sinir etti beni yine

Haksız mıyım diye soruyorsunuz, haksızsın diyene de haksız olduğumu düşünmüyorum diyorsunuz. Madem haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz niye insanlara haksız mıyım diye soruyorsunuz? Alınabilirsiniz normal ama tepkiniz çok abartı. Hafif surat asabilirdiniz belki saydıracağınız yere...

Dangalakça konuşmuş. Bence tepkinde haklısın. Ayıp bir şey, resmen yakınımda olduğun için özlemiyorum demiş. : D dediğin gibi uzaktan sevgili bulsun madem.

sende benim gibisin hemen alınıyorsun kuzum fark ettimde normalde burada kızacak aşırı bir olay yok açıkçası ama işte alınıyoruz elimizde olmadan bide böyle her yere çekilecek laflar edilmemeli bence kötü anlamda dememiştir ama yinede kesin :)

Abartmışsın ne var sanki takılmış fikrini de belirtmiş.Hiç bişey de demiycek mi hep böyle saydırıyon mu?

merhaba;
sorunuza cevap haksızsınız.kırılmayın ama belki de bu tür alınganlıklarınız yüzünden bir küs bir barışık gidiyor ilişkiniz
biraz sakin olun.sevgiliniz size seni özlemiyorum dememiş ki.
büyütmüşsünüz olayı bence

Bu adamdan ayrilmak icin daha ne kadar kirilmayi goze alacaksin bekleyelim ve gorelim.
Soyledigi sozler resmen inceden inceye laf sokusturma gibi.. Boyle laflar edilmemeli..

Fazla tepki vermissin. Uzak olunca simdi ozlediginnen fazla ozluyosun, daha cok heyecanli oluyosun demek istemis bence. Hakikatan de oyle. Bende sevgilimi uzakta olunca daha cok ozluyordum simdi artik ayni sehirde oldugumuzu bildigim icin daha rahatim. Saydirmaya gerek yokdu gibi gorunuyor

Senin sevgilinin bugüne kadar yediği, yaptığı yada söylediği hiçbir naneyi haklı bulmadığım gibi bunu da haklı bulmuyorum. Ama sende her defasında olduğu gibi bizleri nasılsa takmayıp ilişkine devam edeceksin. Üzülüyorum ama üzülmekten çok kızıyorum açıkçası sana. Sende zaten sana yardımcı olmak için söylediğimiz şeylere kızıyorsun her defasında. O yüzden boşuna ayrıl demeyeceğim bu sefer, gelecek konularını merakla bekliyoruz..

Biraz süründür. Özleyene kadar görüşmeyelim de şmdiden bu kadar küçk meseleyi düşünüyosan ewlenince neler yaşayacaksın neler

önem değil yanlış anlamalar olabilir :) 1 yıl oldu,haklısın görüşmeme süremiz en fazla 1 hafta sürdü sanırım ve o süreçte çok özlediğimizi farkediyoduk dün bi saat sonra uyandı genel konuştum yanlış düşünüyosun burdan kavga çıkıcağını bile düşünmedim abartıyosun dedi ben yine devam ettim öyle uzadı gitti hala küsüz

Sevgilin biraz odunmuş, sen de fazla alıngan. Bu ilişkide kırılan taraf sürekli sen olursun.
Adamın kötü niyeti olmasa da konuşmaları incitir.
odun değildir normalde ama dün öyle aklından geçeni söyledi bende alınganım zaten haklısın yani

haklısın canım tamda dediğin gibi oldu ben güzel bişey söylemiştim ama o genel bi cevap verdi düşüncelerimi söyleyemicekmiyim sana dedi gönlümü almaya çalıştı ama aradan bigün geçti inadımı hala devam ettiriyorum :)

yok yok o kızla veya arkadaşıyla hiçbi alakamız yok yanlış anladınız sanırım,biraz hödükce bi cevap verdi o yüzden tartıştık hala da küsüz

