- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
Arkadaslar bırı vardı çalıştıgım yerde ılk baslarda gırısımler yapıyordu benımle konusmak için acıkcası hosuma da gıtmıstı fakat bırden bu adam konuşmayı kestı sonra bır arkadas araya gırdı bu adamı tekrar bana yönlendırdı yalnız adam kendı aklıyla hareket edemeyen baskalarına ne yapacagını soran atacagı adımları bılemeyen bırı cıktı ayrıca ıkı kerede bır konu hakkında yapacagım dıye söz verıp yerıne getırmeyerek guvenımı sarstı .Bu sebeple bende aracıya bunu söyledım fakat ısrarla buluş ondan sonra karar ver buluşacaksın dıye ısrar edıp durdu hayır dememe ragmen gene sözunu tutmayan adamı bana göndermısler bende adamın kıbarca görusme teklıfını reddettım yarın muhtemelen aracı arkadas hesap sorup ıncıtıcı sözler sarfedecek zorla yamıyolar adamı siz olsanız böyle bır adamla devam edermıydınız ıkıdır sözunu tutmuyor guvenım oldukca sarsıldı bır de yönlendırmeyle hareket edıyor kendı kışıliği yok utangaç oldugunu söyluyorlar ve yas olmus 30 larda hıc kız arkadası olmamıs artı konuşma konusu bulmakta zorluk cekıyor,gördugunde selam bıle vermıyor gören olur dıye aracıda ısrarla benım ıstemedıgımı söylemıyor .O mu kız ben mı erkegım anlamadım gören olacaksa benım cekınmem lazım ustelık bu sadece allahın selamı ne var bunda ben duyulcak dıye korkmuyorum adam dalga gecerler dıye uc bucuk atıyor .
Son düzenleme: