Sınıf Öğretmenleri

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
İlköğretimde 1 sınıftan başlayıp , 5 sınıfa kadar öğrencilerine eğitim
ve öğretim veren sınıf öğretmenlerinin soru , sorun ve cevaplarını bulabilecekleri bir forumdur... kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldiniz , sizden ve tüm öğretmen arkadaşlarımızdan yardım istiyorum... Bizim oğlumuz 1. sınıfta yılbaşı için sınıfta ne gibi sürprizler yapılabilir siz bizi bilgilendirirmisiniz?...
Sınıf Temsilcisiyim çünkü... ne yapılabilir?... şimdiden teşekkürler...

valla sürpriz değil ama ben o gün için anneleri cağırcam pasta börek yapıp gelcekler...cocuklar da ailelerine yılbası kartları hazırlıyorlar ve süslü bir kutu yapıyorlar içine koymak için.onları vericekler...öyle eğleneceğiz.malum köy okuluyum ancak bu kadar oluo...

valla sürpriz değil ama ben o gün için anneleri cağırcam pasta börek yapıp gelcekler...cocuklar da ailelerine yılbası kartları hazırlıyorlar ve süslü bir kutu yapıyorlar içine koymak için.onları vericekler...öyle eğleneceğiz.malum köy okuluyum ancak bu kadar oluo...

güzel ben beğendim bunu yerimseniben

benim de aklıma süpriz gelmiyor, ben de 1. sınıfı okutuyorum o kadar yoğunum kii yılbaşı çekilişi yapacaktım bak onu bile unuttum, şi,mdi aklıma geldi neyse yarın yapayım

biizmokulda yarın pasta börek getiirp yeni yılı kutlayacaklar,

sınıfında kaynaştırma öğrencisi olan var mı zorluklarından bahsedebilir mi?

benim de aklıma süpriz gelmiyor, ben de 1. sınıfı okutuyorum o kadar yoğunum kii yılbaşı çekilişi yapacaktım bak onu bile unuttum, şi,mdi aklıma geldi neyse yarın yapayım

biizmokulda yarın pasta börek getiirp yeni yılı kutlayacaklar,

Harikasınız , karne günü neler yaptınız ?... Ve biz 1. sınıf velilerine ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz tatilde neler yapalım çocuklarımızla , şimdiden teşekkürler...

kaydirigubbakcemile3

Ne kadar az kişiymişiz.Her zamanki gibi gene bi araya gelememişiz....Ya biz niye böyleyiz.Bakın doktora,polise ,askere,tekel işçisine birbirlerine nasıl arka çıkıp kolluyorlar biz bi forumda bile toplanamıyoruz....

Back