• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınır bozucu aracı arkadaş ve tanıştırdıgı kişi

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Arkadaslar bırı vardı çalıştıgım yerde ılk baslarda gırısımler yapıyordu benımle konusmak için acıkcası hosuma da gıtmıstı fakat bırden bu adam konuşmayı kestı sonra bır arkadas araya gırdı bu adamı tekrar bana yönlendırdı yalnız adam kendı aklıyla hareket edemeyen baskalarına ne yapacagını soran atacagı adımları bılemeyen bırı cıktı ayrıca ıkı kerede bır konu hakkında yapacagım dıye söz verıp yerıne getırmeyerek guvenımı sarstı .Bu sebeple bende aracıya bunu söyledım fakat ısrarla buluş ondan sonra karar ver buluşacaksın dıye ısrar edıp durdu hayır dememe ragmen gene sözunu tutmayan adamı bana göndermısler bende adamın kıbarca görusme teklıfını reddettım yarın muhtemelen aracı arkadas hesap sorup ıncıtıcı sözler sarfedecek zorla yamıyolar adamı siz olsanız böyle bır adamla devam edermıydınız ıkıdır sözunu tutmuyor guvenım oldukca sarsıldı bır de yönlendırmeyle hareket edıyor kendı kışıliği yok utangaç oldugunu söyluyorlar ve yas olmus 30 larda hıc kız arkadası olmamıs artı konuşma konusu bulmakta zorluk cekıyor,gördugunde selam bıle vermıyor gören olur dıye aracıda ısrarla benım ıstemedıgımı söylemıyor .O mu kız ben mı erkegım anlamadım gören olacaksa benım cekınmem lazım ustelık bu sadece allahın selamı ne var bunda ben duyulcak dıye korkmuyorum adam dalga gecerler dıye uc bucuk atıyor .

Son düzenleme:
Arkadaslar bırı vardı çalıştıgım yerde ılk baslarda gırısımler yapıyordu benımle konusmak için acıkcası hosuma da gıtmıstı fakat bırden bu adam konuşmayı kestı sonra bır arkadas araya gırdı bu adamı tekrar bana yönlendırdı yalnız adam kendı aklıyla hareket edemeyen baskalarına ne yapacagını soran atacagı adımları bılemeyen bırı cıktı ayrıca ıkı kerede bır konu hakkında yapacagım dıye söz verıp yerıne getırmeyerek guvenımı sarstı .Bu sebeple bende aracıya bunu söyledım fakat ısrarla buluş ondan sonra karar ver buluşacaksın dıye ısrar edıp durdu hayır dememe ragmen gene sözunu tutmayan adamı bana göndermısler bende adamın kıbarca görusme teklıfını reddettım yarın muhtemelen aracı arkadas hesap sorup ıncıtıcı sözler sarfedecek zorla yamıyolar adamı siz olsanız böyle bır adamla devam edermıydınız ıkıdır sözunu tutmuyor guvenım oldukca sarsıldı bır de yönlendırmeyle hareket edıyor kendı kışıliği yok utangaç oldugunu söyluyorlar ve yas olmus 30 larda hıc kız arkadası olmamıs artı konuşma konusu bulmakta zorluk cekıyor,gördugunde selam bıle vermıyor gören olur dıye aracıda ısrarla benım ıstemedıgımı söylemıyor .o mu kız ben mı erkegım anlamadım gören olacaksa benım cekınmem lazım ustelık bu sadece allahın selamı ne var bunda ben duyulcak dıye korkmuyorum adam dalga gecerler dıye uc bucuk atıyor .
30 yaşına gelmiş ve hiç sevgilisi olmamış adama sümüğümü bile atmazdım, ay çok özür dilerim.
O aracıların nasıl bir çıkarı var bu işten de utanmadan bir de baskı yapabiliyorlar,siz onu bir araştırın derim.
Kimin adına kime söz veriliyor ve ne amaçla? Siz istemediğinizi belirttiğiniz halde hem de.
Bu işin altında hoş olmayan bir şey var gibi.

Kişiliksiz ve iki lafi bi araya getiremeyen ozguveni sifir olan bu adamla bir gelecek dusunemiyor olmalisiniz..yani insallah...
O araci da cok konusmasin tersleyin gitsin kim ki o hesap soracak?Zorlami bu isler?

Kişiliksiz ve iki lafi bi araya getiremeyen ozguveni sifir olan bu adamla bir gelecek dusunemiyor olmalisiniz..yani insallah...
O araci da cok konusmasin tersleyin gitsin kim ki o hesap soracak?Zorlami bu isler?
Bana dıyor gezerken o tek kalıyo herkes esle bana ne yanı annesı bulsun dedım ona onlar bulmuyomuş dıyo ben gıdınce bekar gelır dıyor yok dıyo gelenlerde evlı olur aracıya bak banane kımmalırsa alsın adam normal degılllll

Araciya sor bakalim;

Sen niye taktin bu meseleye bu kadar?
Istemiyorum anlamiyor musun?
Bana gore degil.
Cok istiyorsan akrabalarindan bekar birisi illa ki vardir ona yap bu adami canim sen..

