- 17 Kasım 2020
- 77
- 1
- 17
- 8
- 31
- Konu Sahibi Kadifecicwkci
-
Evim amerikan mutfak salon ve mutfak bir yatak odası ve çocuk odası var daha çocuk odasını alamadik mecbur salonda yatiririm çocuk odası boş küçük bebeğim var diye yanıma alamiyorum napacaklari belli değil çocuğa bende uyuyakalirsm naparm bilememSaçmalamayın alın çocukları ordan. Kapalı kalsın odanın kapısı. Camı açın sabah çıkar en kötü.
Çocukları hemn alın ordan gerekirse siz gidin sandalyede uyuyunHanımlar lütfen yardım evimde büyük siyah arı var evim kucuk iki kızım salon da kanepe de yatar yeni doğum yaptım küçük bebeğimle yatak odasında yatarim . Bu böcekten çok korkuyorum kaynanamı,eşini ve eşimin kardeşlerini çağırdım evden böceği çıkarsınlar diye cikaramadilar saatlerce uğraştılar çıkmadı hayvan kızlarım orda uyuyor şimdi bende yatak odasında uyuyamıyorum bir yardım lütfen arıdan nasıl kurtulabilirm
Kaynanam gördü arıyı bişey yapmaz ısırmaz der korkma dedi indiler ben burda deli gibi oturmusum aklım çıkacak evlatlarima konacak diye keşke yatağım olsaydı da yanimda yatirsaydim yerde de bu havada yatiramiyorum ay çok sinirlerim bozuldu
Nasıl napacakları belli değil bebeğe zarar mı veriyolar? Bi sorunları mi var çocukların? Bi gecelik yer yatağı bi şey yapın odanıza alın koridora alın bi şey yapın. Ay ben görsem kalp krizi geçiriyorum uçan böcekleri. Iki küçük cocuğu nasıl bırakırsınız o odada. Hiç bi araya gelmiyolar mı kardeşleriyle.Evim amerikan mutfak salon ve mutfak bir yatak odası ve çocuk odası var daha çocuk odasını alamadik mecbur salonda yatiririm çocuk odası boş küçük bebeğim var diye yanıma alamiyorum napacaklari belli değil çocuğa bende uyuyakalirsm naparm bilememmecbur elim kolum bağlı
14 günlük bebeğim var benim aklım çıkmış görüntüsü sesi beni ürkütüyor kaynanam bişey yapmaz ısırmaz dedi çekti gitti çocukları yanıma alsam yerde yatacaklar yerim yokÇocukları hemn alın ordan gerekirse siz gidin sandalyede uyuyun
Alın çocukları kapıyı da kapatın sabah atmaya çalışın, çocuklar arının olduğu odada uyumasın.Hanımlar lütfen yardım evimde büyük siyah arı var evim kucuk iki kızım salon da kanepe de yatar yeni doğum yaptım küçük bebeğimle yatak odasında yatarim . Bu böcekten çok korkuyorum kaynanamı,eşini ve eşimin kardeşlerini çağırdım evden böceği çıkarsınlar diye cikaramadilar saatlerce uğraştılar çıkmadı hayvan kızlarım orda uyuyor şimdi bende yatak odasında uyuyamıyorum bir yardım lütfen arıdan nasıl kurtulabilirm
Kaynanam gördü arıyı bişey yapmaz ısırmaz der korkma dedi indiler ben burda deli gibi oturmusum aklım çıkacak evlatlarima konacak diye keşke yatağım olsaydı da yanimda yatirsaydim yerde de bu havada yatiramiyorum ay çok sinirlerim bozuldu
Uyurken kollarını, bacaklarını bebeğin üstüne koyarlar diye korkuyor. Benim bebeğim de 18 aylık bazen beşikte ağlıyor yanıma yatırıyorum, büyüğü de ben de yatacağım diye tutturuyor, biliyorum çok yayılarak yatıyor bazen ayağı üstümde oluyor. O yüzden izin vermiyorum. Uyuyakalırsam üzerine bacağını koyar, kolunu koyar.Nasıl napacakları belli değil bebeğe zarar mı veriyolar? Bi sorunları mi var çocukların? Bi gecelik yer yatağı bi şey yapın odanıza alın koridora alın bi şey yapın. Ay ben görsem kalp krizi geçiriyorum uçan böcekleri. Iki küçük cocuğu nasıl bırakırsınız o odada. Hiç bi araya gelmiyolar mı kardeşleriyle.
Ooo o zaman öbürlerini kesin arı soksun ya haklısızUyurken kollarını, bacaklarını bebeğin üstüne koyarlar diye korkuyor. Benim bebeğim de 18 aylık bazen beşikte ağlıyor yanıma yatırıyorum, büyüğü de ben de yatacağım diye tutturuyor, biliyorum çok yayılarak yatıyor bazen ayağı üstümde oluyor. O yüzden izin vermiyorum. Uyuyakalırsam üzerine bacağını koyar, kolunu koyar.
Ac ışığı da cami da çıkar çocukları al eline deodorant sık bak nasıl çıkıyor14 günlük bebeğim var benim aklım çıkmış görüntüsü sesi beni ürkütüyor kaynanam bişey yapmaz ısırmaz dedi çekti gitti çocukları yanıma alsam yerde yatacaklar yerim yokböcek nasıl çıkar
Dolamaniza müdahale ettiniz mi ?Şaka mı sanırım ne demek bebeğe zarar verirler o çocukları arı soksun madem nasıl uyuyacaksiniz insan ayakta durur yine yatırır çocukları yatakta inin KVnin evine ya alerjileri varsa
Evet dediğiniz kremi istedim doktor yazdı bir de ek olarak antibiyotik hap verdi iltihap çok ilerlediği icin sabah kremi sürer sürmez iltihabı tek bir noktada topladı akşam da tekrar sürdüm gazlı bez ile sardım belki yarına patlar ama ağrısı çok çok azaldı valla Allah razı olsunDolamaniza müdahale ettiniz mi ?
Topladığı noktayi sikistirabilirsinizEvet dediğiniz kremi istedim doktor yazdı bir de ek olarak antibiyotik hap verdi iltihap çok ilerlediği icin sabah kremi sürer sürmez iltihabı tek bir noktada topladı akşam da tekrar sürdüm gazlı bez ile sardım belki yarına patlar ama ağrısı çok çok azaldı valla Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?