- 21 Ağustos 2016
- 34
- 7
- 40
ben de yıllardır hep merak ederim bu konuyu, 22 temmuz 86 doğumluyum. Güneş burcu 0 derece 57 dakika demişsiniz , nasıl hesapladınız ki bunu. ben de ay burcunu keşfettim. ay burcu kendi burcumdan daha çok uyuyor bana. bi de onu inceleyin isterseniz.
Güneşi 0 derece 57 dakika aslanda ise elbette ki o kişinin güneş burcu aslandır:)Rica etsem birisi soruma cevap verebilir mi? 23 Temmuz 1984 Eskişehir 18.30 Güneş 0 derece 57 dakika Aslan burcu olarak görünen birisinin gerçek güneş burcu Yengeç mi yoksa Aslan mı olur? Bunu birisi için soruyorum ve o da gerçek burcunun ne olduğunu çok merak ediyor. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar...
Arkadaşlar 23. 07. 1984 Doğum Yeri : Eskişehir Saati: 18:30 Güneş burcu 0 derece 57 dakika olarak görünen birisinin gerçek burcu Yengeç mi yoksa Aslan mı olur? Sıfırıncı derece bir sonraki burca geçmemiş olmak anlamına mı geliyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim... Bu arada Yükselen Burç Oğlak, Ay Burcu Boğa. Ama güneş burcundan emin olmak istiyorum...
yıl ve şehir?Ben de sınırda doğanlardanım :/
20 Ocak'ta 11.30 doğmuşum.
Oğlak mı oluyorum Kova mı bilemedim :/
yıl ve şehir?
yorumlamayı pek bilmiyorum ama doğum haritası çıkarma yazarsanız haritanızı gösteren siteler var.Siz doğum haritası bakmayı biliyor musunuz?
hangi yıl hangi burcun hangi tarihlerde başladığına nasıl bakabiliyorsunuz?yorumlamayı pek bilmiyorum ama doğum haritası çıkarma yazarsanız haritanızı gösteren siteler var.
Yengeç. Doğum haritanızı çıkartan siteler var, oralardan bakabilirsiniz. Doğum saatinizi de biliyorsanız yükseleninizi ve bazen ay burcunuzu bilmeniz açısından daha iyi olur.hangi yıl hangi burcun hangi tarihlerde başladığına nasıl bakabiliyorsunuz?
ben 22 haziran 1986 istanbul doğumluyum, yengeç mi yoksa ikizler mi olduğumu söyleyebilir misiniz? :) bazen, kesinlikle ikizler olduğumu söyleyenler oluyor da...
Güneşiniz 0 derece 56 dakika aslanda. Yani güneş burcunuz aslan. Ayınız 29 derece 6 dakika boğada. Yani ay burcu boğa ama o da sınırda. Yükselen de 3 derece oğlak. Eğer bir gezegen bir burcun sınırları içindeyse yani belli ki o burcun içindedir. Birinin güneşi aslandaysa aslandadır. Yengeçte değil. Gayet basit bir mantık:)
Bende iki burcun tam sınırında doğmuşum. Sanırım astrolojide buna cusp bölgesi adı veriliyor. Size tüm bilgilerimi vereyim güneş burcumun ne olduğundan artık emin olmak istiyorum. 22.07.1984 Eskişehir doğumluyum. Doğum saatim de akşam üzeri 18:30 bana burcumun ne olduğu konusunda net bir bilgi verirseniz çok sevinirim. Bu arada güneş burcum tam sıfır derecede. Sıfır derece Aslan burcu olarak görünüyor. Ben Aslan burcu muyum yoksa Yengeç burcu muyum? Eğer bir de mümkünse Yükselen ve Ay burcumu da öğrenmek istiyorum. İlginiz ve yardımseverliğiniz için şimdiden çok teşekkürler...
şimdi bak müzisyen arkadaşım, son kez anlatayım. güneş her yıl farklı zamanlarda ve farklı saatlerde burç değiştirir. bir yıl yengeçten aslana 19 temmuz saat 14.48de geçebilir, başka bir yıl 24 temmuz 03.56da geçebilir. güneşinin hangi burçta olduğunu bilmenin yolu doğum haritası dediğimiz şeyi çıkartıp tam sen doğduğun sırada güneşin hangi burçta olduğuna bakmaktır. gaipten gelen bir bilgi değil yani. sen burada defalarca yana yakıla sorduğun için de ben senin doğum haritanı çıkartıp birkaç kere baktım, güneşin aslan burcunda. komedi dizisi karakteri gibi gelip tekrar tekrar sormana gerek yok. güneş burcun aslan. diğer gezegenlerin, yükselenin vs.başka element burçlardadır ki ay ve yükselen burcundan gördüğümüz kadarıyla ikisi de toprak grubu burçlarda, o yüzden hayatının genelinde aslan burcunun özelliklerinden daha farklı özellikler sergiliyor olabilirsin. bu senin güneşinin aslan burcunda olduğu gerçeğini değiştirmez.
sadece ayın ve yükselenin değil, marsın nerede venüsün nerede merkürün nerede. bunların hepsi önemli. bunların hepsi ayrı ayrı karakterine yansır.
şimdi bak müzisyen arkadaşım, son kez anlatayım. güneş her yıl farklı zamanlarda ve farklı saatlerde burç değiştirir. bir yıl yengeçten aslana 19 temmuz saat 14.48de geçebilir, başka bir yıl 24 temmuz 03.56da geçebilir. güneşinin hangi burçta olduğunu bilmenin yolu doğum haritası dediğimiz şeyi çıkartıp tam sen doğduğun sırada güneşin hangi burçta olduğuna bakmaktır. gaipten gelen bir bilgi değil yani. sen burada defalarca yana yakıla sorduğun için de ben senin doğum haritanı çıkartıp birkaç kere baktım, güneşin aslan burcunda. komedi dizisi karakteri gibi gelip tekrar tekrar sormana gerek yok. güneş burcun aslan. diğer gezegenlerin, yükselenin vs.başka element burçlardadır ki ay ve yükselen burcundan gördüğümüz kadarıyla ikisi de toprak grubu burçlarda, o yüzden hayatının genelinde aslan burcunun özelliklerinden daha farklı özellikler sergiliyor olabilirsin. bu senin güneşinin aslan burcunda olduğu gerçeğini değiştirmez.
sadece ayın ve yükselenin değil, marsın nerede venüsün nerede merkürün nerede. bunların hepsi önemli. bunların hepsi ayrı ayrı karakterine yansır.
Ben 22 Temmuz 1984 Eskişehir doğumluyum. Burcum bazı yerlerde Yengeç bazı yerlerde Aslan olarak görünüyor ama taşıdığım özellikler tamamen Yengeç burcunun özellikleri. Yükselen ve Ay burçlarımdan eminim. 22 Temmuz sanırım Yengeç burcunun son günü. Bende Aslan burcunun hiçbir özelliği yok.