- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
aksine bugün ben 12de uyandım uyanana kadar işyerinde bana güzel şeyler yazmış resmini falan göndermiş üstüne böyle diyince anlamadımBen anladım seni. Seni rahatsız eden kelimeler değil sesinin tınısı. Sanki bıkmış gibi değil mi? Uzak durun biraz bakalım.
aksine bugün ben 12de uyandım uyanana kadar işyerinde bana güzel şeyler yazmış resmini falan göndermiş üstüne böyle diyince anlamadım
şehirmi değiştireyim yani madem öyle herkes uzaktaki birini bulsun o zaman
hemde ne odunluk normalde hiç öyle biri değildir aslında ama beni çok kırdı bisüre konuşmucam sanırımEh o zaman sorun yok canım. Takma kafana. Erkekler genelde odunlar böyle şeyleri pat diye söyleyiveriyorlar. Bizim gibi duyarlı değiller.
özellikle son cümlenizde çok haklısınız bidaha sana bişey anlatmıcamla bitiyo zaten genelde bu tarz olaylar ama dayanamıyorum bişeyi ters algıladığım zaman tepkim kaçınılmaz oluyoHayır sadece bir yorum yapmış arkadaşı ile ilgili
Bunu hemen üzerinize alınmışsınız
Sizden sıkılmamış başkasını istemiyor ama arkadaşının durumuna dair basit bir paylaşım
Her konuşmayı böyle demek ki benim hakkımda böyle düşünüyor diye yorumlarsanız iletişiminiz îyice kopar sizinle hiçbir şey paylaşmaz
bunu hala yapabilirim bence madem özlemek istiyo banada özletmek düşerYani bir kadına söylenmemesi gereken bir cümle kurmuş . Haksız demeyelim de yanlış davranmışsınız. Sessiz kalıp sonrasında acısını çıkarmalıydınız her görüşmek istediğinde bahaneler bularak. :)
tepkim belki sert oldu ama onun yaptığıda çok kırıcıydıÇok çocukça dvranmışsınız.
biz bu kavgayı yaparken o uyumak üzereydi şimdi uyudu görmedi daha çoğu yazdığımı bakalım uyanınca ne tepki vericek o sessiz kalırsa bende kalıcam alttan alırsa senin dediğini yapıcam eğer üste çıkmaya çalışırsada hiç cevap vermicembence barışın ama onun sizi özlemesini sağlayın baksın bakalım nasılmış özlem
Yazdigimdan bunu mu anladiniz ? Bence soylenen seyleri surekli yanlis anlamak uzerine programlisiniz siz. Bu kadar olumsuz olmayin, size de yazik etrafinizdakilere de. Kimse ugrasamaz bir yerden sonra. Iyi gunlerhaklısın canım hadi şimdi araya mesafe koyalım özleyelim evlenince nasıl olucak peki
hayır bence siz yanlış anladınız şimdi sevgililik dönemi böyle olsun tamam ileride evlilik olursa nasıl olucak diyorum aynı evde iki insanın birbirini çokta özlediği söylenemez dimi benim sevgilim demekki özlemek istiyor belki çok sık buluşmalarımız onu heyecanlandırmıyo olabilir bunu yeniden nasıl kazanabileceğimi soruyorumYazdigimdan bunu mu anladiniz ? Bence soylenen seyleri surekli yanlis anlamak uzerine programlisiniz siz. Bu kadar olumsuz olmayin, size de yazik etrafinizdakilere de. Kimse ugrasamaz bir yerden sonra. Iyi gunler
Cok pardon ben ters bir cevap sanmistim. Iliskiniz ne zamandir suruyor bilmiyorum. Ancak uzun iliskilerde ve evliliklerde o ilk zamanlardaki bir an goremese "ozleme " durumu pek olmuyor. Zaman zaman yukselmeler alcalmalar oluyor iliskide. Kimi zaman hic ozlemeyip hatta soguk hissedip kimi zaman askinizdan ölüyor gibi oluyorsunuz falan. Kuzenim psikolojik danisman, duygusal iliskilerle ilgili tez yaziyor, ondan alintiliyorum size :) Evlilik cok farkli bir sey zaten. Sevgiliniz sizi seviyor, siz onu seviyorsunuz. Ozlem farkli bir duygu bunu sevgiyle karistirmayin. Sevgiliniz size kotu tek bir sey soylememis. Lutfen burdan gaza gelip ayni tavrinizi devam ettirmeyin. Insanlar buna her an tahammul edemeyebilir. Nedense kadin surundurmeli gibi bir algi var bizim toplumda ama bunu yersiz sekilde yapmak usandiriyor adamlari. Sonra da "terk edildim, allah onu bildigi gibi yapsin " temali konular aciliyor aglayarak :) Ufak seylerden birbirinizi yipratmayin. Evlilik kismini evleneceginiz zaman dusunursunuz. İleri odakli problemler cikarmayin. Anin tadini cikarinhayır bence siz yanlış anladınız şimdi sevgililik dönemi böyle olsun tamam ileride evlilik olursa nasıl olucak diyorum aynı evde iki insanın birbirini çokta özlediği söylenemez dimi benim sevgilim demekki özlemek istiyor belki çok sık buluşmalarımız onu heyecanlandırmıyo olabilir bunu yeniden nasıl kazanabileceğimi soruyorum
Ortada söz yok nişan yok sadece erkek arkadaşı sıfatıyla yanınızda bulunan bir erkeğin sizin bir başka kadınla eleştirmesi ne kadar berbat bir durum
İnan ki ben kendimi sizin yerinize koyup düşününce sizin az bile yaptığınızı düşünüyorum. Eğer önleminizi almazsanız yarın evlendiğinizde sizi en ufak hatanız da devamlı başka birisiyle eleştirecek bu adam.Kadınlar çok narin ve hassas insanlardır ve erkeklerin ona göre davranması gerek eğer davranamıyorlarsada hadlerini bildirmek gerekiyor.Bence çok doğru bir karar vermişsiniz boş verin madem özlemek çok güzel bir duyguysa özlesin sizi o by ukalaBir karar verdiğinizde her ne olursa olsun kararlarınızın arkasında kararlılıkla durun yok eğer kararlılık göstermez ve taviz verirseniz erkekler bunu çok da güzel kullanıyorlar kadınlara karşı iki güzel söz üç beş mesajla kadının gönlünü alan erkek ben bunu her hata işlediğimde çok da güzel kandırabilirim diye düşünebiliyorlar