Dee..
Taktım cunku kafayı yedırcekler bana benı suclu cıkartacaklar tanımadan karar verıyor dıye zaten dıyo böyle yaparsan evlenemessın yahu adamın konuşmaları zaten anormal ve sız yönlendırıyosunuz atacagı adımları sıze soruyomus be yapayım şimdi bedıyeyım dıye

Taktım cunku kafayı yedırcekler bana benı suclu cıkartacaklar tanımadan karar verıyor dıye zaten dıyo böyle yaparsan evlenemessın yahu adamın konuşmaları zaten anormal ve sız yönlendırıyosunuz atacagı adımları sıze soruyomus be yapayım şimdi bedıyeyım dıye
Evt tanimadan karar verdim
Istemiyorum
Bir daha bu konuyu acarsan kalbini kirarim.

Niye diyemiyorsun?

Bana dıyor gezerken o tek kalıyo herkes esle bana ne yanı annesı bulsun dedım ona onlar bulmuyomuş dıyo ben gıdınce bekar gelır dıyor yok dıyo gelenlerde evlı olur aracıya bak banane kımmalırsa alsın adam normal degılllll
Konuşmalara bak son derece basit biri bu bahsettiginiz araci kilikli şeytan..adam buna bana birini bulursan sana para veririm demediyse bende adımı degistiririm..

30 yaşına gelmiş ve hiç sevgilisi olmamış adama sümüğümü bile atmazdım, ay çok özür dilerim.
O aracıların nasıl bir çıkarı var bu işten de utanmadan bir de baskı yapabiliyorlar,siz onu bir araştırın derim.
Kimin adına kime söz veriliyor ve ne amaçla? Siz istemediğinizi belirttiğiniz halde hem de.
Bu işin altında hoş olmayan bir şey var gibi.
Adam evlenemıyomus bu sebeple ıyılık yapmaya calışıyolar ama bana kötuluk yapıyolar zorla nıkah masasına oturtur bunlar adamı ya ıyıcr bunaldım kac kez mesaj da attım ıstemıyorum dıye aracı ılle olsun ıstıyo görusme planları yapıyo kefelerde.

Konuşmalara bak son derece basit biri bu bahsettiginiz araci kilikli şeytan..adam buna bana birini bulursan sana para veririm demediyse bende adımı degistiririm..
Ya bende evlenmek ıstıyordum bu aracı bunu bılıyo ve bu cocukla benı yakıstırdılar bu sebeplede ıyılık yapmak ıstedıler ama bk nu cıkarfılar adam saf mı aklı bozuk mu ne hep yönlendırmeyle gelıyo ıpı aracılarda.

Evt tanimadan karar verdim
Istemiyorum
Bir daha bu konuyu acarsan kalbini kirarim.

Niye diyemiyorsun?
Tartısma cıkmasın dıye sanırım hata ettım yarın bunu yapıcam .Ben bunların böyle oldugunu bılmıyordum tutmuşlar aklı normal olmayan bırını bana layık görup yapıştırıyolar .Bana karakterı ters dıyorum yok dıyo senın yönetmen daha ıyı sen baskın karaktersın zıttın ıste dıyo

Karakteri oturmamış, kendi aklıyla hareket edemeyen bir adam... Size ne katabilir ki? Sürekli birilerinin iteklemesi lazım böyle tipleri, uzak durun
Öyle zaten kımsenın almadıgını bana kaktıracaklar ne cakallar .Zamanında aracıda saf dıye bırını kabul etmemıs bu adamı yamıyo yakın arkadasların dıye .Artık sertleşicem baska yolu kalmadı.

Adamla birlikte aracıyı da şutla gitsin hayatından, hayret birşey ya beğenmemişsin işte belliki uygun değilsiniz, aracıya ne oluyormuş?
Çıldırmış olmalı ben dıyorum görusmeyecegım o dıyo göruseceksın yok dıyorum evet dıyo bu kadar ısrar olmaz ya benım adıma herseye karar verıp plan yapıyo

İnsan aracı olurda böyle olmaz ya bıkere bır ınsanın ıstemıyorum demesı yeter söyleyenıyolar mıs adama yok ya zorlamı görusceö nıtekımde gönderdıler adamın yanıma aynı yerdeyız zaten bende buluşma teklıfını reddettım rezıllık .

Back