Sınıftaki Simav'lı çocuk

Cocugun sevgilisinin arkadaşlarına ulaşmayı denesen?
Belki ağızlarından laf alırsın.

Simavlı oluşunun konuyla ilgisi ne bilmiyorum ama bence yalan söylüyor hiç güvenilir gelmedi.
Kızı tanıyor musun arkadaşları ne diyor bu duruma sor soruştur inceden
Onun demesiyle inanma
konuyla ilgisi yok aslında sadece başlığı öyle yazmış bulundum çağrışım gibi düşünün
çaktırmadan soruşturmam lazım şimdi yarın ders var sınıfta bir araya gelicez sizce yüz yüzeyken de konusunu açsam mı ? ya da hiç konusunu açmasam ve gayet normal davransam ?

Tekrar söylüyorum MilkCoffe ve arkadaşları sosyolojik bir vakadır. İncelenmeli.

Simava gidip yerinde arastir derim.
Ay dur kiz insallah cocuklan sefkili olup ayni eve fln cikarsiniz da oda arkadaslarindan da kurtulursun
Ay hadi kismet sonra gelsin sefkilim sunu dedi bunu dedi konulari. Bize de degisiklik olur hem

Üzümü ye bağını sorma
kahkaha attıııımmm. çok yaşa güzel yaşa

Milk oda arkadaslarina atar yapacagina gelip burda atar yapiyomuss. E herkes oda arkadasi diil ki bakma yine iyi sabrediyolar ha.
evet ben bugün diğer konusunda bayağı çemkirdim ama kaynanasına çemkiremeyen boş insanlarız ya biz beni kaale almadı. cevap bile vermedi..

kahkaha attıııımmm. çok yaşa güzel yaşa

evet ben bugün diğer konusunda bayağı çemkirdim ama kaynanasına çemkiremeyen boş insanlarız ya biz beni kaale almadı. cevap bile vermedi..
Ya niye cemkiriyonuz iki paralik eglencemiz var surda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…