Sinirden delirecegim 2 çocukla ev isleri yapip vakit de kalmaliymis ben beceremiyormusum

Tabiki koy yasami farkli sehir yasami farkli

Bir önceki konunuzda çocuğunuzun davranişlarından şikayet etmiştiniz size eşiniz size evde nasil davranıyor? demiştim. Sizin eşinizden şikayet etmeniz gerekiyormuş.

Allah cezasını versin öyle erkeğin. G*tü yiyorsa doğursun da baksın. Boşayın nafaka alın çatır çatır.

Birgün iki çocuğuda babaya bıraksan 4 5 saat kaybolsan ortalıktan? Bakalım ikisine bakabilecek mi?
Ayrıca sana insan gibi davranana kadar işini yapma sadece çocuklarınla ve kendinle ilgilen

E siz bayağı köle hayatı yaşıyorsunuz?
Adam odasını bile ayırıp sizi çocuklarla bir odaya kapatmış, size de full time hizmetçilik yaptırıyor.
Neyi bekliyorsunuz boşanmak için?

Köydeki kadinlar hem cocuk bakıp hem ev isi yapip bir de tarlada çalışıyorlar diyor hepten çıldırıyorum
ay lütfen adam sana bunları dediğinde sinirlenme. Sende onu sinirlendirecek şeyler söyle.
-köyleki erkeklerde bir ton iş yapıyor ama senin gibi bir işe gidince gelip g*tünü devirip gidip ahkam kesmiyorlar de.

Bir hafyasonu iki çocuğu da ona bırak çık evden. Sabah çık akşam 7 de gel ve yemek hazır mı de. Yap bunu gerçektrn bir görsün yorulunuyormuymuş yorulunmuyormuymui.
Bu imkansız değil ben yapıyordum çocukları uyuyup yemekleri hazırlayıp 5 saat ..mama veriyorsanız şimdi bile bırakabilirsiniz.

Sevgililik, nişanlılık, evlilik, ilk çocuk, ikinci çocuk....tam olarak hangi aşamada karşınızdaki insanı tanıyacaksınız.
Bütün bu süreçlerde nasıl biri olduğunu anlamadıysanız biz burada ne desek boş.
Ayrılsanız da ayrılmasanız da tek başınıza ebeveynlik yapacaksınız gibi görünüyor.
Allah kolaylık versin.

Diyeceğiniz şu ben çalışıyim madem kolay sen evde otur çocuk bak diyeceksiniz.

valla köyde büyümüş çocuk olarak tek sıkıntısı evde soba + dışarıda kuyu. gerisi mis.

gayet de büyük küçüğü büyütür üstelik bizde anneler çocuklara cidden düşkündür öyle saldım büyüsün değildir, çocuk gözlerinin önündedir ama o sinerji birlik olayı bambaşka. mesela yemeğin yok ablan bölüp verir, çamaşırın az annen kazan kurmuştur seninkileri de ovalayıverir. biz böyle büyüdük. annem köyde çoooook iş yapardı ama şehirde tek başınayken daha depresifti hep. kendi mutlu değilken nasıl mutlu mutlu çocuk büyütsün bir kadın?

bir de bilmiyorum şimdi apartmanlarda enerjisini atamadığından mı gebelikte folik asitten mi, anneler mi fazla pimpirikli...sebep ne. ama çocuklar yerinde durmuyor ki. sürekli hareketliler ve ilgileri hemen dağılıyor.

Bir de bir şey daha ekleyeyim; bazı arkadaşlar büyüğün odasını ayırın demiş. Bence de ayırın. Fakat şimdi değil. Bebek geleli 2 ay olmuş. İstenmediğini düşünür. Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra ayırın.
Bir de eş eski sevgilisiyle görüşüyormuş sanırım. Küçük büyüyene kadar 3- 5 atın kenara. Sonra vurun tekmeyi. Çalışır bakarsınız çocuklarınıza. Böyle adam bunu hakediyor.

Böyle bir hödükten neden 2çocuk yaptın ki ? Böyleleride adamım diye geziyor ya çok sinirleniyorum adama 1saat 2çocuğu bıraksan dayanabilirmi acaba ? Bu adamdan kusura bakma bir b.k olmaz ve asla değişmez yolun en başında boşa bu adamı kendine ve çocuklarına yeni bir hayat kur ver kurtul bu adamdan.

Bi tane çocuğum var oda 5 aylık ev işi filan hak getire kendime bakabilirsem şükrediyorum.Sizin daha 2 aylıkmış.Eskiler kalabalıkta hep beraber bakıyormuş şimdi tek başına wc ye gidemiyor insan doğru düzgün.Eşiniz çok düz mantık düşünüyor.O tarlaya gidenler bebeği evdeki büyüklere bırakıyor emzirmiyor bile.Geldiğinde yemek de hazır oluyor kendi sadece tarlaya gidiyor.Bilip bilmeden konuşuyor bide

Burada mesele sizin becerip becerememeniz değil ki her yapanın bir üstü yapan vardır. Mevzu eşiniz sizi anlamıyor ve bence değer vermiyor size. Çok iyi sarsılması lazım bu ukala tavirlarinin kalkması için. Kendine ait işleri kendisi yapsın bir dönem. Sadece onu becersin bakalım.Genelde iş bilmeyen hiç yapmayan erkekler böyle akıl veriyor kavga etmeyin çünkü anlamayacak siz ona dair hiç bir iş yapmayın evde.

Köydeki kadinlar hem cocuk bakıp hem ev isi yapip bir de tarlada çalışıyorlar diyor hepten çıldırıyorum

Kocanız hayal aleminde yaşıyor. Anlatsanız anlar mı, sanmıyorum. Çocukları eşinize bırakın, biraz da o baksa diyeceğim; kurduğu cümlelere bakarak doğru düzgün çocuklara bakabileceğini de sanmıyorum.

İnşallah eşiniz bu saçma cümleleri kurarken, dobra bir konu komşu, eşe dosta denk gelir de bir güzel azarlarlar. Belki söylediklerinden utanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…