mrb bayanlar içimi dökmek istiyorum hemen konuya gireyim. bizim sınıfta Simav'lı bi çocuk var biz bir süredir bununla konuşuyoruz. sınıfta sürekli yanıma oturuyor falan face'den mesaj atıyor bazen telefondan mesaj atmalar falan derken ben bundan biraz hoşlanmaya başladım açıkçası. birkaç arkadaşıma söyledim bana biraz bekle bu çocuğun sana ilgisi var bi süre sonra açılabilir falan dediler. neyse ben de akışına bıraktım falan böyle çocuk her sabah günaydın her gece iyi geceler mesajları falan atıyor hatta bugün de attı. fakat ben bununla ilgili bişey öğrendim kendisinin galiba sevglisi varmış. ve şu an inanılmaz kötü hissediyorum sevgilisi olan bir erkek bana karşı anormal ilgi gösteriyor, ben okula gitmediğimde arıyor neden gelmediğim soruyor, hatta kendisi ikinci öğretim olmasına rağmen ben 1. öğretim olduğum için benle beraber derslere giriyor ve seni görmek için geliyorum okula falan bile diyor. ama bu sabah öğrendim ki galiba sevgilisi var hatta sevgilisinin facebook hesabını buldum kızın profil resminde ikisinin sarılmış fotoğrafı falan var ama kendi profiline bakınca kızdan eser yok. kendisine sordum, sevgili konusunu tekrar açtım ve kızın profilini sordum, şu an çocukla sadece arkadaş olduğumuz için arkadaş edasında sordum, işte bu senin sevgilin mi falan diye gayet normal bi şekilde. o da lafı telefonda hiç gevelemeden o benim eski sevgilim dedi. söylediğine göre kız hala daha barışmak istiyormuş, 6-7 ay önce ayrılmalarına rağmen kız çevresine bile biz hala birlikteyiz diyormuş, rahatsız etmeye devam ediyormuş, whatsapp'ta bile beraber çekildikleri resimleri profil resmi yapıyormuş falan. ben çok önemsemiyorum onu bizim ilişkimiz bitti ama o kabullenmek istemiyor, anlaşamadık ve ayrıldık ama o hala barışmak istiyor falan dedi. şu an ne düşüneceğimi bilemiyorum yalan mı söylüyor doğru mu ? bilmiyorum. çok üzüldüm açıkçası sizce onu tamamen hayatımdan çıkarmalı yada mesafe koymalı mıyım ? ya da ona inanmalı mıyım ?