- Konu Sahibi Leblebayss
-
yazdıklarında kendimi gördüm biliyomusun. benim teyzemde aynıı bu karakterde bi insan. kullanmayı çok sever bu tipler. en mantıklısı uzak durup görüşmemek. annemi de beni de senelerdir kullandılar artık yetti dedik görüşmüyoruz. inan bana kafamız da rahat yüreğimiz de. sadece akrabam diye bana zararı dokunan insanları hayatımda tutmalıyım gibi bi kural yok buna kesinlikle katılmıyorum. şöyle ki yarın birgün senin ailenin başına kötü bir durum gelse emin ol arkasına bakmadan ilk kaçan onlar olur. yok yani böyle bişey. kimse kimseyi çekmek zorunda değil.
teyzenin kızı doğru sölemiş e. malı die.nie kendinizi bu kadar kullandırıosunuz.onlara yedirdiğiniz parayı bi kenara koyun kendi keyfinize harcayın.kimseye iyilik yaramaz.yaranamazsınız.
demek tek ben değilmişim..ben görüşmüyorum zaten canım kaç aydır ..annemi arıyolar işte daha doğrusu çağrı atıyolar! o zaman annem gidiyo..abim,kardeşimle..zaten kendi malları o kadar kıymetliki..
görüşmediğim için kafam rahat ama anneminde görüşmesine dayanamıyorum..yapıyolar ediyolar yine affediyo..evet ilk kaçan onlar olur.. herşeyden önemli kendileri ama başkaları umurlarında bile değil..
size göre doğru söylemiş olabilir her ne kdr terbiyesizce olsada ama ne söylerse söylesin size iyilik yapmış birine enayi diyemezsiniz.
kendimizi kullandırdığımız falan yok,isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler.sizinde bigün böyle bi tanıdığınız yada akrabanız olursa anlarsınız.Kimseye iyilik yaramazmı bilemem ama onlara yaramıyor,yaranmak gibi bi derdimizde yok zaten.
Demekki eşler her zaman haksız değil,baban annene iyi bile katlanıyor
Ortada bir suçlu varsa oda annen!
demekki yanlız değilmişiz....
Babamla annem gayet iyi anlaşıyor.Babam anneme iyi bile katlanıyor durumu söz konusu değil,yanlış anlamışsınız.
Babamda kendi ailesine karşı bu kadar verici.
Ayrıca annemin bi suçu yok,ben onu suçlamıyorum,Kardeşim diyo ama ne mal olduklarının farkında..Ben iyiliğimi yaparım,kötü düşünüyosa Allah bilir..ben Allah için yapıyorum diyo..
evet.. :/
yardım etmek güzel tabiki.peygamber efendimizin bile bir sürü hadisi var bununla ilgili ama.iyiliik yap kazık ye arkandan konuşsunlar enayi malı desinler.insan iyilik ettiğine pişman oluyor.
kadın bana aldığı 2 liralık şeyin parasını istemişti benden hiç unutmam. evlerine gittiğim bi gün cebimde 50 lira var bana ne dese beğenirsin? sen o parayı bana ver sen zaten eve gidince annenden alırsın. çirkinliği düşünebiliyormusun? ve bunu yaptığında küçük de değilim hani yaşım 20. her zaman evlerine giderken çerezini içeceğini herşeyini alır giderdim bi de ben salak gibi. bunları göre göre niye o kadar zaman çektik şimdi kendimize kızıyorum. annen biraz yufka yürekli sanırım. sömürülmeye müsait onlarda bunu kullanıyolar işte.
yok artık yaa..tabi millet çalışsın,onlar sömürsün! Allah bildiği gibi yapsın..!benim dayımın oğlu da ona ev almadığımız için anneme hakaret etti ve ağlattı.....hasbinallah...bizim katlarımız yatlarımız varmış...onlar türkiye turlarına giderken biz gece gündüz çalışırdık...22 yaşıma geldim daha kendi memleketimde bile ailecek biyere gidemedik bırak şehir dışını....bu hallere kolay gelinmiyo..
nie sinirleniosun ki yanlış bişey mi söyledim.
Babamla annem gayet iyi anlaşıyor.Babam anneme iyi bile katlanıyor durumu söz konusu değil,yanlış anlamışsınız.
Babamda kendi ailesine karşı bu kadar verici.
Ayrıca annemin bi suçu yok,ben onu suçlamıyorum,Kardeşim diyo ama ne mal olduklarının farkında..Ben iyiliğimi yaparım,kötü düşünüyosa Allah bilir..ben Allah için yapıyorum diyo..
Babanla annen iyi anlaşabilir,ama babana küfür etmişler,annen buna rağmen halen iyilik yapıyor
Kardeşim ablam bile olsa önce benim ailem gelir ve benim kocam kıymetlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?