Sinirimden ders çalışamıyorum

Erkek kendisi Ben dikkatimi derse veremeyen bir insanım, başkasının anlattığından çok kendi başıma yada babamın desteğiyle anlıyorum. derste dinlemeyince daha doğrusu dinleyemeyince iyi bir izlenim de vermemiş oluyorum. Üstüne bu sene kötü notlar gelince izlenimi kesinleştiriyorum galiba.
Teşekkür ederim yorumunuz için

Aslında sana takmalarından değil.

Uğraşılmış, ama kazanılamamış öğrenciler vardır.
Kendilerine faydaları olmadığı gibi etrafa da öyle zarar verirler ki bir tek uyurlarsa veya oyun oynarlarsa sessiz olurlar ve ne yazık ki öğretmen birsüre sonra sınıfın geri kalanını kaybetmemek için ses çıkarmaz.

Ama o telefonu ders dinleyen öğrenci eline alınca ögretmende cidden hayal kırıklığı oluyor ve hemen önlem almak istiyor.
Bu nedenle biraz o öğrencinin üstüne düşülüyor.

Kötü bir şey değil yani.
Öğretmenlerinin senden beklentisi var.
Emin ol o uyarılmayan öğrencilerden olmak istemezsin.

Eğer laflarında aşırıya kaçmıyorsa sorun yapma.
Ama kaçıyorsa müsait zamanında konuş.Böyle şeyler söylemeye hakkının olmadığını belirt.Ne olursa olsun arkadaşlarının önünde seni küçük düşürmeye hakkı yok kimsenin.

Ortaokuldaki biyoloji hocami hatirlattin bana
Normalde her donem icin minimum not sayisi olur ya..
Atiyorum her ogrencinin en az 2 yazili 2 de sozlu notu olacak:)
Yazililari komple tum sinif yaptigimiz icin o sayida skinti olmuyordu.
Ama hoca sozluye kafasina gore kaldirdigi icin farklilik oluyordu..
Ve ne hikmetse her ders tahtaya ben cikiyodum
Notlara bakarsin bende sozluden artik 3 not olmus gerekenide asmisim,
baskalarinda ise ya daha hic sozluye cikmamislar ya 1 tane var en fazla..
Ama yinede beni kaldiriyodu
Hani desem rastgele numara salliyor bana denk dusuyor eyvallah ama yok baya notlara bakip kaldiriyodu..
Her donem tum ogrencilerden iki kat daha fazla not sayisina ulasiyodum
Arkadaslarla dalga konusudur hala aramizda"ulan ne takmisti sana beeee ahahaha"

Öğretmeniniz notlarınızın düşmesi sebebiyle kendince size ekstra dikkat ediyor. Muhtemelen kötüye gitmenizi istemiyor.
Yöntemi yanlış ama idare etmek durumundasıniz. Sizin yerinizde olsam ne yapar ne eder asılırdım derse, laf söyleyecek pozisyon bırakmazdım.

Aslında ders de dinlemezdim pek ama hocalar idare falan başarılı bir okul olduğumuzdan sanırım böyle ekstra üste düşüyor. Umarım beklentidendir. Yapım böyle odaklanamıyorum derse tek anlayabiliyorum. 40 dk tahtaya bakmak işkence oluyor sonra en küçük şeyde göze batıyorum

Konuşmayı düşünüyorum aslında. Hocam herkesin içinde beni kırıyorsunuz gibisinden. Tek yaşadığım ders de değil. Daha beterni de gördüm ingci ingilizcen berbat bile dedi sınıfta. Ama kabiliyetim olan bir derste ilgisiz denmesi daha üzüyor beni.

İsteyenler dışında da özellikle ben kalkıyorum aynen. Hocam bilmiyorum yapamam diyorum ben çözdürürüm sen gel diyor. Zorla kalkıyorum vs. Sözlülerde de düşük aldım ilk dönem arkadaşlarıma oranla. Not ortalamalarım benzer olmasına rağmen. Valla benim arkadaşlar da diyor taktı diye ama bu sefer baya sinirlendim.. Anladım ki imaj çok önemliymiş. İlkokulda ortaokulda da çalışkandım ama çalışıyor imajı pek veremezdim. şimdi çalışkanlık da gitti imaj daha yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…