- 21 Ağustos 2016
- 34
- 7
- 6
- 40
ben de yıllardır hep merak ederim bu konuyu, 22 temmuz 86 doğumluyum. Güneş burcu 0 derece 57 dakika demişsiniz , nasıl hesapladınız ki bunu. ben de ay burcunu keşfettim. ay burcu kendi burcumdan daha çok uyuyor bana. bi de onu inceleyin isterseniz.
Benim burcum bazı yerlerde Aslan olarak görünüyor ama kesinlikle tamamen Yengeç burcunun özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum. Güneş burcundaki derece ve dakika kişiye özel doğum haritasından çıkıyor. Ben ücretsiz kişisel doğum haritası çıkarttırmak zorunda kaldım çünkü güneş burcunun derecesi bende sıfır derece görünüyor. Ben de sınırda doğmuşum tıpkı sizin gibi. :) Ay burcu ile Güneş burcu birbirinden çok farklı. Birisi tüm karakter özelliklerinizi diğeri de sadece duygusal yönünüzü ifade eder. Çünkü ay insanda duyguları yönetiyormuş. Benim Ay Burcum Boğa, Yükselen Burcum Oğlak. Güneş Burcum %100 Yengeç ama bazı yerlerde Aslan burcu olarak gözükmesi sanki insanın iki burcu varmış gibi olumsuz bir durum ortaya koyuyor... Hatta Ay burcum Boğanın özellikleri Yükselen burcum Oğlaktan çok daha baskın. Ben de 1984 doğumluyum. 22-23 Temmuz bu iki gün gerçekten çok sıkıntılı özellikle de 23 Temmuz. Güneş benim doğduğum yıl sanırım 24 Temmuz 1984 tarihinde tamamen Aslan burcuna geçmiş. 0 derece 57 dakika yazdığımı birisi için yazdım. 23 Temmuz 1984 doğumlu güneş sıfırıncı derecede. Sıfır derece elli yedi dakika Aslan burcu diyor. O zaman bu Aslan burcu olmadığı anlamına mı geliyor? İşte bende bundan emin olmak istiyorum.