İlköğretim Yorum ve Soruları SINIF ÖĞRETMENLERİ BİR BAKIN LÜTFEN..

elifsuu21

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
21
4
8
29
MERHABA :) BEN SINIF ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUM.. BENİM DEĞERLER EĞİTİMİ DERSİM VAR VE BENİM KONUM SAYGI SAYGIYI MATERYALLE ÇOCUKLARA ANLATMAM GEREK. SİZDEN YARDIM İSTEYECEĞİM MATERYAL HAKKINDA FİKRİ OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ?

Bence çeşitli görselleri, karikatürleri kullanarak karton üzerinde kapaklı bir çalışma hazırlayabilirsin.
Kapak üzerinde ' Hayatını bize adayan anneme saygı duyuyorum'. yazar.
Kapak içinde bu resim olur mesela..

Diğer kapakta ' Bizlere emek veren öğretmenime saygı duyuyorum' yazar.
İçinde böyle bir resim olur.

Bu tarz örnekleri çoğaltabilirsin..

çok güzel bir şey bunu sunacağım ama bana bu materyal üzerinde oynatacağım bir oyun da olması lazım. yani elimdeki materyalle saygıyı anlatmam lazım materyal üzerinden oyun oynatarak. ama fikriniz güzelmiş çok teşekkür ederim..

Canım bunu çarkıfelek gibi bir materyal halinde düzenle o zaman çark dönsün.

Kalp şeklinde çerçeve içinde resimler değişsin.
Çark üzerine büyük harflerle saygı duyuyorum yaz.
Kalp içinde resimle birlikte cümlenin yarısı çıkıp, döndükçe değişsin..

Anlatabildim mi bilmiyorum :)

Bu tarz çark..

bir şey daha diyeceğim bu da çok sey istiyor diyeceksiniz belki ama daha bugün çark yaptılar. ama fikirleriniz güzel sınıf öğretmeni misiniz ?

bir şey daha diyeceğim bu da çok sey istiyor diyeceksiniz belki ama daha bugün çark yaptılar. ama fikirleriniz güzel sınıf öğretmeni misiniz ?

Evet :) Sınıf öğretmeniyim.
Tüh öncelikli davranmışlar..

O zaman yapboz yaptır..
Ya da kendin hazırla.

Mukavva renkli a4 yapıştırarak hazırlayabilirsin, üzerine dediğim cümle karşısına uygun resim gelecek şekilde.
Hem çocuk eşleştirme de yapmış olur oynarken Bu tarz..

evet bu da güzel :) farklılıklara saygı olarak bir oyun var mı peki aklınızda acaba ? bu arada tekrar teşekkür ederim :)

evet bu da güzel :) farklılıklara saygı olarak bir oyun var mı peki aklınızda acaba ? bu arada tekrar teşekkür ederim :)

Yerinde olsam bunu drama ile verir.

http://www.okuloncesi.net/etkinlik-havuzu/fen-etkinlik-planlari-11393.html#post21139

Ardından şöyle bir etkinlik yaptırırım..

Her çocuk el izini bir kağıda bırakır ve bir ağaç oluşur.

Farklıyız ama birbirimize saygı duyarız. Bir arada mutluyuz.

Şeklinde bir sonuca bağlayabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…