Sinirim bozuldu

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
24
Bugün kütüphanede çalışıyordum bir erkek arkadaşım vardı ama sadece arkadaşım neyse tabletim de vardı yanımda ben de yemeğe giderken tableti elimde taşımamak için arkadaşıma emanet ettim ve yemeğe gittim. Neyse tabletin içinde cinsel içerikli sayfalar vardı ve bu arkadaş tabletimi almış incelemiş ve o sayfaları görmüş bugün de pişmiş kelle gibi mesaj attı işte şöyle şeyler var diye ben engelledim kendisini ama çok kızgınım kızgınlığımın geçmesi için ne yapabilirim

Bugün kütüphanede çalışıyordum bir erkek arkadaşım vardı ama sadece arkadaşım neyse tabletim de vardı yanımda ben de yemeğe giderken tableti elimde taşımamak için arkadaşıma emanet ettim ve yemeğe gittim. Neyse tabletin içinde cinsel içerikli sayfalar vardı ve bu arkadaş tabletimi almış incelemiş ve o sayfaları görmüş bugün de pişmiş kelle gibi mesaj attı işte şöyle şeyler var diye ben engelledim kendisini ama çok kızgınım kızgınlığımın geçmesi için ne yapabilirim
Engellemişsiniz zaten daha yapacak bir şey yok.

Bazı insanlar çok saygisiz, terbiyesiz geç öğrenmissiniz. 16 yaşlarimdayken tuvalete gitmek için bir arkadasima cuzdanimi emanet etmiştim icinde kaç para oldugu dahil ne var ne yok karistirmis bi de utanmadan soylemişti. Hayatimda bana emanet edilen şeyleri karistiramam başkasinin yapabilecegi de aklima bile gelmemişti acikcasi. 🙄
Asla kimseye bir şeyimi emanet etmem hatta tuvalete giderken toptan çantamla birlikte giderdim hep.

ne kadar terbıyesız ve hadsız oldugunu ogrenmıs oldunuz boylelıkle
ıyı yapmıssınız engelleyerek

Tablete şifre koyun önce.

Sonra da sana emanet ettim diye tabletimi karıştırma hakkı elde etmedin. Terbiyesizlik bu yaptığın. İşine bak , neye baktığım seni ilgilendirmez diyin, engelleyin.

Bir daha da kimseye bir şey emanet etmeyin.

Sinirinizin geçmesi için arkadaşınızın yaptığı ayıbı yüzüne vurun sert şekilde sonra engelleyin

öğretmenim ben, okuldaki dedikodu lideri olan bayan öğretmen (43) bir gün annesini aramak icin benden telefonumu istedi, kilidi açıp verdim telefonu sonra derse geçtim. 10 dakika sonra falan telefonumu getirip verdi. Verirken de sırıtarak kusura bakma ya yanlışlıkla mesajlara girdim dedi. Telefonu aldıktan bir dakika sonra kendisini hiç bir şekilde görüntülü aramadigim, whatsaptan yazışmamın olduğu kişi beni görüntülü aradı. Ne alaka ya diyip reddettim aramayı. Mesaj attı bana beni görüntülü aradın dedi. O an anladım ki şahıs özel hayatıma olan merakından benden telefonu alıp whatsabimi kurcalamış, kurcalarken de yanlışlıkla görüntülü arama yapmış. Mesleği ne olursa olsun yaşı kaç olursa olsun bazı insanlar olgunlaşamiyor. Cok karsilacaksiniz bu tiplerle. Benim içimde kaldı haddini bildirmedim. Keske siz haddini bildirseydiniz o şahsa

öğretmenim ben, okuldaki dedikodu lideri olan bayan öğretmen (43) bir gün annesini aramak icin benden telefonumu istedi, kilidi açıp verdim telefonu sonra derse geçtim. 10 dakika sonra falan telefonumu getirip verdi. Verirken de sırıtarak kusura bakma ya yanlışlıkla mesajlara girdim dedi. Telefonu aldıktan bir dakika sonra kendisini hiç bir şekilde görüntülü aramadigim, whatsaptan yazışmamın olduğu kişi beni görüntülü aradı. Ne alaka ya diyip reddettim aramayı. Mesaj attı bana beni görüntülü aradın dedi. O an anladım ki şahıs özel hayatıma olan merakından benden telefonu alıp whatsabimi kurcalamış, kurcalarken de yanlışlıkla görüntülü arama yapmış. Mesleği ne olursa olsun yaşı kaç olursa olsun bazı insanlar olgunlaşamiyor
Tesadüfe bakın ki o kişi de öğretmen adayı

O saygısız ama sen de emanet etmeseydin? Şifre koymak bu kadar zor mu?

Kızgınlığınız geçmez ama en azından hadsizligini yüzüne vurabilirdiniz. Özel esyalarinizi en güvendiğiniz kişiye bile emanet etmeyin. Üstüne vazife olmayana burnunu sokmak bazılarının adeti olmuş maalesef. Ama size de ders olmuştur.

İnsanlara fazla güvenmediğimden olsa gerek, tabletimi emanet edeceksem, o cinsel içerikli sayfalar her ne ise onları kaldırir, oyle emanet ederdim.

Tabletiniz de şifreniz olsun her zaman, telefonunuzda da. Şifreniz olsaydı, meraklı Melahat erkadasiniz içindekileri goremeyecekti.

Ben burada sizi de biraz hatalı buldum. Kimseye güvenmemek lazım bu devirde.

X