- 28 Ekim 2012
- 62
- 0
- 26
- Konu Sahibi havuc_rendesi
Selam arkadaşlar yine ben.
Bu seferki derdim şu; bizim sınıfta bi kız var önceden bana bir şey diyemezdi laf edemezdi, sonra o bizim sınıftan bi çocukla sevgili oldu küçük dağları ben yarattım havalarına girdi. Bi afralar tafralar millete durduk yere bağırmalar vs. Şimdi de benim gözlerime taktı kafasını. Benim gözlerim herkesçe beğenilir bu arada, iri gözlüyüm biraz. Ama o kıza beğendiremedim bi türlü (beğenip beğenmemesi umrumda değil aslında) durup dururken gözlerim hakkında yorumlar yapıyor neymiş efendim "havuc_rendesi annesinin karnında biraz daha dursaymış tamamen göz olarak dünyaya gelecekmiş" miş miş miş... İlk söylediğinde çok sinirlendim tenefüste üstüne yürüdüm bağırdım falan korktu sanırım biraz :s sesi inceldi "benim de burnum büyük şaka yaptım" dedi neyse o konu kapandı gitti. Bir daha da laf edemedi o gün ama ertesi gün ders boştu ama nöb. öğretmen vardı sınıfta serbest bırakmıştı herkes kendi alemindeydi.. Kız yine arkadaşlarıyla konuşurken ve benle ilgili hiçbir konu açılmamışken yine aynı lafı etmiş. Başka bir arkadaşım da hemen bana söyledi sana böyle böyle dedi diye. Ben de kıza "senin benle derdin ne durup dururken benle ilgili laflar ediyosun" vs. diye derste konuştum onunla, sınıfta öğretmen var bir şey yapamam diye cesaretlenmiş olacak ki "sus, dön önüne" gibisinden sesini yükselterek konuştu.
3. kez yaparsa ben dayanamayıp kesin dövücem bu kızı. Hem millete havalanmak neymiş, hem de küçük dağları yaratmış mı anlar. Cidden kızlar onun havasını birinin indirmesi lazım disiplinse disiplin başka okulsa başka okul. Sinirlerimi çok bozuyor. Sınıfta başka kızları ezmeye çalışıyor ve insanların gözümün önünde ezilmesine tahammülüm yok. Kızlarla kalmayıp erkeklerle bile kavga etmeye çalışıyor. İbreti alem olsun diye sınıfın ortasında suratını dağıtmak istiyorum resmen. Aşağılık kompleksi mi var nedir kızda. :s
Sizce napıyım peki? Siz olsanız napardınız? :/
Son düzenleme: