çok iyiydi yaBence çocuğa inan,sevgili olun,zamanını sevgilinle geçir.Oda arkadaşlarında bir rahat nefes alsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyiydi yaBence çocuğa inan,sevgili olun,zamanını sevgilinle geçir.Oda arkadaşlarında bir rahat nefes alsın
Sakın inanma bir de soruyorsun... çocuk simavlıymış tehlikenin farkında mısın??? kesin yalan söylüyor, mesafeyi bırak hayatından tamamen cıkarmalısın cunku cocuk simavlı sonucta. simavlı... anlatabiliyor muyum simavlı yani....
simavlı değildir oSimavlı ise iş değişir tabi
ÖldümmmSimav’ın ovansında
Su durmaz kovasında
Yârim aklıma geldi
Yurt odasında
Al sana benden bi Simav manısı :)
Hayır ben de eğitim fakültesi öğrencisiyim, bir sürü projesiydi, ödeviydi falan oluyor. Arkadaşları dert edecek zaman kalmıyor, bu kız nasıl zaman buluyor. Üstelik son sınıf, bizde son sınıf staj var, gidip okullarda gözlem yapılır, raporuydu falandı bir sürü iş olmalı. Gerçi ben daha ikinci sınıfım amaAllah ım okulun bitmesine daha ne kadar kaldı acaba ya. Tüm okulu dinlicez gibime geliyor tolin im.
mrb bayanlar içimi dökmek istiyorum hemen konuya gireyim. bizim sınıfta Simav'lı bi çocuk var biz bir süredir bununla konuşuyoruz. sınıfta sürekli yanıma oturuyor falan face'den mesaj atıyor bazen telefondan mesaj atmalar falan derken ben bundan biraz hoşlanmaya başladım açıkçası. birkaç arkadaşıma söyledim bana biraz bekle bu çocuğun sana ilgisi var bi süre sonra açılabilir falan dediler. neyse ben de akışına bıraktım falan böyle çocuk her sabah günaydın her gece iyi geceler mesajları falan atıyor hatta bugün de attı. fakat ben bununla ilgili bişey öğrendim kendisinin galiba sevglisi varmış. ve şu an inanılmaz kötü hissediyorum sevgilisi olan bir erkek bana karşı anormal ilgi gösteriyor, ben okula gitmediğimde arıyor neden gelmediğim soruyor, hatta kendisi ikinci öğretim olmasına rağmen ben 1. öğretim olduğum için benle beraber derslere giriyor ve seni görmek için geliyorum okula falan bile diyor. ama bu sabah öğrendim ki galiba sevgilisi var hatta sevgilisinin facebook hesabını buldum kızın profil resminde ikisinin sarılmış fotoğrafı falan var ama kendi profiline bakınca kızdan eser yok. kendisine sordum, sevgili konusunu tekrar açtım ve kızın profilini sordum, şu an çocukla sadece arkadaş olduğumuz için arkadaş edasında sordum, işte bu senin sevgilin mi falan diye gayet normal bi şekilde. o da lafı telefonda hiç gevelemeden o benim eski sevgilim dedi. söylediğine göre kız hala daha barışmak istiyormuş, 6-7 ay önce ayrılmalarına rağmen kız çevresine bile biz hala birlikteyiz diyormuş, rahatsız etmeye devam ediyormuş, whatsapp'ta bile beraber çekildikleri resimleri profil resmi yapıyormuş falan. ben çok önemsemiyorum onu bizim ilişkimiz bitti ama o kabullenmek istemiyor, anlaşamadık ve ayrıldık ama o hala barışmak istiyor falan dedi. şu an ne düşüneceğimi bilemiyorum yalan mı söylüyor doğru mu ? bilmiyorum. çok üzüldüm açıkçası sizce onu tamamen hayatımdan çıkarmalı yada mesafe koymalı mıyım ? ya da ona inanmalı mıyım ?
yanlışlıkla bir tane daha açtım aynı konudan tamamen hata yaniİki defa ayni konuyu acmissiniz..
Konunuza gelince bunu Simav'li çocuğa sormaya ne dersiniz?
Simav'li oldugunu neden vurguladin anlamadim?
Simav ne alaka?
Veeeee Milkcoffe arkadaşımız o eşsiz konularından bırısı daha, sana bi sorum olucu;
Simavlı çocuk demişsin ne alaka ?
simav diye özellikle belirtmek istemedim aslında ama başlığı öyle yazmış bulundum yani adına X falan demektense o bana hep Simav'ı ve Simav bana hep onu çağrıştırdığı için öyle yazmış bulundum özel bi nedeni yok yani siz onu Ahmet, Mehmet felan gibi düşünün öyle yazmış bulundumSimavli diye belirtmenin amaci nedir?
danışmak istedim sadece kötü bişi olduğunu düşünmüyorum bi kere çok canım yandı tekrar yansın istemem o yüzden temkinli olmak isterim. evet pek içime sinmedi açıkçasıkız biraz kendi düşüncelerini ön plana al. adım atsan "doğru adım mı" diye konu açacaksın nerdeyse :) gerçi yanlış bişey değil fikir almak istemen ama sürekli sorun varmış gibi hissettiriyorsun.
konuya gelince de uzak dur. hem içine de sinmemiş zaten
bunaldıysanız bu beni alakadar etmiyor zorla okutup yorum yaptırmıyorlar.Arkadaş temalı bir konu sandım valla
Ya onu bunu bırak da sade bu konu değil birçok konunda aşırı takıntı söz konusu. Valla ömrün törpülenir, çabuk çökersin bu kadar düşünce ile.
Kafanın içi dedikodu kazanından hallice, gün gün gelip dert konusu açıyorsun. Bu iyi değil, akışına bırak ya, ne olacak sanki, dedi ki demiş ki, öyleydi böyleydi derken böyle ömür mü geçer ya, üff ben bile bunaldım senin yerine.
Öyle dediyse, başka sabıkası da yoksa bir şans ver, ama yine de temkinli ol olsun bitsin. Yanlışını görürsen de gerekeni yaparsın. Neticede üçüncü dünya savaşı falan çıkmayacak sonunda.
güvenim çok sarsıldı zaten canım sıkıldı yani hiç adının a'sını anmış değil bilemiyorum kzın benden haberi var mı... çok duyuyoruz öyle bi de erkeklerin yedekte tutma huyu da var ya haniKonu sahibi Simav'li cocuga sorun.. Benim aklıma" o kizin sizden haberi mi var?" Bilerek mi yapıyor. Simavli çocuğa hemen güvenme derim. Üzülen sen olursun yoksa.
teşekkür ederim tavsiyeniz içinErkek milletine pek güven olmaz sen mesafeni koru.
oda arkadaşlarım gayet rahatÇocuğa inan birlikte olun oda arkadaşların rahat etsin dicem ama bu sefer sevgilisini benimle aldatmış diye konular açmanı istemiyorum
o da beni düşündürüyor işte eğer gerçekten dediği gibiyse iş sıkıntılı yani sürekli rahatsız eden bi eski sevgili sorununu kim ister kiÖncelikle yakanı yurttan kurtarabilmiş olmana çok sevindim milk.
Yalan söylediğini düşünmüyorum. Bu kolay kolay söylenmeye cesaret edilebilecek bi yalan değil çünkü. Ama şunu söyleyebilirim ki bu çocukla bi birlikteliğin olursa eski sevgilisiyle alakalı çok sıkıntı yaşarsın. Kız manyak gibi bi şeymiş çünkü.
