Hamile kadını kim neden ise alsın ? Çocuk yapmadan önce bunu dusunemedi mi koca ?Kızlar yemin ederim sinir hastası oldum benim bu dünyadaki imtihanım bu koca herhalde, 2 aylık hamileyim eşim sürekli işe gir çalış borçlarımız var diyip duruyor benim işimde ayakta bir iş hiç oturmuyorum çocuğa bi şey olur diye korkuyorum eşimin umrunda değil çalış işe gir diye ısrar etmekten başka bir şey yapmıyor kayın validemde aynı şekilde gaz veriyor eşime bana başka konuşuyor bence çalışma falan diyor bana, eşim onun istediği şeyi yapmadığım için bana küstü ve konuşmuyordu ama ona istemediği bir şey iste hemen benim özgürlüğüm kısıtlanıyor moduna giriyor ama beni sürekli buna zorluyor kendine yapılmasını istemediği şeyi bana yapıyor ve ben çalışırken işten kendi çıkmamı istemişti emin misin dedim evet dedi şimdi işin içinden çıkamadı maddi olarak şimdi sen tembelsin öylesin böylesin çalışmıyorsun diyip duruyor beni o kadar bunalttı ki ağlaya ağlaya bi hal oldum artık sinirden tavuk gibi her dakika beynimi didikliyor çalış çalış diye bende en son dayanamadım artık tamam dedim, gebeliğim riskli bi gebelik değil ama Allah korusun bi şey olursa ne eşimi ne kayınvalidemi asla affetmicem
Anlatamıyorum ki bunu anlamak istemiyorHamile kadını kim neden ise alsın ? Çocuk yapmadan önce bunu dusunemedi mi koca ?
Valla bende ne yapacağımı şaşırdım artıkAdam zaten çocuk haberine bile sevinmemiş şimdi zorla çalış diyor…
Çok düşündün mü böyle bir karakteri baba yapmayı?
Boyle anneler oldugu surece ogullarida sorumluluk alamaz ve nice kadinlarin hayatlari boyle zehir olurHamile olmasam zaten destek olurum bunu söylemesine bile gerek yok ama hamileliğin farkında değil ev işi zaten yapmıyor sadece temiz bulaşıkları yerleştirir o kadar, annem kayınvalideme kendine güvenmiyorsa neden bu sorumluluğu aldı dedi diye kıyametler koptu neymiş onun oğlu çok çalışkanmış kimse onun oğluna laf edemezmiş aşağılayamazmış vs vs annemin kimseyi aşağıladığı yok sadece oğlun aile bakacak maddi durumu yoksa neden bu sorumluluğu aldı veya işleri şimdi bozulduysa neden daha fazla çabalamıyor bu kadar olay oldu ama görmen lazım
Valla bosan yada bosanma diyemem ama bu adamla omur gecmez birincisi ve bu adamdan birdaha cocuk kazanma oda ikincisiValla bende ne yapacağımı şaşırdım artık
Zaten yüzüne söyledim bu çocuk oldu ama ikincisi asla dedim tüplerimi bağlatacağım direktValla bosan yada bosanma diyemem ama bu adamla omur gecmez birincisi ve bu adamdan birdaha cocuk kazanma oda ikincisi
200 bin tl borcumuz var, bu kadar kayın valide 12 tane tapum var diye masada bize hava atıyor bi tanesine kıyışamadı bana çalış deniyor böyle bi saçmalığın ortasındayımBu kadar stresle nasıl geçecek bu hamilelik? Ne kadar saçma sapan cümleler kuruyor eşiniz ya. Neden zorluğa düştünüz borcunuz mı var
Deli gibi pişmanım zaten sormaHamileyken işin olsaydı çocuk doğunca bazı hakların olurdu işini bırakmamalıydın.
Git doktordan çalışamaz raporu al sok gözlerine200 bin tl borcumuz var, bu kadar kayın valide 12 tane tapum var diye masada bize hava atıyor bi tanesine kıyışamadı bana çalış deniyor böyle bi saçmalığın ortasındayım
Kız hiç aklıma gelmedi cin gibisin maşallahGit doktordan çalışamaz raporu al sok gözlerine
Kredi borcu 200bin, atölyesi var deri işleme ustası bu ara işleri kötü gidiyor (1.5 aydır) ben bar şefiydim baristalık yapıyorumBorçsa borç seni böyle zorlayamazlarne borcu kredi mi ? Eşin ne iş yapıyor da başta sana çık çık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?