• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozukluğu

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.146
Puanlar
53
İlk regl olduğum dönemlerde ne bir sinir bozukluğu ne de bir ağrı yaşadım. Üniversitede ağrım olmaya başladı. Şimdi ise ağrı yok ama yorgunluk ve sinir bozukluğu var, regl olacağımı neredeyse uykulu hallerim ve herşeye alınan halimden anlıyorum. Dün reglimin üçüncü günü duş alırken ortada bir sebep yok, geçmişte yaşadığım şeyler aklıma geldi kinlenip ağladım. Kendime de şaşırdım, sinirli bir yapım vardır ama kolay kolay ağlamam. Bir psikiyatriste mi görünsem? Bunu aşabilen var mı?

Dönem dönem yaşadığımız olaylar regl düzenimizi, hormonlarımızı, ruh halimizi değiştirir panik yapma bence. Ama illa ki yardım almak istiyorsan bir doktora danış belki farklı birşeyler vardır...

ben 14 yıldır aşamadim.
sebepsiz anlamsız bir duygusallık ve gerginlik:KK51:
hele o sinir yok mu.
uff deli gibi bağırıyorum kendi kendime.
bitincede kuzu gibi oluyorum:deli:
bir patlama oluyor o dönemde.hazır hormonlar sapitmışken ne var ne yok dökeyim ortaya diyor herhalde beynimiz ,bedenimiz:bicak:

İlk regl olduğum dönemlerde ne bir sinir bozukluğu ne de bir ağrı yaşadım. Üniversitede ağrım olmaya başladı. Şimdi ise ağrı yok ama yorgunluk ve sinir bozukluğu var, regl olacağımı neredeyse uykulu hallerim ve herşeye alınan halimden anlıyorum. Dün reglimin üçüncü günü duş alırken ortada bir sebep yok, geçmişte yaşadığım şeyler aklıma geldi kinlenip ağladım. Kendime de şaşırdım, sinirli bir yapım vardır ama kolay kolay ağlamam. Bir psikiyatriste mi görünsem? Bunu aşabilen var mı?
Tamda kendi kendime düşündügüm bir konuyu açmışsınız,önceden benide pek etkilemezdi ama artık bildigin bambaşka insan oluyorum,benimde canımı sıkıyor bu durum

Bende dokunsan ağlıyorum o dönemde. Hiç alınmayacağım şeylere alınacağım tutuyo. Önceden böyle değildim sanırım yahu.
Ah ulen erkek olmak vardı.

bu çok normal, hormonlar dalgalanıyor canım rezene iç iyi gelir.

Benim de ilk yıllarda ne ağrı ne moral bozukluğu olurdu.
Yaş ilerledikçe,sorunlar ve sorumluluk arttıkça ağrı -ağrı demeye bin şahit,cinayet resmen- ve psikolojim alt üst oluyor.
Tek çaresinin düzenli beslenme ve spor olduğunu söylüyorlar.
Benim yapamadığım aşikar.

Back