Sınıf arkadaşımdan etkilenmeye başladım

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
mrb kızlar..Ya son bir kaç gündür çok tuhaf birşey yaşıyorum yani saçmamı değil mi bende anlayamdım.

bütün bir yıl boyunca fark etmediğim sınıf arkadaşımdan bir anda etkilenmeye bşladım.Durup durrken yani nasıl oldu bende anlamadım. Bir an ddiyorum ya yok öyle birşey falan , sonra birden aklıma geldiğini fark ediyorum. Yani çözemedim ben bu durumu. Dün facebookta shbet ettik 3-4 saat falan sanki oda birşeyler hissediyormuş gbi geldi. Bugün özellikle facebooka girdim bir ara geldi çıktı. Ne şimdi bu ? ya mesela bu hafta içinde bir gün arkadaşlarla buluşp sinemaya gideceğiz oda gelick ben korku filmlerinden falan korkuyorum. Diyor ki korkma ben tutarım seni falan ya arkadaşçada diyebilir ama .Kafam karıştı anlamadım yorumlarınızı bekliyorum

tmm cnm zaten amacım bir adım atmak değil ama dediğim gibi çözemedim herhangi bir glişme olursa yazacağım buraya + fallara inanmam ama iki ayrı faldada esmer biri hayatınıza girick çıktı ama fala inanma falsız kalma demişler dediğin gibi zamana bırakmak gerek

hehe hemende fallara bakmışın ay insan meraklanıyor dimi gelişmeleri bekliyorum:)

ewet ya sorma çok saçma davranıyor insan :)) fala inanmalar falan :)) tmm cnm haber vericm

umarım düşündüğün gibi çıkar :):) yinede dikkat et insan böyle durumlarda her olayı yorumlamak istediği gibi yorumluyor

falan inanmıcaz amaaaaaaaaaaaaaa falsızda kalmıcaz:)seninkisi sanki brezilya dizisine döncek gibi:)

Olabilir neden olmasın.
Farkında olmamışındır belkide öncesinde.
Farkındalığın artmış o insan üzerine.

Ve hoşlanmaya başlamışsın.
İlk önce o insanla çok güzel sohbet ortamlarında bir araya gel.
Düşünceleriniz ne derece örtüşüyor .
Ve nasıl biri ilk iş bunları öğrenmek..
Hem ne güzel madem sineme olayı var ..
Korkuyorsun..Birde tamam senin yanındaymış olsun görelim bakalım.
Ben korkuyorum dersin sinemeya gittiğinde yanına gelirse.
Sen korktuğunda verdiği tepkilere bak ..
Konuşma esnasında ..
Özel veya arkadaş konuşmalarında seni ne derece gözlemlediğine ..
Olur mu?

anladım cnm önerilerini dikkate alacağım. Ya ben korktuğum için o kendisi dedi zaten o zaman ben senin yanına oturaym falan. Aynen dediğin gibi bakalım görücez tepkilerini

anladım cnm . Bugün facebook ta yazdı yine korku filminden korktuğum için şiiiit napıyosun korkak falan dedi normal knuştk bakalım ne olucak snn dediğin gibi beklememiz gerek :))

arkadaşım durdun durdun aşık olucak sene sonunumu buldun :)) aşkın vakti mekanı yoktur tabikii ama senden çok ben heycan yaptım,şu ilk adımlar ilk ıkınıp sıkılmalar çok tatlıdır ya..o günlere dönmek istedim bian..arkadaşların dediği gibi bekle bakalım biraz,gerçekden bişiler hissediyorsanda azcık gözüne gözüne takılıver..tatilde birlikte bişiler yapın kendini unutturma..

zaman geçer açılmazsa biz burda sana yardımcı olur gazlar allar pullar olmadı senin ona açılmanı sağlarız :)) neden olmasınki illa ilk adım erkekden mi gelmeli,ben bu fikirde olmayan ve şuan nişanlı olduğu kişiye açılma caseretini gösteren biri olarak ucuzluk olarak değerlendirmiyorum olayı..çünkü his bu karşılığını alabileceğim düşüncesi varsa zaten daha bi casaretleniyor insan..ha yoksa karşılığı o zaman sen yoluna ben yoluma yani paçasına yapışacak halim yok..önemli olan hanfendilik sınırları dışına taşmamak..

ewet cnm haklısın teşekkür ederim yorumun için

cnm destekcilerin her gecen gün artıyor merakla beklemedeyiz

ya bir gelişme oldu ama bu iyi değil sanırım ya bazı arkadaşlar gelemeyecekmiş ve en yakın kız arkadaşım diyor onlarda gelmesin madem ikimiz gidelim diyor tabi haberi yok benim hoşlanma durumumdan sanırım iptal olucak gibi dün gece msj attım iptal olabilir diye oda demiş tmm o zaman senden haber bekliyorum bende birşey yazmadım

mrb kızlar :)) az önce konuştuk facebook ta :)) o yazdı yine slm nasılsın korkak dedi :)) ya korkak diyor iyiki bir korku filminden korkuyorum yani adım korkak kaldı :)) bende korkak değil ismimi söyle dedim :)) neyse baya bir konuştuk sürekli dalga geçti benle :)) korkak diye en snunda kızdım :)) kızıcam ama yeter korkak deme dedim oda hmm tmm istemiyorsan demem dedi bozuldu biraaz :)) bende kızdın mı dedim oda sen kızdın mı dedi bende hayır dedim oda tmm o zaman dedi :)) sonra ben dedim benimle dalga geçiyorsun ama senin korktuğun hiç birşey yok sanki dedim sende korkaksın dedim :)) oda seni mi kırıcam cnm ya tmm öyle olsun dedi :)) falan öyle konuştk aynen yazdım unuttuklarımda var tabi :)) hiç bir gelişme yok yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…