- Konu Sahibi homesweethome3
erkeklerin bu tarz surat asmalarından nefret ederim tepkinizi koymanız iyi olmus bir daha aynısını tekrarlamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında hafiften hoşuna gitmiş bu senin. yoksa şu cümleyi kullanmazdın "Bidaha bunu giymeni istemiyorum demen yeterliydi çocuk gibi surat asman hiç hoş olmadı dedim." O da seni kıskanmış. Dengesizlik göremedim ben. Sorun ne?Dün akşam iş çıkışı erkek arkadaşımla buluştuk.Avm ye gittik benim ayakkabıya ihtiyacım vardı neyse onu aldık gezdik biraz.Sonra biyerde oturduk yemek yemek için.Ben montumu çıkardım oturdum.Gayet keyifliydik sonra bunun bianda suratı düştü,önündekilerle ilgilenmeye başladı,yüzüme bile bakmıyodu.Bende ne olduğunu anlamadım ben daha çok düşürdüm suratımı hiçbişey yiyemedim, kalkıp gitmememk için zor tuttum kendimi.Neyse kalktık ordan ben metroya binip gidicem eve dedim,oda olurmu öyle şey ben seni ne zaman yalnız gönderdim eve dedi iyi dedim bindik.Sonra açık açık konuşcam dedi o üstüne giydiğin ne allah aşkına sen sade bi kızsın hiç beğenmedim dedi.Bende bumuydu yemekte yüzüme bakmama nedenin dedim oda evet dedi.Bidaha bunu giymeni istemiyorum demen yeterliydi çocuk gibi surat asman hiç hoş olmadı dedim.Ya resmen giydiğim şeyden dolayı benden soğuyo şaka gibi.8 aydır giydiğim herşeyi beğendinde bikere beğenmedin diye böylemi olduk dedim, kapıyı öyle bi hızla çarptımki oh olsun.Eve gelip sinirimden ağladım normalde dengesiz biri demezdim ama gerçekten dengesizmiş.
sanırım beklediği şey çıkmayınca rahatlamış, sonra da kaprisi basmışMerak ettim, o suratını asınca siz ne düşünüp suratınızı astınız?
aynen çok fazla bu tarz benim izlemiş galibaKıskanmış olabilir cidden. Bunu da söylemeyi gururuna yedirememiştir. Beğenmemekten dolayı surat asan erkek ben de duymadım Cemil İpekçi mi sanıyor kendini acaba
o kadar sinirliyimki aradı az önce bağırdım çağırdım yüzüne kapattım böyle bişey görmedim ben ya hayatımdaerkeklerin bu tarz surat asmalarından nefret ederim tepkinizi koymanız iyi olmus bir daha aynısını tekrarlamaz
kendi gidip saçmasapan şeyler begeniyo ben gülüp geçiyorum kırk yılın başı tarzımın dışında bişey giyindim diye olay olduKıskanmış olabilir cidden. Bunu da söylemeyi gururuna yedirememiştir. Beğenmemekten dolayı surat asan erkek ben de duymadım Cemil İpekçi mi sanıyor kendini acaba
öyle gergin bi hava oluştuki sormadım bende astım suratımı..sonra telefonda öyle dedi zaten söylesem daha çok üzülürdün dedi bende iyiki söylemedin olanlara bak dedimAşırı alıngan davranıyosunuz. 8 aydır beğeniyomuş bugün beğenmemiş gayet normal sizde onun giydiğini beğenmeyebilirdiniz. Surat asması da söyleyip sizin moralinizi bozmak istemeyişidir diye düşünüyorum tepkinizi ölçememiş olabilir. Sonuçta daha 8 aydır tanıyosunuz. Sorsaydınız keşke bişey mi oldu da bana bakmıyosun diye? Yüzünüze bakmayan biri sizin surat astığınızı da göremez ki
o kadar sinirliyimki aradı az önce bağırdım çağırdım yüzüne kapattım böyle bişey görmedim ben ya hayatımda
hiç hoşuma gitmedi o an kalkıp gidecektim..işte bu durum farklı kıskançlık degil açık açık yakıştırmadıgını söyledi bende onun için dedim sonuçta begenmedigi bişeyi onun yanında ikinci defa giymezdimaslında hafiften hoşuna gitmiş bu senin. yoksa şu cümleyi kullanmazdın "Bidaha bunu giymeni istemiyorum demen yeterliydi çocuk gibi surat asman hiç hoş olmadı dedim." O da seni kıskanmış. Dengesizlik göremedim ben. Sorun ne?
normalde surat asan biri degil yani benimle ilgili bi mevzu oldugunu anladım ama çok gergin bi ortam oldu sormadım sustum bende nerden bileyim kıyafet olacagınıMerak ettim, o suratını asınca siz ne düşünüp suratınızı astınız?
