- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
- Konu Sahibi Sadecesen2
Püüfff bu ne yaa?beynim yandı,aracı da nasıl bir tip ben anlamadım,komisyon falan alıyor zaarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da bı enteresan zaten tanıkca onunla arkadaslıgı kesmem gerekır dıye dusunuyorum anormallerı ustume cekıyorum resmenPüüfff bu ne yaa?beynim yandı,aracı da nasıl bir tip ben anlamadım,komisyon falan alıyor zaarr
O zaman buluşmayı kabul et, haşortmanla git sksksmsn olur olmaz şeyler söyle o kaçsınKacmaya calısıyom kac haftadır bırakmıyolar pesımı
Boşver ya,sen paratonermisin,sal hepsini gitsin,O da bı enteresan zaten tanıkca onunla arkadaslıgı kesmem gerekır dıye dusunuyorum anormallerı ustume cekıyorum resmen
Ahahaaa sünepe arkadaşı eşli toplantılarda tek kalıyor diye senin başını yakacak yani?!Bana dıyor gezerken o tek kalıyo herkes esle bana ne yanı annesı bulsun dedım ona onlar bulmuyomuş dıyo ben gıdınce bekar gelır dıyor yok dıyo gelenlerde evlı olur aracıya bak banane kımmalırsa alsın adam normal degılllll
Istemiyorsan istemiyorsundur yahu, nerden aliyorlar bu cesareti de bu kadar uzerine geliyorlar? Kestir at, kendini aciklamaya calisma, suclu filan da hissetme.. Mecbur musun begenmeye, gorusmeye, tanimaya?Taktım cunku kafayı yedırcekler bana benı suclu cıkartacaklar tanımadan karar verıyor dıye zaten dıyo böyle yaparsan evlenemessın yahu adamın konuşmaları zaten anormal ve sız yönlendırıyosunuz atacagı adımları sıze soruyomus be yapayım şimdi bedıyeyım dıye
Istemedıgımı soyledım aracı kafayı yemıiş adama taktık verıp gönderıyolar evet hiç bir açıklama yapmadan reddedıcem yoksa uzatıp duruyolar.Gecen gun ayni adam icin konu acmadin mi? Neredeyse herkes de "uzak dur" demedi mi? Tum olumsuz ozelliklerine bir de "sözünü tutmama" eklenmiş, "boyle birini ister miydiniz" soruna diger konundan farkli yorumlar gelmeyecek, onu acip yeniden iyice oku bence..
Zaten buluşsam aracının dıyecegı su ılerıde seversın ben de esımı sonradsn sevdım bana öyle dıyor sımdıden adamı yapıştıracaklar ya .Ahahaaa sünepe arkadaşı eşli toplantılarda tek kalıyor diye senin başını yakacak yani?!
Bacım carla sen bu aracıya da adama da ay sakın buluşayım falan deme bir de buluştun artık kabul etmiş oldun diye üstünde kalır bu tiplemeler senin
Evet en sonunda bunu yaptıracak .Kendısı dıyodu saf dıye cocuga sımdı bu ısrar ne ıkı kelımeyı bır araya getıremıyo adam bana ne öylesınden .Senin '' Yeter Artik '' diye iyi bi cirlaman lazim.yoksa bu boyle surer gider..m
Bence adam bulmuş bi kız kacarmı benım topuklayarak kacmam lazım bu ne ıll asamakı gırısımlerınde ıs arkadasları hep guluyordu bıze bende nıye guluyolar dıyordum mege adam anormal aldı basına belayı kız dıye guluyorlarmışO zaman buluşmayı kabul et, haşortmanla git sksksmsn olur olmaz şeyler söyle o kaçsın
Ikımızın evlenmesı sanırım ınat var ılle buluş sonra olmassa olmasın derdıAracinin derdi ne anlamadim?
Ikımızın evlenmesı sanırım ınat var ılle buluş sonra olmassa olmasın derdı
Bence adam bulmuş bi kız kacarmı benım topuklayarak kacmam lazım bu ne ıll asamakı gırısımlerınde ıs arkadasları hep guluyordu bıze bende nıye guluyolar dıyordum mege adam anormal aldı basına belayı kız dıye guluyorlarmış
Erkek milletine belli olmaz, belki de kendi aralarında iddia konusu yaptılar seni, geyik muhabbeti döndürüyorlar, buluşursan muhtemelen sanal ortama malzeme olacaksın. En kısa zamanda sav gitsin. Erkekler kendi aralarında gırgır şamata yapacağız diye insanları harcamakta hiç sakınca görmüyorlar. Buluştuğunuzda görüntü alıp internete bile atarlar aman diyeyimIkımızın evlenmesı sanırım ınat var ılle buluş sonra olmassa olmasın derdı
Aa hersey olabılır ılk basta cunku tum arkadasları bakıp bakıp guluyordu hatta bende aracıya demıstım benımle dalga mı gectı bu cocuk arkadasları arasında yok dedı öyle bısey onunla dalga gecıyorlar demıştı.Erkek milletine belli olmaz, belki de kendi aralarında iddia konusu yaptılar seni, geyik muhabbeti döndürüyorlar, buluşursan muhtemelen sanal ortama malzeme olacaksın. En kısa zamanda sav gitsin. Erkekler kendi aralarında gırgır şamata yapacağız diye insanları harcamakta hiç sakınca görmüyorlar. Buluştuğunuzda görüntü alıp internete bile atarlar aman diyeyim
Hıc bılmıyorum aklında neler var.Tamam da evlenmenizin ona yarati ne? Ne bu israr yani.