- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
-
- Konu Sahibi prettywitch
tmm cnm zaten amacım bir adım atmak değil ama dediğim gibi çözemedim herhangi bir glişme olursa yazacağım buraya + fallara inanmam ama iki ayrı faldada esmer biri hayatınıza girick çıktı ama fala inanma falsız kalma demişler dediğin gibi zamana bırakmak gerek
umarım düşündüğün gibi çıkar :):) yinede dikkat et insan böyle durumlarda her olayı yorumlamak istediği gibi yorumluyor
falan inanmıcaz amaaaaaaaaaaaaaa falsızda kalmıcaz:)seninkisi sanki brezilya dizisine döncek gibi:)
Olabilir neden olmasın.
Farkında olmamışındır belkide öncesinde.
Farkındalığın artmış o insan üzerine.
Ve hoşlanmaya başlamışsın.
İlk önce o insanla çok güzel sohbet ortamlarında bir araya gel.
Düşünceleriniz ne derece örtüşüyor .
Ve nasıl biri ilk iş bunları öğrenmek..
Hem ne güzel madem sineme olayı var ..
Korkuyorsun..Birde tamam senin yanındaymış olsun görelim bakalım.
Ben korkuyorum dersin sinemeya gittiğinde yanına gelirse.
Sen korktuğunda verdiği tepkilere bak ..
Konuşma esnasında ..
Özel veya arkadaş konuşmalarında seni ne derece gözlemlediğine ..
Olur mu?
brezilya dizisi derken
cnm iki arkadaş birbirinden hoşlanır ama belli edemez zaman geçer ilgileri artar ve irden ikisininde kafasına taş düşer aşklarını ilan ederler :)sizinkide neden olmasın :)ama tabi daha erken biz temkinli olalım en iyisi:)
arkadaşım durdun durdun aşık olucak sene sonunumu buldun :)) aşkın vakti mekanı yoktur tabikii ama senden çok ben heycan yaptım,şu ilk adımlar ilk ıkınıp sıkılmalar çok tatlıdır ya..o günlere dönmek istedim bian..arkadaşların dediği gibi bekle bakalım biraz,gerçekden bişiler hissediyorsanda azcık gözüne gözüne takılıver..tatilde birlikte bişiler yapın kendini unutturma..
zaman geçer açılmazsa biz burda sana yardımcı olur gazlar allar pullar olmadı senin ona açılmanı sağlarız :)) neden olmasınki illa ilk adım erkekden mi gelmeli,ben bu fikirde olmayan ve şuan nişanlı olduğu kişiye açılma caseretini gösteren biri olarak ucuzluk olarak değerlendirmiyorum olayı..çünkü his bu karşılığını alabileceğim düşüncesi varsa zaten daha bi casaretleniyor insan..ha yoksa karşılığı o zaman sen yoluna ben yoluma yani paçasına yapışacak halim yok..önemli olan hanfendilik sınırları dışına taşmamak..
cnm destekcilerin her gecen gün artıyor merakla beklemedeyiz
birbirinizi tanıyorsunuz cnm bence normal gidiyor beklemeye devam...