• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuldu aglayacam 😭😭

Topladığı noktayi sikistirabilirsiniz
Ben bı iğneyi ısıtıp sonra kolonyaya batırıp minicik bir delik açmıştım yavaş yavaş
Akitinca daha hızlı ilerliyor herşey☺️ya da nasıl isterseniz

Sağlıklı günler 🌺
Aa yapayım canım cok tatlı değildir ben kendisi patlar diye bekliyorum akması daha da rahatlatır beni

Hanımlar lütfen yardım evimde büyük siyah arı var evim kucuk iki kızım salon da kanepe de yatar yeni doğum yaptım küçük bebeğimle yatak odasında yatarim . Bu böcekten çok korkuyorum kaynanamı,eşini ve eşimin kardeşlerini çağırdım evden böceği çıkarsınlar diye cikaramadilar saatlerce uğraştılar çıkmadı hayvan kızlarım orda uyuyor şimdi bende yatak odasında uyuyamıyorum bir yardım lütfen arıdan nasıl kurtulabilirm 😭😭😭
Kaynanam gördü arıyı bişey yapmaz ısırmaz der korkma dedi indiler ben burda deli gibi oturmusum aklım çıkacak evlatlarima konacak diye keşke yatağım olsaydı da yanimda yatirsaydim yerde de bu havada yatiramiyorum ay çok sinirlerim bozuldu 😭😭😭

Evim amerikan mutfak salon ve mutfak bir yatak odası ve çocuk odası var daha çocuk odasını alamadik mecbur salonda yatiririm çocuk odası boş küçük bebeğim var diye yanıma alamiyorum napacaklari belli değil çocuğa bende uyuyakalirsm naparm bilemem 😭😭 mecbur elim kolum bağlı
Şaka mısınız???? Nasıl bırakıyorsunuz orada çocukları, yeriniz yoksa kv niz bir yakınınız evine götürsün çocukları daha iyi.
İnanamıyorum ya!
Böcek görünce ağlayan biriydim, şimdi çocuklarım korkuyor diye peçeteyle alıp dışarı atan biriyim, bilmem anlatabildim mi?

Ooo o zaman öbürlerini kesin arı soksun ya haklısız 🤦🏻‍♀️ Ya yatırsın üç çocuğu yatağa otursun başlarında. Bu durum daha mı iyi?
Hem bebenin beşiği yok mu ben anlamıyorum.
Ben diğerlerini arı soksun mu dedim? Neden aynı yatakta yatırmak istemediğini açıkladım sadece. Kayınvalide falan gelmiş onlarla gönderebilirdi yada anlattığından yakında oturuyorlar kendisi götürebilirdi çocukları.

Nasıl napacakları belli değil bebeğe zarar mı veriyolar? Bi sorunları mi var çocukların? Bi gecelik yer yatağı bi şey yapın odanıza alın koridora alın bi şey yapın. Ay ben görsem kalp krizi geçiriyorum uçan böcekleri. Iki küçük cocuğu nasıl bırakırsınız o odada. Hiç bi araya gelmiyolar mı kardeşleriyle.
Gece boyu biraz bile uyumadım uyuyamadım sabaha cenazesi çıktı böceğin meğerse Ağustos böceği imiş 😒

Back