İyi olmuş sana, haketmişsin. Çocuk gibi davranıyorsun.
peki

Tamamen haklisin..ben de olsam ayni tepkiyi verirdim..Ne demek benim durumuma gelince o da degisir..sanki dersin torunlariniz olmus, yaş 85 :) alt tarafi 1 senedir sevgilisisin bu ne rahatlik..
beni kızdırmayı çok seviyo orda gerçekten şaka yaptı biliyorum ama o karşısında bi manyak olduğunu bilmiyo

bir yıllık ilişki böyle bir sebepten kenara atılmamalı bence biraz fevrisin galiba canım sakin olmayı bazı şeyleri tiiye almayı dene :)
şu sakin olmayı bi becerebilsem ilişkim tamamen düzene giricek ama bişey ters geldimi dayanamıyorum

saydırma kısmını geçtim şimdi surat asma dönemindeyim haklısınız

Dangalakça konuşmuş. Bence tepkinde haklısın. Ayıp bir şey, resmen yakınımda olduğun için özlemiyorum demiş. : D dediğin gibi uzaktan sevgili bulsun madem.
evet tam olarak bu dangalakça bende aynen böyle dedim dün ağzına sağlık

evet şu herşeye alınma huyumdan nefret ediyorum oda büyütüyosun yanlış yere çekiyosun benim burdan kavga çıkıcağı aklıma bile gelmemişti dedi :)

Abartmışsın ne var sanki takılmış fikrini de belirtmiş.Hiç bişey de demiycek mi hep böyle saydırıyon mu?
evet ters bişeyle karşılaşırsam genelde saydırırım oda bu tepkime kızar öyle sürer gider

gerçekten çok iyi tespit hep ben çıkarırım kavgaları,oda aynısını söyledi özlemiyorum demedimki dedi ama biz küsüz hala :/

Çok abartmıyor musunuz
abarttım sanırım ama olan oldu

evet araya mesafe girince buluşmalarımız daha bi keyifli geçiyor ama bunu dillendirmesine gerek yoktu bozuldum işte saçma bi mevzu uzadıda gitti

Biraz süründür. Özleyene kadar görüşmeyelim de şmdiden bu kadar küçk meseleyi düşünüyosan ewlenince neler yaşayacaksın neler
onu bende düşünüyorum şimdi eften püften kavga ediyoruz ileride evlenirsek napcam diye :) dün alttan aldı ama ben hala devam ettim sonuç konuşmuyoruz

Bütün hanımlara çok normal gelmiş durum da ben mi fazla alınganım bilemedim ki?
Adam, bildiğin aman biz sıradanlaştık, hep yanımdasın zaten demiş.
Bu arada, kendisi okumasa da okuyabilsin isterdim.
O uzak mesafe ilişkilerindeki özlem var ya, insanı öldürmeyip süründüren cinsten.
Elindekinin kıymetini bilsin.

kıymet bilsin diye şuan uzak duruyorum arada yazıyo cevap vermiyorum aslında tek sıkıntı o an öyle demesi..onun dışında gayet ilgili görüşmek isteyen birisidir öyle demesi beni şaşırttı sadece, yoksa özlediğini sık sık dile getirir

Valla bence erkekler hakediyo boyle tepkileri. O da her aklina geleni soylemesin. Memnun degilse defolsun gitsin o zaman. Yanlarindayken kiymet bilmiyolar ayri dusunce tutusuyolar, haketmis bence

biraz abartılı olmuş bence bu kadar tepki gösterilecek birşey yok ki. bizde eşimle uzaktan ilişki yürüttük öyle özlemden ziyade sıkntı oluyor bunu da sevgilinize daha sakin anlatabilirdiniz. bu davranışlarınız belli bir süreden sonra karşı tarafı bıktırır size söyleyim. sonuçta size her konuda tepki gösterse karışsa böyle tavır yapsa sizde hoşlanmazdınız değil mi?

haklısınız hep bu fevriliğim yüzünden kaybediyorum zaten dün gönlümü almaya çalıştı yine tavrıma devam ettim hatta daha da abartarak bugün demişki böyle yapınca konuşasım gelmiyo seninle bende cevap vermedim nereye kadar devam edicek bakalım inatlaşmamız

erkekler kadınları anlayamazlar canın isteyince inatlaşma da biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…