sagol canım aynı düşüncelerimi yazmışsınKonuyu okudugumda kıyafetinin açıklıgından dolayı surat asti sandım ama begenmedigi icin surat asmasi ne kadar sacma bir sey ya.O ne oyle ya begenmediysen begenmedin.Surat asmak ne tur bir sacmalik.Sevgilini asiri simarik buldum.
kaldırdım dolabın derinliklerine bidahada giymem halbuki çok hoş bişeydi sadece benim tarzım dışı bişeydi..begenmezse begenmesin kendisinide ben begencekmiyim bakalım bundan sonraneyini beğenmemiş ...modacı kesildi başına...
bence kıskandı,çok yakıştırdı...
ne giydin kız hele at bi foto...
beğenmedim diye yüz asan erkek bilmiyorum ben...
neyini yakıştırmamış?hiç hoşuma gitmedi o an kalkıp gidecektim..işte bu durum farklı kıskançlık degil açık açık yakıştırmadıgını söyledi bende onun için dedim sonuçta begenmedigi bişeyi onun yanında ikinci defa giymezdim
normalde surat asan biri degil yani benimle ilgili bi mevzu oldugunu anladım ama çok gergin bi ortam oldu sormadım sustum bende nerden bileyim kıyafet olacagını
evet kıskanmadı ve gerçekten çok komik şaka gibi yaneyini yakıştırmamış?
1. açık mı?
2. renk uyumsuz?
3. yaşına uygun değil?
4. kıyafeti beğenmedi?
kıskanmadıysa hepsi birbirinden komik nedenler.
bluz önü biraz süslü bişeydi ben hep sade giyinirim aksesuarla hareket katmaya çalışırım,o montu çıkardım beyfendinin suratı düştü keşke konuşsaydı suratsız durmak yerinebluzu merak ettim
çocukça davranmış ama beğenmediyse de şaka yollu "bu ne yahu tarzının dışında" falan diyebilirdi.
çok haklısınız şunu bile yazmak gelmiyo içimden aradığında bağırıp kapatıyorum suratınaValla cok ilginc. Senin bedeninde boyle tahakküm kurmaya calismasi cok rahatsizlik verici. Ne giydigin yalnizca seni ilgilendirir. Lutfen alttan falan alma, sonra cok pisman olacaksin bu kadar yumusak baslilikla.
''Ne giyecegime ben karar veririm, tarzimi begenmiyorsan bir sure gorusmeyelim.'' yaz bak nasil yola geliyor.
Bagirma, yok yere kin gutmeyin birbirinize. ''Cool ol.'' Hani sen benim umrumda bile degilsin havalarinda ol biraz. Kaybetme korkusu olsun, seni ciddiye alir o zaman. Sogukkanli, kibar ama ayni zamanda da mesafelii magrur yanitlar ver.:)çok haklısınız şunu bile yazmak gelmiyo içimden aradığında bağırıp kapatıyorum suratına
yok anacım mevzu gerçekten o kıyafeti şık bulmaması olsaydı bile "tamam bidaha giymem" dememelisin zaten. onu beğenmişsin giymişsin ona ne yaDün akşam iş çıkışı erkek arkadaşımla buluştuk.Avm ye gittik benim ayakkabıya ihtiyacım vardı neyse onu aldık gezdik biraz.Sonra biyerde oturduk yemek yemek için.Ben montumu çıkardım oturdum.Gayet keyifliydik sonra bunun bianda suratı düştü,önündekilerle ilgilenmeye başladı,yüzüme bile bakmıyodu.Bende ne olduğunu anlamadım ben daha çok düşürdüm suratımı hiçbişey yiyemedim, kalkıp gitmememk için zor tuttum kendimi.Neyse kalktık ordan ben metroya binip gidicem eve dedim,oda olurmu öyle şey ben seni ne zaman yalnız gönderdim eve dedi iyi dedim bindik.Sonra açık açık konuşcam dedi o üstüne giydiğin ne allah aşkına sen sade bi kızsın hiç beğenmedim dedi.Bende bumuydu yemekte yüzüme bakmama nedenin dedim oda evet dedi.Bidaha bunu giymeni istemiyorum demen yeterliydi çocuk gibi surat asman hiç hoş olmadı dedim.Ya resmen giydiğim şeyden dolayı benden soğuyo şaka gibi.8 aydır giydiğim herşeyi beğendinde bikere beğenmedin diye böylemi olduk dedim, kapıyı öyle bi hızla çarptımki oh olsun.Eve gelip sinirimden ağladım normalde dengesiz biri demezdim ama gerçekten dengesizmiş.
kıskançlık sandıydım ilk okuduğumdasaçmasapan davrandı resmen
evet çok komik şu olayla ilgili sıfat bile bulamıyorum dedim,normalde giydiğim şeyleri çok beğenir bunu 4-5 yıl önce almıştım değişiklik olsun diye giyineyim dedim ilk defa giymez olaydım