Sinirden agliyorum

Masalecem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
168
20
48
10 gün tarlusal kullandım dün akşam namazinda leke geldi sonra gelmedi kasıklarım çok ağrıyor 26 gün gecikti reglim daha öncede 2 gün önce kahverengi leke gelir ondan sonra regli olurdum covid oldum 3 asım olduğu halde o etkiledi galiba insalah menepoz değildir bugünde çok az leke geldi maydonoz suyu aslanpençesi çayı adayı içiyorum insalah faydası olur parol bile almaya korkuyorum çok ağrım var yardımcı olun normalmi kesik kesik gelmesi

10 gün tarlusal kullandım dün akşam namazinda leke geldi sonra gelmedi kasıklarım çok ağrıyor 26 gün gecikti reglim daha öncede 2 gün önce kahverengi leke gelir ondan sonra regli olurdum covid oldum 3 asım olduğu halde o etkiledi galiba insalah menepoz değildir bugünde çok az leke geldi maydonoz suyu aslanpençesi çayı adayı içiyorum insalah faydası olur parol bile almaya korkuyorum çok ağrım var yardımcı olun normalmi kesik kesik gelmesi
Hamilelik olabilirmi? Test yaptırdınız mı?

Hiç evlenmedim bekarım bakireyim sonunda regli oldum 5 .gün bugün covid oldum reglim 5 gün gecikti regli değilken test yaptılar karnım yoktu aç değildim 13 Mayıs'ta ki degerler fsh 28.67 Lh 33.00 prolaktin 14.17 esteredol 193 çıktı covid olmuşum test yaptırdım covid testi eve gelince covid olduğunu öğrendim 3 tane biontech asım vardı tarlusal verdi 7 gün kullandım 5 gün geçti regli olmadım Dr 2 kutu daha verdi 10 günlük tarlusal kullanırken dahiliye test istedi hormon testi ama kan vereceğim gün ilaç almadım ayın 30 Mayıs'ta değerler fsh 4.39 Lh 4.88 esteredol 202 prolaktin 18.50 çıktı ilaclarmi etkiledi yoksa adaçayı aslanpençesi çayı i bilmiyorum tarlusal 3 haziranda bitti 5 haziranda regli oldum adetin 2.gunu hormon testi yaptrdim fsh 8.84 Lh 2.65 esteredol 149 prolaktin 11.40 çıktı inşallah menepoz degilimdir çok korkuyorum 46 yaşındayım evlenmeden menepoza girmekten korkuyorum annem 50 yaşında girmiş Dr polikistik over dedi Qlarista diye digum kontrol hapı verdi kullanmak istemiyorum bekarım reglimden 2 gün önce kahverengi leke gelir regli olurdum Mayıs ayında olmadim detaylı ultrasyon istedi yarın karından bakılacak yumurta olurmu bilmem reglim bitecek hugun inşallah menepoz degildir

X