- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
-
- Konu Sahibi homesweethome3
önem değil yanlış anlamalar olabilir :) 1 yıl oldu,haklısın görüşmeme süremiz en fazla 1 hafta sürdü sanırım ve o süreçte çok özlediğimizi farkediyoduk dün bi saat sonra uyandı genel konuştum yanlış düşünüyosun burdan kavga çıkıcağını bile düşünmedim abartıyosun dedi ben yine devam ettim öyle uzadı gitti hala küsüzCok pardon ben ters bir cevap sanmistim. Iliskiniz ne zamandir suruyor bilmiyorum. Ancak uzun iliskilerde ve evliliklerde o ilk zamanlardaki bir an goremese "ozleme " durumu pek olmuyor. Zaman zaman yukselmeler alcalmalar oluyor iliskide. Kimi zaman hic ozlemeyip hatta soguk hissedip kimi zaman askinizdan ölüyor gibi oluyorsunuz falan. Kuzenim psikolojik danisman, duygusal iliskilerle ilgili tez yaziyor, ondan alintiliyorum size :) Evlilik cok farkli bir sey zaten. Sevgiliniz sizi seviyor, siz onu seviyorsunuz. Ozlem farkli bir duygu bunu sevgiyle karistirmayin. Sevgiliniz size kotu tek bir sey soylememis. Lutfen burdan gaza gelip ayni tavrinizi devam ettirmeyin. Insanlar buna her an tahammul edemeyebilir. Nedense kadin surundurmeli gibi bir algi var bizim toplumda ama bunu yersiz sekilde yapmak usandiriyor adamlari. Sonra da "terk edildim, allah onu bildigi gibi yapsin " temali konular aciliyor aglayarak :) Ufak seylerden birbirinizi yipratmayin. Evlilik kismini evleneceginiz zaman dusunursunuz. İleri odakli problemler cikarmayin. Anin tadini cikarin
odun değildir normalde ama dün öyle aklından geçeni söyledi bende alınganım zaten haklısın yaniSevgilin biraz odunmuş, sen de fazla alıngan. Bu ilişkide kırılan taraf sürekli sen olursun.
Adamın kötü niyeti olmasa da konuşmaları incitir.
haklısın canım tamda dediğin gibi oldu ben güzel bişey söylemiştim ama o genel bi cevap verdi düşüncelerimi söyleyemicekmiyim sana dedi gönlümü almaya çalıştı ama aradan bigün geçti inadımı hala devam ettiriyorum :)Senin bu sevgilinin cümlelerine bakınca kendisini benim ayrıldığım odunun bir başka versiyonu gibi görüyorum. :)
Bende sevdiğim insanla sık sık görüşmek isterim bana böyle az görüşelim birbirimizi özleyelim mantığı saçma geliyor. Ama erkek arkadaşın dediği bir şey de haklı ki o da araya zaman girdikten sonra yapılan buluşmaların tadı bir ayrı oluyor kısmı.
Sen güzel bir şey demişssin hani bak ne güzel biz hep bir aradayız falan gibi ve karşılığında duymak istediklerin başkayken onun sana verdiği tepki bambaşka olmuş. Neye alındığını anladım ben senin ama yine de fazla tepki vermişsin o kadar uzatmaman gerekiyordu bence.
yok yok o kızla veya arkadaşıyla hiçbi alakamız yok yanlış anladınız sanırım,biraz hödükce bi cevap verdi o yüzden tartıştık hala da küsüzOrtada söz yok nişan yok sadece erkek arkadaşı sıfatıyla yanınızda bulunan bir erkeğin sizin bir başka kadınla eleştirmesi ne kadar berbat bir durum
İnan ki ben kendimi sizin yerinize koyup düşününce sizin az bile yaptığınızı düşünüyorum. Eğer önleminizi almazsanız yarın evlendiğinizde sizi en ufak hatanız da devamlı başka birisiyle eleştirecek bu adam.Kadınlar çok narin ve hassas insanlardır ve erkeklerin ona göre davranması gerek eğer davranamıyorlarsada hadlerini bildirmek gerekiyor.Bence çok doğru bir karar vermişsiniz boş verin madem özlemek çok güzel bir duyguysa özlesin sizi o by ukalaBir karar verdiğinizde her ne olursa olsun kararlarınızın arkasında kararlılıkla durun yok eğer kararlılık göstermez ve taviz verirseniz erkekler bunu çok da güzel kullanıyorlar kadınlara karşı iki güzel söz üç beş mesajla kadının gönlünü alan erkek ben bunu her hata işlediğimde çok da güzel kandırabilirim diye düşünebiliyorlar
pekiİyi olmuş sana, haketmişsin. Çocuk gibi davranıyorsun.
