Kolay gelsin ve geçmiş olsun. Öğretmen olmamadan dolayı bilirim ki sorunlu olduğumuzdabizimle uğraşmak zordur. özellikle küçük yaş gruplarında daha da zor. meslektaşımın tavrından üzüntü duydum ama bazen olabiliyor böyle şeyler. Çocuğunuzun sınıf değiştirme durumuna gelince aynı okul içerisinde sınıf değiştirmenin bazı zorlukları vardır. Bu konuda başarılı olup sınıf değiştirseniz bile öğretmenler odasında sizin ve çocuğunuz hakkında şu anki öğretmeninizin verdiği bilgiler yeni öğretmende ön yargı oluşturabilir ki bu dönemin sonuna yaklaşırken hem çocuğunuzu hem sizi zorlar,alıştığı arkadaşlarından ayrılmak yeni sınıfa adapte olmak sorunların içinde olacaktır. milli eğitim hangi ildesiniz bilmiyorum ama veli şikaayetlerini ciddiye alır. benim naçizane tavsiyem sınıf değişiklşiğini yapacaksanızda tatil dönemi içinde yapmanız hem çocuğunuz hem sizin için ara verilmiş bir dönem olur belki yeni sınıfında yeni gelenlerle daha kolay anlaşabilir... eğer hemen yapacaksanızda öğretmeninizle sizin gibi sorunlar yaşayan velilerle birlikte idareye gitmeniz müdürün dikkatini çekebilir ve en azından diğer öğrenciler içinde iyileştirme adına adım atılmış olur. öğretmeninizle yaşadığınız sounlar adına üzüldüm ama yine de dialoğunuzu kopartmayınçocuğunuzun başarısı adına sakin bir ruh haliyle tekrar konuşmanızı tavsiye edebilirim... kolay gelsin...