Sinir bozan erkek arkadaş

beni üzdün diyorum hala diyoki giymeseydin sende onu..adam benim öyle bişey giyecegime ihtimal bile vermemiş demekki..bu yaptıgı çok büyük saçmalıktı dediğinizi söylücem bidaha bişey derse
Yok canım, daha mental olarak gelişmemiş... Sorunları saçma sapan davranarak değil, konuşarak tatlı tatlı çözebilmek varken çocuk gibi davranıyor... Yaptığı hatayı anlaması ve büyümesi için seni kaybetmesi mi lazım? Seni kaybetmekten hiç mi korkmuyor ki böyle davranabiliyor? Korkuyor gibi gelmiyor bana, bence o korkuyu onda yaratmanın zamanı gelmiş...

Çirkin bulmuş vay anasını, bende kıskandı zannettim sizi...

yavvv insan sevdiğinin kıyafetini hiç çirkin bulur mu? nasıl bir ironidir Allah aşkına.kıskansa daha iyiydi.bir de begenmiyorsan medenice söyle ne diye bunalıma giriyorsun.grçekten dengesizmiş

yavvv insan sevdiğinin kıyafetini hiç çirkin bulur mu? nasıl bir ironidir Allah aşkına.kıskansa daha iyiydi.bir de begenmiyorsan medenice söyle ne diye bunalıma giriyorsun.grçekten dengesizmiş
bundan sonra hiçbişeyini begenmicem görücek durduk yere sessizleşcem çok şey haketti o

giydigin kiyafete gore mi neşelenecekmiş
kiyafetim cirkin diye suratima bakmiyorsa begendigi bi elbisemi veririm alsin takilsin

giydigin kiyafete gore mi neşelenecekmiş
kiyafetim cirkin diye suratima bakmiyorsa begendigi bi elbisemi veririm alsin takilsin
ilk defa böyle bi sebepten dolayı suratı asıldı demekki her zaman dört dörtlük olunmaya çalışılcak hala aklım almıyo bu saçmalıgı acayip zoruma gitti ayrılalım bile diyebilirim

ilk defa böyle bi sebepten dolayı suratı asıldı demekki her zaman dört dörtlük olunmaya çalışılcak hala aklım almıyo bu saçmalıgı acayip zoruma gitti ayrılalım bile diyebilirim
gerçekten cok sacma sacma otesi hatta
kiyafetin acik falan olsa neyse
zevkine hitap etmedi diye surat asicak
cemil ipekciyle mi berabersin acaba

kendisi modacı mı?kusura bakma ama sanki bu adamın tahtaları eksik..yada bahaneyle tartışmak için yapmış olabilir..

Son düzenleme:
beden dılı okuyamadıgını konusarak ıfade etmesını soyle canım.kıskanmıs bellı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…