- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
o kadar sinir oldumki kaldırdım en derinleregerçekten bluzu çok merak ettim :))
offf demeyin öyle evlilikten zaten korkuyodum iyice korkmaya başladımne var bu kadar surat asip tum aksami berbat edecekevliligimde yasadigim seyler canlaniyo direkt gozumde..
görüyosun dimi saçmalıgıbu cocuk senı bıgun tam uzecek ama ne zaman ..
bari orda soyle yanı ne dıye zehır edıyosun yemegı tovbe yagörüyosun dimi saçmalıgı
sabrımı zorluyoda dur bakalım o kadar bagırdımki oda beni böyle görmedi hiç korktu birazbari orda soyle yanı ne dıye zehır edıyosun yemegı tovbe ya
Yok canım, daha mental olarak gelişmemiş... Sorunları saçma sapan davranarak değil, konuşarak tatlı tatlı çözebilmek varken çocuk gibi davranıyor... Yaptığı hatayı anlaması ve büyümesi için seni kaybetmesi mi lazım? Seni kaybetmekten hiç mi korkmuyor ki böyle davranabiliyor? Korkuyor gibi gelmiyor bana, bence o korkuyu onda yaratmanın zamanı gelmiş...beni üzdün diyorum hala diyoki giymeseydin sende onu..adam benim öyle bişey giyecegime ihtimal bile vermemiş demekki..bu yaptıgı çok büyük saçmalıktı dediğinizi söylücem bidaha bişey derse
Çirkin bulmuş vay anasını, bende kıskandı zannettim sizi...
bundan sonra hiçbişeyini begenmicem görücek durduk yere sessizleşcem çok şey haketti oyavvv insan sevdiğinin kıyafetini hiç çirkin bulur mu? nasıl bir ironidir Allah aşkına.kıskansa daha iyiydi.bir de begenmiyorsan medenice söyle ne diye bunalıma giriyorsun.grçekten dengesizmiş
ilk defa böyle bi sebepten dolayı suratı asıldı demekki her zaman dört dörtlük olunmaya çalışılcak hala aklım almıyo bu saçmalıgı acayip zoruma gitti ayrılalım bile diyebilirimgiydigin kiyafete gore mi neşelenecekmiş
kiyafetim cirkin diye suratima bakmiyorsa begendigi bi elbisemi veririm alsin takilsin
gerçekten cok sacma sacma otesi hattailk defa böyle bi sebepten dolayı suratı asıldı demekki her zaman dört dörtlük olunmaya çalışılcak hala aklım almıyo bu saçmalıgı acayip zoruma gitti ayrılalım bile diyebilirim
cemil ipekçi bile bunu yapmazdıgerçekten cok sacma sacma otesi hatta
kiyafetin acik falan olsa neyse
zevkine hitap etmedi diye surat asicak
cemil ipekciyle mi berabersin acaba
tartışma yokki canım daha dogrusu ben bagırdım çagırdım o hiçbişey demedi abartıyosun dedi sadecekendisi mdacı mı?kusura bakma ama sanki bu adamın tahtaları eksik..yada bahaneyle tartışmak için yapmış olabilir..
ayril veya devam et demem, pek ayrinti bilmiyorum ama bazen tek bi hareket insanin moralini yerle bir ediyor.. boyle tripkolik midir hep?o kadar sinir oldumki kaldırdım en derinlere
offf demeyin öyle evlilikten zaten korkuyodum iyice korkmaya başladım
aksine çok neşelidir gülmeyi güldürmeyi sever hiç anlamlandıramadım bu hareketiniayril veya devam et demem, pek ayrinti bilmiyorum ama bazen tek bi hareket insanin moralini yerle bir ediyor.. boyle tripkolik midir hep?
beden dılı okuyamadıgını konusarak ıfade etmesını soyle canım.kıskanmıs bellıDün akşam iş çıkışı erkek arkadaşımla buluştuk.Avm ye gittik benim ayakkabıya ihtiyacım vardı neyse onu aldık gezdik biraz.Sonra biyerde oturduk yemek yemek için.Ben montumu çıkardım oturdum.Gayet keyifliydik sonra bunun bianda suratı düştü,önündekilerle ilgilenmeye başladı,yüzüme bile bakmıyodu.Bende ne olduğunu anlamadım ben daha çok düşürdüm suratımı hiçbişey yiyemedim, kalkıp gitmememk için zor tuttum kendimi.Neyse kalktık ordan ben metroya binip gidicem eve dedim,oda olurmu öyle şey ben seni ne zaman yalnız gönderdim eve dedi iyi dedim bindik.Sonra açık açık konuşcam dedi o üstüne giydiğin ne allah aşkına sen sade bi kızsın hiç beğenmedim dedi.Bende bumuydu yemekte yüzüme bakmama nedenin dedim oda evet dedi.Bidaha bunu giymeni istemiyorum demen yeterliydi çocuk gibi surat asman hiç hoş olmadı dedim.Ya resmen giydiğim şeyden dolayı benden soğuyo şaka gibi.8 aydır giydiğim herşeyi beğendinde bikere beğenmedin diye böylemi olduk dedim, kapıyı öyle bi hızla çarptımki oh olsun.Eve gelip sinirimden ağladım normalde dengesiz biri demezdim ama gerçekten dengesizmiş.
yok canım ya kıskançlık degil bildigin begenmedibeden dılı okuyamadıgını konusarak ıfade etmesını soyle canım.kıskanmıs bellı
acık geldı dıle mı getıremedı acaba begenmedıysede ne anlar o kız işinden ne karısır sankı degısıkyok canım ya kıskançlık degil bildigin begenmedi
çeşit çeşit işte bunlar işte biliyosun akşamımı mahvettiacık geldı dıle mı getıremedı acaba begenmedıysede ne anlar o kız işinden ne karısır sankı degısık
tepkını koymusun kıyamam canım bı daha ustune dusmeyen seylere yorum getıremezçeşit çeşit işte bunlar işte biliyosun akşamımı mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?