Sınıf arkadaşımla sorunlarım

havuc_rendesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
62
0
26

Selam arkadaşlar yine ben.

Bu seferki derdim şu; bizim sınıfta bi kız var önceden bana bir şey diyemezdi laf edemezdi, sonra o bizim sınıftan bi çocukla sevgili oldu küçük dağları ben yarattım havalarına girdi. Bi afralar tafralar millete durduk yere bağırmalar vs. Şimdi de benim gözlerime taktı kafasını. Benim gözlerim herkesçe beğenilir bu arada, iri gözlüyüm biraz. Ama o kıza beğendiremedim bi türlü (beğenip beğenmemesi umrumda değil aslında) durup dururken gözlerim hakkında yorumlar yapıyor neymiş efendim "havuc_rendesi annesinin karnında biraz daha dursaymış tamamen göz olarak dünyaya gelecekmiş" miş miş miş... İlk söylediğinde çok sinirlendim tenefüste üstüne yürüdüm bağırdım falan korktu sanırım biraz :s sesi inceldi "benim de burnum büyük şaka yaptım" dedi neyse o konu kapandı gitti. Bir daha da laf edemedi o gün ama ertesi gün ders boştu ama nöb. öğretmen vardı sınıfta serbest bırakmıştı herkes kendi alemindeydi.. Kız yine arkadaşlarıyla konuşurken ve benle ilgili hiçbir konu açılmamışken yine aynı lafı etmiş. Başka bir arkadaşım da hemen bana söyledi sana böyle böyle dedi diye. Ben de kıza "senin benle derdin ne durup dururken benle ilgili laflar ediyosun" vs. diye derste konuştum onunla, sınıfta öğretmen var bir şey yapamam diye cesaretlenmiş olacak ki "sus, dön önüne" gibisinden sesini yükselterek konuştu.

3. kez yaparsa ben dayanamayıp kesin dövücem bu kızı. Hem millete havalanmak neymiş, hem de küçük dağları yaratmış mı anlar. Cidden kızlar onun havasını birinin indirmesi lazım disiplinse disiplin başka okulsa başka okul. Sinirlerimi çok bozuyor. Sınıfta başka kızları ezmeye çalışıyor ve insanların gözümün önünde ezilmesine tahammülüm yok. Kızlarla kalmayıp erkeklerle bile kavga etmeye çalışıyor. İbreti alem olsun diye sınıfın ortasında suratını dağıtmak istiyorum resmen. Aşağılık kompleksi mi var nedir kızda. :s

Sizce napıyım peki? Siz olsanız napardınız? :/

Son düzenleme:
Lisedeyken senin bahsettiğin gibi insanlarla çok karşılaştım,bence ne yap biliyor musun,okulda değil de okul çıkışı bir yerde kavga etmeden korkut gözdağı ver bu kıza..

Konunuz içeriği nedeniyle uygun başlığa taşınmış olup, konu adı şiddet unsuru içerdiği için değiştirilmiştir.

Son düzenleme:
Sakın derım sakın boyle bısey yapmaya falan kalkısma kavga falan etme hem sadece o degıl sende rezıl oldugunla kalırsın.

Ne demek başka okulsa başka okul,dısıplınse dısıplın bunların okul sıcılıne ısledıgıne yarın obur gun ışe bıle gırmeye kalkıstıgında onune cıkabılıcegını bılıyosundur umarım.
Boyle ufak sacma bır sebepden dolayı okuldan atılmayı,cevrendekılere rezıl olmayı goze alabılmen k.bakma ama bıraz cahıl cesaretı yaşın kucuk sanırım lısedesın bende cok buyuk degılım 21 yasındayım ama bende zamanında lıse okumus şu anda unıverıste olan bırıyım.Ve bu soyledıgın nedenden dolayı egıtımını rıske atman,dısıplınlık olmayı goze alman bana yanlış geldı.
Hem ailen duysa ne der onu bır dusun once onlara ne soylersın.
Hem senın ıcın onemı olmayan,gereksız bırının dedıklerını,hal ve tavırlarını ne kafana takıyorsun kı he de geç ben oyle yapıyorum.

Hakkınızı şiddetle değil konuşarak arayın. Okulda döverek, okul dışında sıkıştırarak hak elde edemezsiniz. Konuşmayı deneyin, konuşmuyorsa karşı taraf muhatap olmayın.

Şiddetin cinsiyeti, yaşı olmaz. Hele hele genc bir hanımın ağzına bu tarz kelimeler hic yakışmıyor.

kendini ezdirme.döv gitsin.kimse birini dövdü diye okuldan atılmaz merak etme.disiplin filan hikaye.sınıf ortasında döv disipline gidersende de masum rolü oyna tahrik etti de.disiplinden korkmana gerek yok.dövcek gücün varsa da döv.herkes haddini bilsin .

canım lisede misin?

evet. 16 yaşındayım bu arada.

Lisedeyken senin bahsettiğin gibi insanlarla çok karşılaştım,bence ne yap biliyor musun,okulda değil de okul çıkışı bir yerde kavga etmeden korkut gözdağı ver bu kıza..

okul çıkışı biraz zor gibi ben servisle gidiyorum o da ışık hızıyla kaçıyo evlerine. evi de okulun karşısında.

çıkışta ağız burun dal derim

dövmek bir şey değil dövebilecek gücüm var kızın boyu da küçük falan ama yazıların çoğunu da bir anlık sinirle yazdım ama sizce konuşur konuşur istediğini alamazsa susar mı dersiniz muhatap olmazsam? elmayra_ teşekkürler bu arada başlık için. ben de şiddet yanlısı değilim ama cidden sabır sınırlarını aştırıyor kız. çok kararsızım sustukça tepeye çıkar. :/

Şiddete başvurursan sadece komik duruma düşersin bunu unutma.

Böyle insanlar karşına her zaman çıkacak.

Bir gün gözüne laf eder öbür gün burnuna öbür gün saçına uzar gider yani.

Tek yapman gereken umursamadığını ona göstermek.

Ağız dalaşına girmen sadece senin değerini düşürür canım

üni de benim de başımda vardı böyle bi tane, ev arkadaşım ve sınıf arkadaşım..
benim dudaklarım dolgun değildir ince yapılıdır, bana dudakların nerde derdi, popom da o kadar büyük değildi, poponu evde unutmuşsun falan derdi ben de çok alınırdım ve ev arkadaşım da hiç de güzel değildi o kadar bi gün eve komşu geldi ona dedi ki sen olgun görünüyosun yasemin de çok alımlı maşallah dedi amanın bi bozuldu ohh valla iyi oldu
canım böyleleri maalesef kompleksli oluyor, benim o arkadaşım aynaya bakar dudaklarım ne güzel, fiziğim ne güzel diyip kendini överdi hep.. ben de görünen köy kılavuz istemez dedim sustum hep
sen hanımlığını bozma boşver

Baskalarinin fiziksel ozellikleriyle ugrasanlarin ve bunu dile getirenlerin (arkadan konusmakta dahil) komplexli oldugunu dusunuyorum. Ya konusup onunla birlikte batacaksin ya da aldirmayip ust seviyede kalacaksin. Karar senin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…