Sınıf ihtiyaçlarını nerden alabiliriz ? Maliyeti nedir? Fikir verir misiniz ?

okyanus-nehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2007
53
1
86
45
İstanbul
bu sene sınıfımıza projeksiyon aleti, perdesi,akıllı tahta , sıra vb ihtiyaçlarımızı almamız gerekiyor. bu konuda bana yardımcı olarsanız sevinirim. nerden aldıgınız , maliyeti vb seyler. şimdiden teşekkür ederim. iyi günler.

bizde aldık daha önce projeksiyo öğretmenler yönlendiriyo aslında. daha doğrusu firmalar okulları geziyor zaten satış yapmak için. akıllı tahta diye yazarsanız google bi kaç firma çıkıyor. ben geçen yıl görüşmüştüm gelip sunum yapmışlardı okulda ve sınıfta. ama not almadım firma ismini. bolca araştırıp gelip sunum yapmalarını isteyebilirsiniz genelde önce tanıtım yapıp sonra satış yapıyorlar. umarım yarrdımcı olabilimişimdir.

projeksiyonlar çok çauk bozuluyo yanlız. lambası falan çok sık patlıyor. biz 500 tl den fazla tamir parası vermişizdir sınıfça. sanırım tshibo markasını önermişti bize öğretmenimiz. eğer sorun çıkarmaya devam ederse değiştirip öle alalım demişti. son senemizdi zaten bizim idare ettik olanla..

tsk ederım arkadasım.ben arastırdım ama kafam karıstı bıraz. hanı dedım kı buradakı arkadaslardan onerı alayım daha garantı olsun. arastımaya dewam yapcak bısı yok.

tsk ederım arkadasım.ben arastırdım ama kafam karıstı bıraz. hanı dedım kı buradakı arkadaslardan onerı alayım daha garantı olsun. arastımaya dewam yapcak bısı yok.

evet sanırım öyle yapacaksın. bi de alan kullanan sınıflarla görüşün memnuniyetlerini öğrenmiş olursunuz. ben de görebilirsem bi arkadaşım var ona sorarım önerilerini aktarırım burdan.

kullanan sınıflarla gorustum fakat her kafadan ayrı ır ses cıktı. tam emın olmadım sımdı velılerden para toplanacak kotu bır sey alıpta 2 sene sonra tekrar para toplamamk ıcın ugrasuıyorm ıns . tez wakıtte hallederım. ıns . sende arkadasınla gorusup fıkrını soylersın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…