Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da bi seçenek, teşekkür ederim tavsiyeniz içinCocugun sevgilisinin arkadaşlarına ulaşmayı denesen?
Belki ağızlarından laf alırsın.
Hayat zor ya.Bence Milk siteyi yeni keşfetti yoksa amanın düşünmek bile istemiyorum ilk seneden anlatmaya başlardı
Obsesif takıyor böyle işte.
Hayır o takıyorda bizim günahımız ne
konuyla ilgisi yok aslında sadece başlığı öyle yazmış bulundum çağrışım gibi düşününSimavlı oluşunun konuyla ilgisi ne bilmiyorum ama bence yalan söylüyor hiç güvenilir gelmedi.
Kızı tanıyor musun arkadaşları ne diyor bu duruma sor soruştur inceden
Onun demesiyle inanma
bu da bi seçenek, teşekkür ederim tavsiyeniz için
Üzümü ye bağını sormaMilk banlanmış hayırdır
Milk oda arkadaslarina atar yapacagina gelip burda atar yapiyomuss. E herkes oda arkadasi diil ki bakma yine iyi sabrediyolar ha.Milk banlanmış hayırdır
Kütahya nın ilçesiiSimav ne?
kahkaha attıııımmm. çok yaşa güzel yaşaÜzümü ye bağını sorma
evet ben bugün diğer konusunda bayağı çemkirdim ama kaynanasına çemkiremeyen boş insanlarız ya biz beni kaale almadı. cevap bile vermedi..Milk oda arkadaslarina atar yapacagina gelip burda atar yapiyomuss. E herkes oda arkadasi diil ki bakma yine iyi sabrediyolar ha.
Ne diye belirtmiş acabaKütahya nın ilçesii
Ya niye cemkiriyonuz iki paralik eglencemiz var surdakahkaha attıııımmm. çok yaşa güzel yaşa
evet ben bugün diğer konusunda bayağı çemkirdim ama kaynanasına çemkiremeyen boş insanlarız ya biz beni kaale almadı. cevap bile vermedi..
anaacımm üstüne kız geldi bu konuyu açtı. azimli yanii anlatacak o derdiniYa niye cemkiriyonuz iki paralik eglencemiz var surda