• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirim bozuluyor (gözde sinek uçuşması)

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.552
1.526
83
Kızlar şu göz önünde uçuşan siyah noktalar varya ben onların farkına vardıkça iyice sinir etmeye başladı ve uzun süredir geçmediği için doktora gittim onlara yapacak bir şey yok dedi.
Baya araştırdım ileri seviyede ameliyat edilebilir deniyor ama dikkat edilecek huşular yada tedavi ile ilgili hiçbir bilgi yok. Aklıma burası geldi. Elbet aramızda yaşayan birileri vardır sizin geçti mi yada azalması artmaması için yaptığınız bir şeyler varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Kendimde ilk farkettiğimde çok zorlanmıştım yolda giderken falan sanki önümden hızlıca bişey geçmiş gibi irkilirdim ,doktora gittim yapılacak bişey yokmuş ,bende alıştım . Ama biraz azalır gibi oldu . Bol dinlendiriyorum ,havuç yiyorum ve göz kapaklarıma soğuk kompleks uyguluyorum çok iyi geliyor

Eşimde kornea yırtılması olmuştu, o uçuşan siyah noktalar bir süre sonra akıyor gibi olmaya başlamıştı. Yani sanki gözünün içinde sıvı kütlesi oradan oraya kayıyordu. Doktor olmadığım için sizin durum aynı mı kesin diyemem. Ameliyat şart dendi ve oldu. Dürüst olmak gerekirse siyah noktalar yok oldu ama görüşüm eskisi gibi değil diye şikayet ediyor. Doktor 51 yaşındasınız, zaten görüşünüz 20 yaşında biri gibi olamaz dedi.

Anneminde sizin dediğiniz gibi şikayetleri vardı,daha sonra şeker hastalığından kaynaklandığını öğrendik.Aile hekiminize gidip şeker ölçümlerinizi yaptırın.İnsaallah çıkmaz ama en azından o ihtimalide değerlendirmis olursunuz.

Kızlar şu göz önünde uçuşan siyah noktalar varya ben onların farkına vardıkça iyice sinir etmeye başladı ve uzun süredir geçmediği için doktora gittim onlara yapacak bir şey yok dedi.
Baya araştırdım ileri seviyede ameliyat edilebilir deniyor ama dikkat edilecek huşular yada tedavi ile ilgili hiçbir bilgi yok. Aklıma burası geldi. Elbet aramızda yaşayan birileri vardır sizin geçti mi yada azalması artmaması için yaptığınız bir şeyler varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Bu tür rahatsızlıklara karşı youtubede frekanslar var. Uygun frekansı bulup hergün dinleyin. Ben diş ağrımı ilaç olmadığı dönem frekans dinleyerek geçirmiştim. Tuhaf ama işe yarıyor

Anneminde sizin dediğiniz gibi şikayetleri vardı,daha sonra şeker hastalığından kaynaklandığını öğrendik.Aile hekiminize gidip şeker ölçümlerinizi yaptırın.İnsaallah çıkmaz ama en azından o ihtimalide değerlendirmis olursunuz.

Yaa olabilir bak cidden ani kan şekeri düşmesi filan oluyor bende. Teşekkür ederim 🤩

Bu tür rahatsızlıklara karşı youtubede frekanslar var. Uygun frekansı bulup hergün dinleyin. Ben diş ağrımı ilaç olmadığı dönem frekans dinleyerek geçirmiştim. Tuhaf ama işe yarıyor

İlk defa duydum araştıracağım. Fayda sağlayan videoyu bana atarsanız da çok memnun olurum 😍

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen konum tasınınca kimse görmedi. kısa süre için bdv ye geri taşır mısınız
Ben dusuk tansiyon hastasıyım, bahsettiginiz gozde sinek ucusmalarini tansiyonum daha da cok düştüğünde yasiyorum ama halsizlik vb ek belirtilerde yasiyorum.

Bir de konjonktivit diye bir rahatsizlik var, sanki gozun içine kil gibi seyler kacmis gibi hissettiriyor batiyor, bu esnada da minik seffaf kurtlar varmis gibi goruyorsunuz.

Doktor gozyasi damlasi yazdi mi?

Ben dusuk tansiyon hastasıyım, bahsettiginiz gozde sinek ucusmalarini tansiyonum daha da cok düştüğünde yasiyorum ama halsizlik vb ek belirtilerde yasiyorum.

Bir de konjonktivit diye bir rahatsizlik var, sanki gozun içine kil gibi seyler kacmis gibi hissettiriyor batiyor, bu esnada da minik seffaf kurtlar varmis gibi goruyorsunuz.

Doktor gozyasi damlasi yazdi mi?
Konjonktivit sizde var mı ? Ben de nisandan beri var ara ara geçiyor sonra yine hortluyor ne yapacağım şaşırdım dediğiniz belirtiler de var üstelik

Back