bizde de hepsi var hepsine yetişiyorum yani benim derdim sizi neden geriyor anlamış değilim yazmazsın zaman harcamazsın olur biter senin zamanın çok herhalde ki burada kendine göre saçma bulduğun bir konuya yorum yazıyorsun bana göre hava hoş, görmezden gelirim olur biterHayır ben de eğitim fakültesi öğrencisiyim, bir sürü projesiydi, ödeviydi falan oluyor. Arkadaşları dert edecek zaman kalmıyor, bu kız nasıl zaman buluyor. Üstelik son sınıf, bizde son sınıf staj var, gidip okullarda gözlem yapılır, raporuydu falandı bir sürü iş olmalı. Gerçi ben daha ikinci sınıfım ama
Evet gerçekten çok sıkıntılı olur. Hatun sana bile sarabilir.yanlışlıkla bir tane daha açtım aynı konudan tamamen hata yani
simav diye özellikle belirtmek istemedim aslında ama başlığı öyle yazmış bulundum yani adına X falan demektense o bana hep Simav'ı ve Simav bana hep onu çağrıştırdığı için öyle yazmış bulundum özel bi nedeni yok yani siz onu Ahmet, Mehmet felan gibi düşünün öyle yazmış bulundum
danışmak istedim sadece kötü bişi olduğunu düşünmüyorum bi kere çok canım yandı tekrar yansın istemem o yüzden temkinli olmak isterim. evet pek içime sinmedi açıkçası
bunaldıysanız bu beni alakadar etmiyor zorla okutup yorum yaptırmıyorlar.
emin değilim bi an güvenim sarsıldı sanırım daha önce canım yandı tekrar yansın istemem açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum
güvenim çok sarsıldı zaten canım sıkıldı yani hiç adının a'sını anmış değil bilemiyorum kzın benden haberi var mı... çok duyuyoruz öyle bi de erkeklerin yedekte tutma huyu da var ya hani
teşekkür ederim tavsiyeniz için
oda arkadaşlarım gayet rahat
istediğim konuyu açarım zorla mı okutup yorum yaptırıyoruz ? madem beğenmyorsunuz neden yorum yapmak için zaman harcıyorsunuz ? ben beğenmediğim birşey için saniyemi bile harcamam sizde bi çelişki var
o da beni düşündürüyor işte eğer gerçekten dediği gibiyse iş sıkıntılı yani sürekli rahatsız eden bi eski sevgili sorununu kim ister ki
haklısınız sanırım bir sürü sıkıntı sonra uğraş durEvet gerçekten çok sıkıntılı olur. Hatun sana bile sarabilir.
Çocuğun yalan söyleme ihtimalinden değilde o kızın çok büyük karın ağrısı yaratacağını düşündüğüm için bence uzak dur derim.
yanlışlıkla bir tane daha açtım aynı konudan tamamen hata yani
simav diye özellikle belirtmek istemedim aslında ama başlığı öyle yazmış bulundum yani adına X falan demektense o bana hep Simav'ı ve Simav bana hep onu çağrıştırdığı için öyle yazmış bulundum özel bi nedeni yok yani siz onu Ahmet, Mehmet felan gibi düşünün öyle yazmış bulundum
danışmak istedim sadece kötü bişi olduğunu düşünmüyorum bi kere çok canım yandı tekrar yansın istemem o yüzden temkinli olmak isterim. evet pek içime sinmedi açıkçası
bunaldıysanız bu beni alakadar etmiyor zorla okutup yorum yaptırmıyorlar.
emin değilim bi an güvenim sarsıldı sanırım daha önce canım yandı tekrar yansın istemem açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum
güvenim çok sarsıldı zaten canım sıkıldı yani hiç adının a'sını anmış değil bilemiyorum kzın benden haberi var mı... çok duyuyoruz öyle bi de erkeklerin yedekte tutma huyu da var ya hani
teşekkür ederim tavsiyeniz için
oda arkadaşlarım gayet rahat
istediğim konuyu açarım zorla mı okutup yorum yaptırıyoruz ? madem beğenmyorsunuz neden yorum yapmak için zaman harcıyorsunuz ? ben beğenmediğim birşey için saniyemi bile harcamam sizde bi çelişki var
o da beni düşündürüyor işte eğer gerçekten dediği gibiyse iş sıkıntılı yani sürekli rahatsız eden bi eski sevgili sorununu kim ister ki
Bence Milk siteyi yeni keşfetti yoksa amanın düşünmek bile istemiyorum ilk seneden anlatmaya başlardıHayır ben de eğitim fakültesi öğrencisiyim, bir sürü projesiydi, ödeviydi falan oluyor. Arkadaşları dert edecek zaman kalmıyor, bu kız nasıl zaman buluyor. Üstelik son sınıf, bizde son sınıf staj var, gidip okullarda gözlem yapılır, raporuydu falandı bir sürü iş olmalı. Gerçi ben daha ikinci sınıfım ama