen hakkındaki düşüncelerinde vesveseden ibaret niye öyle şeyleri kafana takıyosun annene ve kardeşine sıkıca sarıl hayata meydan oku bence

ve unutmadan söyliyim ilaçla herşey çözülmüyo bitkisel şeyler tüket melisa sarı kantoron sinirlerini yatıştırır bende

başın saolsun canım
inan üzüldüm
insan bazen böyle kayıplar yaşadığımız zaman olabilir
böyle şeyler
bir doktura görün canım
imkanında yoksa.
kendi kendi motive etmeye çalış canım.
geçeçek inş.bu günlerde.

başınız sağolsun...benim içinde korkutucu bir durum ne yazıkki bunları yaşıyoruz...psikiyatriye gitmen senin için faydalı olur..ama sadece ilaçla olmuyor...kendininde biraz çaba göstermen lazım..kendini ferah tut...iyi şeyler düşünmeye çalışşş...

cnm öncelikle başın sagolsun babanın mekanı cennet olur inş..nsl dugular hissettigini çok iiyi anlıyorum..1 ay önce babam beyin kanaması geçirdi ve ilk 3 gün doktorlar ölcek diyorlardı dünya başıma yıkılmıştı ama şimdi çok şükür iyiii..ben 3 gün ölcek korkusuyla kafayı yedim diyebilirim allah sana sabrınıda veriri inş..eninde sonunda ölüm varr..ama ölümü düşünerekte yaşanmaz onun için akışına bırakmak en iyisi..

canım öncelikle başın sağolunsun..allah sabır versin..acın hiç geçmeyecek için de yaşayacak..ancak bu acıyla yaşamayı öğrenmemiz lazım..bence direkt olarak ilaç kullanmaktansa profesyonel yardım alıp ona göre ilaç kullanman daha doğru olur..
ihmal etme lütfen ve git..dediğm gibi..acıyla yaşamayı öğrenmemiz lazım...acı unutmamız mümkün değill..
nereden biliyorum..ben çok sevdiğim dayımı kaybettim..halen her şarkıda her yerde onu arıyorum ama onun acıyla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum...

slm yardıma ihtiyacım var..bilmiyorum ne yapıcam..baştan başlayayım..3 ay kadar önce babamı kaybettim....şimdi annemle ve erkek kardeşimin ailesiyle kalıyorum..her an annemi de kaybedip hayatta tek başıma kalacakmışım gibi geliyo..ve sinirlerim sürekli bozuk...yolda giderken veya başka zaman çevremde sanki birileri bana gülüyo beni çekiştiryo gibi geliyo :(....odaklanamıyorum..unutuyorum..başarısız beceriksiz hissediyorum..
kafam allak bullak..elimi kaldırcak halde değilim...yorgunum...yoruldum...
psikiyatrise mi gitsem..ilaçlarla olacak iş mi?bilmiyorum..
yardım eder misiniz?konuşmaya ihtiyacım var:a015:

başın sağolsun canım bence psikolağa git söylediklerin deprosyon belirtisine benziyo ihmal etme büyük bir kayıp yaşamışsın olabilir:çok üzgünüm:

başın sağolsun evet psikolojik bir yardım almalısın

umarım işe yarar canım herşeyi

kafaya takmamaya çalış..

Back