• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınır bozucu aracı arkadaş ve tanıştırdıgı kişi

Gecen gun ayni adam icin konu acmadin mi? Neredeyse herkes de "uzak dur" demedi mi? Tum olumsuz ozelliklerine bir de "sözünü tutmama" eklenmiş, "boyle birini ister miydiniz" soruna diger konundan farkli yorumlar gelmeyecek, onu acip yeniden iyice oku bence..

Katılıyorum, aynı konu yine açılmış...

Zaten herkes ‘uzak dur’ demişti...

Yetmemiş sanırım cevaplar...

Katılıyorum, aynı konu yine açılmış...

Zaten herkes ‘uzak dur’ demişti...

Yetmemiş sanırım cevaplar...
Ya ben ıstemıyorum dıyorum bu aracı kadın yapışıyo üstume adamı gönderıyo halledıcem bu konuyu artık demekkı benı sesız gordu ustume gelıyolar olur anlamında.

Arkadaslar bırı vardı çalıştıgım yerde ılk baslarda gırısımler yapıyordu benımle konusmak için acıkcası hosuma da gıtmıstı fakat bırden bu adam konuşmayı kestı sonra bır arkadas araya gırdı bu adamı tekrar bana yönlendırdı yalnız adam kendı aklıyla hareket edemeyen baskalarına ne yapacagını soran atacagı adımları bılemeyen bırı cıktı ayrıca ıkı kerede bır konu hakkında yapacagım dıye söz verıp yerıne getırmeyerek guvenımı sarstı .Bu sebeple bende aracıya bunu söyledım fakat ısrarla buluş ondan sonra karar ver buluşacaksın dıye ısrar edıp durdu hayır dememe ragmen gene sözunu tutmayan adamı bana göndermısler bende adamın kıbarca görusme teklıfını reddettım yarın muhtemelen aracı arkadas hesap sorup ıncıtıcı sözler sarfedecek zorla yamıyolar adamı siz olsanız böyle bır adamla devam edermıydınız ıkıdır sözunu tutmuyor guvenım oldukca sarsıldı bır de yönlendırmeyle hareket edıyor kendı kışıliği yok utangaç oldugunu söyluyorlar ve yas olmus 30 larda hıc kız arkadası olmamıs artı konuşma konusu bulmakta zorluk cekıyor,gördugunde selam bıle vermıyor gören olur dıye aracıda ısrarla benım ıstemedıgımı söylemıyor .O mu kız ben mı erkegım anlamadım gören olacaksa benım cekınmem lazım ustelık bu sadece allahın selamı ne var bunda ben duyulcak dıye korkmuyorum adam dalga gecerler dıye uc bucuk atıyor .
Aracıya seni incitecek sözler söyleme hakkını tanıdığın sürece bu tarz şeyler devam eder.Net olacaksın.Bu benim hayatım geleceğim kafamdada gönlümdede istemiyorıum.Zorla güzellik olmaz.

Ya ben ıstemıyorum dıyorum bu aracı kadın yapışıyo üstume adamı gönderıyo halledıcem bu konuyu artık demekkı benı sesız gordu ustume gelıyolar olur anlamında.
gönderilen adamla kırmadan net bir şekilde konuşun

bizi birbirimize uygun görmüşler ama ben istemiyorum diyin
daha sonra yapışacak hali yok herhalde.. aracıya da bitirdiğinizi bildirin

30 yaşında adam çocuk gibi hiç kendine güveni yok
ona da üzüldüm hee

Böyle şeylerde aracılar kendinde fazla söz hakkı olduğunu zannedip arayı yapıcam derken çirkefleşiyorlar. Bence ikisiyle de iletişimi kesin o aracıya da ağzının payını verin. İstemiyorsanız istemiyorsunuz.

Aracıya seni incitecek sözler söyleme hakkını tanıdığın sürece bu tarz şeyler devam eder.Net olacaksın.Bu benim hayatım geleceğim kafamdada gönlümdede istemiyorıum.Zorla güzellik olmaz.
Benım hep karsımdakını kırmayayım dıye dusundum ama karsı taraf öyle olmadı çok üzgunum

Benım hep karsımdakını kırmayayım dıye dusundum ama karsı taraf öyle olmadı çok üzgunum
Önce kendi kalbinin kırılıp kırılmayacağını düşüneceksin.Ya bu işler önemli mevzular gönül işi.İstemiyorsan istemiyorsundur.Sen istemiyorsun diye aracı niye kırılıyor.Net tavrını koymazsan,o insanlara kendin söz söyleme hakkını veriş olursun.Bağırıp çağırman gerekmiyor.İstemiyorum bu kdar net

Back