• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınıfı geçenler ne olur yardım edin

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
sınıfı geçen arkadaşlar nasıl çalıştınız ben çalışıyorum ama çıkmış sınav soruları ile hiç karşılaşmadım ne olur bana yardım edin ne yapmalıyım nereye çalışmalıyım

Azracığım ben bu sene mezun oldum.ışletme idi bölümüm
Nasıl çalıştın dersen yardımcı kitaplar var onlardan çalıştım.
Geçmiş yıl sorularının sınavlarda çıktığını ilk kez bu yıl öğrendiM.
Onlara çalış bir de.Gerçekten de çıkıyor.
Dersaneye hiç gitmedim ama onların çözdüğü testler var kesinlikle onlardan da çıkıyor.

azra ben murat yayınlarından kısa notlar tuttum.murat yayınlarınının soru kitabını ve geçmiş yıl sorularını çözerek maliye 4 oldum .Allah yardımcın olsun

bende yüksek puanla halkla ilişkilerden mezun oldum murat yayınlarından ve çıkmış sorulardan çalışmıştım..bu yıl da işletmeden yola devammm

bende murat yayınları ve karacanın nokta atıs sorularına calıstım
ayrıca özet cıkararak calısmak daha iyi oluyor benim için
işletme 3 e gectim çok şükür darısı bitirmeye

Canım ben de onur belgesiyle bu sene mezun oldum işletmeden.
Bir dershaneye kayıt yaptırdım ama derslere katılamadım pek.Yine de hocaların konu ile ilgili verdiği fotokopileri aldım onlara çalıştım bir de geçen yılların tüm sorularını defalarca çözdüm.
Sistemli çalışırsan yaparsın.
Sınava 2-3 hafta kala başlıyorum soruları çözmeye,önce 2004 den(2003 de olabilir hatırlayamadım şimdi)
bu yana çıkmış o dersle ilgili tüm soruları döküp her gün bir ders bitiriyorum.hepsi bitince başa dönüp dönüp her gün 2-3 dersi tekrar ediyorum.sınava girmeden önce de bakıyorum hep.Artık öyle bir noktaya geliyorum ki soruyu gördüğümde cevabı hatırlıyorum ama ezber yapmamak mantığını anlamak lazım.
Sınavlarda bu soruların içinden çok çıkıyor.Diğerlerini de zaten çalıştığın için çözebiliyorsun.Panik yapma işin sırrı o sorularda:)

hangi dersten takıldıysan o dersle ilgili kendine göre bir ip ucu bul ve zorlandıgın konunun aklına gelmesını sagla
ben murat yayınlarından calısıyorum..üniteyi sadece bir kez okuyorum ve testlerını cozuyorum ..ertesı gun aynı konuyu tekrar okuyorum yani tekrar edıyorum kısacası.
eger formuller varsa onları kucuk kucuk kagıtları yazıp ezberlıyorum (maliye 4 - finansal eko ) veya aklımda kalana kadar karalamalık bir yere defalaca yazıyorum
ve
özellıkle tekrarımı gece uyumadan önce yapıyorum

**tekrar önemli**

sonra cozdugum testin yanlısları varsa ve hep aynı hatayı yapıyorsan soru ve cvb ezberlıyorum (bazı dersler için)

azra sız ıktısat 3 snıfsınız dıkey gecısle mı yoksa 1.sınıftan acıkogretımlemı basladınız sadece bu sene mı zor geldı yanı iktisat 3 demı yapamadınız?tekrar mı olacak bu yıl hangı derslerınız kaldı ?

bende bu yıl ıktısat 3 sınfıım konuyu okuyup sonra test cozuyorum bazı derslerde ozet cıkartıyorum sozellerı mesela kucuk yapıskanlı kagıtlar var onlara yazıyorum cok onemlılerı bırde sayısallar ıcın de yontemım su cocukların yazı tahtası var ya bır kulac buyuklugunde onu astım cıvıye tahtadaymıs gıbı tekrar tekrar sayısal olanları cozuyorum

bende halkla ilişkilerden onur belgesi alarak mezun oldum bu sene.murat yayınlarının kitaplarını çalıştım açıköğretimin verdiği kitaplara hiç bakamdım bide 2003 yılından 2008 ytılına kadar çıkmış tüm sorulara çalıştım.düzenli çalışınca dershaneye gitmeye bile gerek kalmıyor.

bende bu sene çıkmış sorulara çalıştım son gün sınava girmeden önce bile göz attım ve başardım.muhakkak 2003 ten itibaren çıkmış soruları temin et ve sürekli tekrar et emin ol birçok soru aynı veya benzeri çıkacaktır.

Back