Sinirleri yatıştırmak için?

parlaa

SiL BaŞtAn BaŞLaMaK gErEk
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
415
2
kızlar sinirleri yatıştıran,kişiyi rahatlatan , bir nevi antideprasan etkisi yaratan bitkiler var mı bildiğiniz?
antideprasan hap kullanmak istemiyorum..bitkilerle buna birçare bulmak istiyorum..
bana önerebileceğiniz birşeyler var mı?
yoksa bu sinir beni öldürücek..

Merhaba. Ahmet marankinim tarifini vereyim sana. sarı kantaron diye bir ot var baharatçılarda satılıyor günde iki defa içtiğin zaman depresyon sinir falan hiçbirşey kalmıyormuş ben henüz denemedim ama sen bir dene istersen :)

bol bol adaçayı içmeni öneririm oda sakinleştiriyo ve sinirlere ii geliyo.. rahatlatır yani :KK66:

Merhaba. Ahmet marankinim tarifini vereyim sana. sarı kantaron diye bir ot var baharatçılarda satılıyor günde iki defa içtiğin zaman depresyon sinir falan hiçbirşey kalmıyormuş ben henüz denemedim ama sen bir dene istersen :)

canım kesinlikle denicem ... çok teşekkür ederim gerçekten..
ne önerilirse denemeyi düşnüüyorum..yoksa antidepresanlara maruz kalıcam bu gidişle=(
çok sağol canım..

bol bol adaçayı içmeni öneririm oda sakinleştiriyo ve sinirlere ii geliyo.. rahatlatır yani :KK66:

birkeresinde denemiştim adaçayını..ama bir iki bardak içip bıraktım..düzenli olarak birdaha içmedim.iyi gelicekse ikisini birden içmeye razıyım..çok sağolun kızlar..

X