beni kızdırmayı çok seviyo orda gerçekten şaka yaptı biliyorum ama o karşısında bi manyak olduğunu bilmiyoTamamen haklisin..ben de olsam ayni tepkiyi verirdim..Ne demek benim durumuma gelince o da degisir..sanki dersin torunlariniz olmus, yaş 85 :) alt tarafi 1 senedir sevgilisisin bu ne rahatlik..
şu sakin olmayı bi becerebilsem ilişkim tamamen düzene giricek ama bişey ters geldimi dayanamıyorumbir yıllık ilişki böyle bir sebepten kenara atılmamalı bence biraz fevrisin galiba canım sakin olmayı bazı şeyleri tiiye almayı dene :)
saydırma kısmını geçtim şimdi surat asma dönemindeyim haklısınızHaksız mıyım diye soruyorsunuz, haksızsın diyene de haksız olduğumu düşünmüyorum diyorsunuz. Madem haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz niye insanlara haksız mıyım diye soruyorsunuz? Alınabilirsiniz normal ama tepkiniz çok abartı. Hafif surat asabilirdiniz belki saydıracağınız yere...
evet tam olarak bu dangalakçaDangalakça konuşmuş. Bence tepkinde haklısın. Ayıp bir şey, resmen yakınımda olduğun için özlemiyorum demiş. : D dediğin gibi uzaktan sevgili bulsun madem.
evet şu herşeye alınma huyumdan nefret ediyorumsende benim gibisin hemen alınıyorsun kuzum fark ettimde normalde burada kızacak aşırı bir olay yok açıkçası ama işte alınıyoruz elimizde olmadan bide böyle her yere çekilecek laflar edilmemeli bence kötü anlamda dememiştir ama yinede kesin :)
evet ters bişeyle karşılaşırsam genelde saydırırım oda bu tepkime kızar öyle sürer giderAbartmışsın ne var sanki takılmış fikrini de belirtmiş.Hiç bişey de demiycek mi hep böyle saydırıyon mu?
gerçekten çok iyi tespit hep ben çıkarırım kavgaları,oda aynısını söyledi özlemiyorum demedimki dedi ama biz küsüz hala :/merhaba;
sorunuza cevap haksızsınız.kırılmayın ama belki de bu tür alınganlıklarınız yüzünden bir küs bir barışık gidiyor ilişkiniz
biraz sakin olun.sevgiliniz size seni özlemiyorum dememiş ki.
büyütmüşsünüz olayı bence
abarttım sanırım ama olan olduÇok abartmıyor musunuz
evet araya mesafe girince buluşmalarımız daha bi keyifli geçiyor ama bunu dillendirmesine gerek yoktu bozuldum işte saçma bi mevzu uzadıda gittiFazla tepki vermissin. Uzak olunca simdi ozlediginnen fazla ozluyosun, daha cok heyecanli oluyosun demek istemis bence. Hakikatan de oyle. Bende sevgilimi uzakta olunca daha cok ozluyordum simdi artik ayni sehirde oldugumuzu bildigim icin daha rahatim. Saydirmaya gerek yokdu gibi gorunuyor
onu bende düşünüyorum şimdi eften püften kavga ediyoruz ileride evlenirsek napcam diye :) dün alttan aldı ama ben hala devam ettim sonuç konuşmuyoruzBiraz süründür. Özleyene kadar görüşmeyelim deşmdiden bu kadar küçk meseleyi düşünüyosan ewlenince neler yaşayacaksın neler
kıymet bilsin diye şuan uzak duruyorum arada yazıyo cevap vermiyorum aslında tek sıkıntı o an öyle demesi..onun dışında gayet ilgili görüşmek isteyen birisidir öyle demesi beni şaşırttı sadece, yoksa özlediğini sık sık dile getirirBütün hanımlara çok normal gelmiş durum da ben mi fazla alınganım bilemedim ki?
Adam, bildiğin aman biz sıradanlaştık, hep yanımdasın zaten demiş.
Bu arada, kendisi okumasa da okuyabilsin isterdim.
O uzak mesafe ilişkilerindeki özlem var ya, insanı öldürmeyip süründüren cinsten.
Elindekinin kıymetini bilsin.
ohhh şöyle yorumları okudukça içimin yağları eriyor :))) ağzına sağlıkValla bence erkekler hakediyo boyle tepkileri. O da her aklina geleni soylemesin. Memnun degilse defolsun gitsin o zaman. Yanlarindayken kiymet bilmiyolar ayri dusunce tutusuyolar, haketmis bence
biraz abartılı olmuş bence bu kadar tepki gösterilecek birşey yok ki. bizde eşimle uzaktan ilişki yürüttük öyle özlemden ziyade sıkntı oluyor bunu da sevgilinize daha sakin anlatabilirdiniz. bu davranışlarınız belli bir süreden sonra karşı tarafı bıktırır size söyleyim. sonuçta size her konuda tepki gösterse karışsa böyle tavır yapsa sizde hoşlanmazdınız değil mi?1 yıllık erkek arkadaşımla bi küs bi barışık devam ediyoruz,bugün iş çıkışı bi arkadaşının yanına gitti çocuğun yeni sevgilisi olmuş sevgilisi pazartesi işe başlıcakmış bi hediye göndermek istiyomuş sevgilimin bana gönderdiği şeyi çok beğenmiş ondan yardım istemiş o yüzden gitti yanına..Neyse çıktı ordan eve gidince bana yazdı bende sordum ee nasıl heyecanlımı arkadaşın diye oda evet çok heyecanlı görünüyo ama benim durumuma gelince değişir oda dedi güldü ben acayip sinir oldum ne varmış senin durumunda dedim..Kız uzaktaymış bende dedimki senin durumun daha heyecanlı sonuçta heran beni görebiliyosun herşeyimi biliyosun falan filan oda dediki evet haklısın ama uzak olunca özlem çok oluyo dedi benim tepem iyice attı saydırdımda saydırdım git özlüceğin birini bul dedim kapattım dahada konuşmayı düşünmüyorum haksızmıyım kızlar
haklısınız hep bu fevriliğim yüzünden kaybediyorum zaten dün gönlümü almaya çalıştı yine tavrıma devam ettim hatta daha da abartarak bugün demişki böyle yapınca konuşasım gelmiyo seninle bende cevap vermedim nereye kadar devam edicek bakalım inatlaşmamızbiraz abartılı olmuş bence bu kadar tepki gösterilecek birşey yok ki. bizde eşimle uzaktan ilişki yürüttük öyle özlemden ziyade sıkntı oluyor bunu da sevgilinize daha sakin anlatabilirdiniz. bu davranışlarınız belli bir süreden sonra karşı tarafı bıktırır size söyleyim. sonuçta size her konuda tepki gösterse karışsa böyle tavır yapsa sizde hoşlanmazdınız değil mi?
erkekler kadınları anlayamazlarhaklısınız hep bu fevriliğim yüzünden kaybediyorum zaten dün gönlümü almaya çalıştı yine tavrıma devam ettim hatta daha da abartarak bugün demişki böyle yapınca konuşasım gelmiyo seninle bende cevap vermedim nereye kadar devam edicek bakalım inatlaşmamız
biraz böyle devam etsin bakalımerkekler kadınları anlayamazlarcanın isteyince inatlaşma da biter